Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Canım ben de cildimdeki güneş lekerinden çok muzdariptim. sinirlerim bozuluyordu artık. bi hayli rengim kararmış gibi görünüyordu. LR ile tanıştım. harika ürünleri var. bir hafta da etkisini gösterdi. valla kullan derim ben.

içinde kimsayasal şeyler olabilir. ilerde cildin daha kötü olmasın Allah korusun cnım ya

Merhaba benimde doğum lekelerim var filiz hanım rica etsem bana ismini verirmisiniz
LR ürünlerini denediniz mi? benim LR ile geçti lekelerim. bir çocuk annesiyim. güneş lekesi doğum lekesi derken cldim çok kötü idi. şimdi gayet güzel bir cildim oldu:)

Arkadaşlar merhaba yazılanları okudum benimde cillerim var şu dinopta ki eczaneui öğrenebilirmiyim telefonunu verirmisiniz rica etsem

Filiz hanım merhaba bana eczanenin afını ve telefonunu verebilirmisiniz rica etsem

Filiz hanım merhaba bana eczanenin afını ve telefonunu verebilirmisiniz rica etsem

merhaba adı mustafa erşahin 0544 577 96 93 cep numarası watsaptan ulaşabilirsiniz kendisine bende alıcaktan yüzünü yakın Çek'im Çek'in gönderin diyo ben gönderdim cildimin çok yağlı ve silve var dediler iki tane krem önerdi onu alıp kullandıktan sonra şipariş verebilirsiniz dedi dedim peki kesin sonuç alırmıyım evet bugüne kadar bir çok müşterim memnun olduğunu söyledi dedi yani bu numaradan ulaşabilirsiniz

Ben yaklaşık 2 hafta önce aradım 65 tl deyince sipariş vermedim. Eğer hassas cilt ise 70 leke koyu ise 75 dedi. Cildim kötü olur diye korkuyorum. Fatosankara kullanınca nasıl olduğunu mesaj atar mısınız.

Ya arkadaşlar akıl vermek gibi olmasın ama siz bu sinoptaki Eczaneden kremi neye güvenerek alıp kullaniyosunuz cildiniz daha kötü olmasin
Geçmişi okuyaniniz varmı genelde kullananlar lekelerin sonradan daha yoğun bir şekilde geldiğini yazmış ben okudum cunku
Veya kullananlara özelden hiç sordunuzmu ben sordum ve daha kötü oldu diyenler var

Lekeler den kurtulmak için cildiniz daha kötü yapmaktan korkmuyomusunuz

Kusura bakmayın yazmak istedim çünkü Benim ufacık bir iki lekem hep yanlış ürün kullanmaktan buyudu

Yinede siz bilirsiniz ama lütfen biraz arastirin

kızlar ben sinopluyum orada yaşayan üniversiteden arkadaşlarım var ona sordum oda evet doğru biliyorum ben hatta çok yakınımız doktora gitmişti bidaha saç çıkmaz dediği halde bi ilaç verdi saçı çıktı dedi.

Eczacının tl verirmisin nasıl ulaşabilirim

Arkadaşlar kremin yan etkisi var mı.yüzü soyuyo demişsiniz,soyulurken nasıl bi görüntü oluyo,ben çalışıyorum soyulmaya başlamış bi yüzle dolaşmak istemem.makyaj yapmayı etkiliyor mu,soyulan cilde makyaj yapınca pütür pütür bi görüntü oluyo mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…