• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Merhaba. Benim gibi leke sorunu yaşayan bir çok bayan arkadaşım için bu yazıyı yazma gereği duydum. Cildim de resim de ki gibi aşırı lekelenme mevcut ve yaz aylarında daha da artmaktaydı piyasa da bulunan bir çok ünlü marka kozmetik ürünleri ve evde kendin yap videolarını takip ederek kremler dahi yaptım hiç biri derdime çare olmadı. Artık vazgeçtim kabullendim yapacak bir şeyim kalmadı, apartmanımıza yeni taşınan komşumuza hayırlı olsun ve tanışmak için ziyarete gittik ve her zamanki gibi konu konuyu açtı filan derken kozmetiklere sıra geldi :=) herkes dertli filan yeni komşumuzun da doğumdan sonra benim gibi leke sorunu oluşmuş ve oda çok uğraşmış, sorununu başka bir arkadaşının tavsiye ettiği bir eczacı çözmüş hemen zıpladım eczacıya ulaşmak için ama eczacı emekli olmuş işi bırakmış filan duyunca hüngür hüngür ağlamaya başladım :=( neyse adama bir şekilde ulaştık uzun uğraşlar sonucu. Neyse uzamasın olay bana bir krem hazırladı aldım 2 ay önce kullanmaya başladım yıllardır çözemediğim leke sorunum yavaş yavaş düzelmeye başladı çok mutlu oldum yüzümün yeni halini de ekledim resimlerde lekeler çok ayrıntılı çıkmıyor ama inanın çok fazla leke vardı yüzüm de.

İnanın eczacılar bu işleri daha iyi biliyor.
3oBLq2

NE6ADO

r9BM5m

Dun bayanla konustuktan sonra bende siparis verdim. Cok merak ediyorum ne olacak burdan sizlerle paylasacagim

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
merh

merhaba filiz hanım rica etsem sinoptaki eczacının numarasını verebilirmisiniz benimde sizin gibi cildimde çok lekeler var nolur bsna yardımcı olun artık dışarı çıkmak istiyorum oladar piskololiim bozuldu cevaplarsanız çok sevinirim.. burdan veremesseniz bu Mail adresi ne yazın lütfen kaya.dıygu.12@gmail.com filiz hanım yardımcı olun lütfen bekliyorum cevabınızı

Tabi paylaşırım, ancak haftaya yıllık izinde olucam, bu nedenle bir sonraki hafta yazabilirim.
Ayrıca,
Bendeki hamilelik ve güneş lekeleriydi , ilaç deriyi soyarak lekeyi yok etti diyebilirim. Ama lazer epilasyonda oluşan lekenin niteliği farklımıdır, yoksa aynımıdır, dahamı derindir, ya da dahamı yüzeyseldir inanın bilmiyorum.
Aslında eczacıyla konuşsanız daha iyi olur. Net bilgi alabilirsiniz.

eczacının numarasını verebilirmisiz benimde krke sorunum var lütfen yardımcı olun

sevgili arkadaşım, filiz hanımın dediği sinop lu eczacının kreminden bende kullandım.gerçekten 10 gün gibi kısa bir sürede cildim inanılmaz değişti.gün be gün lekelerim açıldı .kremi gece kulanıyorsun.gündüz mutlaka yüksek koruma 50 faktör gibi bir krem kullanıyorsun..

pelin hanım numaradını verebilirmisiniz benimde cilt lekelerim var lütfen yardımcı olun

ablamda aldı ilacı dün gelmiş akşam kullanmış daha 1.ci günü 10 gün sonra yazarım gelişmeleri. yuzunu sıcak buharlı havluyla ısıtıp öle sürüyomuş herhalde sizdemi oyle yapıyorsunuz kızlar

merhaba benim de cilt lekelrimm var rica etsem numarasını varirmisiniz

tabiki veririm ben internetten arştırdım buldul burda kimse vermedi umarım odur daha aramadaım bilmiyorum siz ararsınız umarum o çıka.. 0368 261 78 63 Adı mustafa erşahin inşallah odur

Çok teşekkür ederim sanırım bu numarayı uygulamada aratınca sinop merkez eczane çıkıyor inşallah odur

Çok teşekkür ederim sanırım bu numarayı uygulamada aratınca sinop merkez eczane çıkıyor inşallah odur

inşallah canım dua ediyorum o çıksın diye bende kurtulıyım lekelerim den herkes memnun bi deyim istiyorum çok ürün denedim kurtulamadım inşallh bu olurda son artık kurtuluruzeğer o çıkarsa doğruysa benide bilgilendirirmisiniz?

Tamam bilgilendiririm inşallah ama konu sahibine mesaj attım ondan numarayi dogrultmak istiyorum farklı bir eczane denk gelmesin sonra da size dönüş yaparım inşallah

Back