Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
benim uygulasıgım karısım 1 ayda hiçbirsey bırakmıyor

tabiki-lekeler.962643/page-11#post-49242199

Arkadaşlar gerek Hamilelik,gerek hormonal,gerek güneş olsun ciltteki lekeler için önerebileceğim tek ürün LR dır.1-Aloe Vera Acil Yardım Spreyi,2- Aloe Vera MSM Jel Krem,3-Aloe Vera Konsantre Krem,4- Aloe Vera Peeling’dir.

Merhaba ben de tsh ve hamilelik de oluşan melasma ile uğraşıyorum 3 yıl önce q switch lazer yaptırdım tamamen geçmedi ama rengi açıldı, geçen yıl karışım krem yaptırdım ama cildimi çok inceltti 1 ay kullanıp bıraktım, bu yıl rejuvi whitening cream ve serum a başladım 2 hafta oldu dönütünü yazacağım bunun üzerine fraksiyonel lazer yapılacak inşallah artık tamamen geçmesinden geçtim İlerlemesin yeter ya da koyulaşmasın

Bu karışımı bende aldım yaklaşık 3 ay önce ama tatile gideceğim için kullanmadım. Buzdolabında bekletiyorum acaba bozulmuş olabilir mi ? :/ birde sivilce problemim var zarar gelir mi emin olamadm. Sivilce lekeniz var mıydı ?

M

Merhaba eczanenin isim ya da notunu atabilir misiniz

Selam Sinop takı eczanenin isim ve nosunu ... adresine ararmisiniz yasak sanırım görünmüyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam teşekkür ederim öncelikle ama site no ve ismi siliyor ....adresine atabilirmisiniz

Son düzenleyen: Moderatör:

Filiz hanim sizdendé fotoğraf istedi mi lekeler için

Kızlar merhaba, cildimde ki lekeler için krem tavsiye edebilir misiniz? Bütün bilinen markaların kremlerini kullandım fakat pek bir etki göremedim. Bilmediğim önerebileceğiniz hiç var mı acaba? Bu lekeler yüzünden kendimi çok kötü hissediyorum.

Filiz hanim eczacinin nosuna nasil ulasabiliriz

Numarayı tekrar yazabilirmisiniz gozukmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…