Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Filiz hanim, bende lekelerden muzdaribim kullandgm kremlerle yüzümü mahvettim rica etsem numarayi banada gönderir misiniz?

9 gündür kullanıyorum hiçbir etkisi olmadı,soyulma vb başlamadı.
Kremi buzdolabında değil de oda sıcaklığında muhafaza etsek , herhangi bir bozulma gerçekleşir mi kremde?

9 gündür kullanıyorum hiçbir etkisi olmadı,soyulma vb başlamadı.
Kremi buzdolabında değil de oda sıcaklığında muhafaza etsek , herhangi bir bozulma gerçekleşir mi kremde?
canim sis leke kremini mi kullaniyorsun iyide zararli degilmi bu aylarda kullanmak ben de kullanacaktim ama kışı bekleyeyim dedim

canim sis leke kremini mi kullaniyorsun iyide zararli degilmi bu aylarda kullanmak ben de kullanacaktim ama kışı bekleyeyim dedim
Yok hayır kremi gece sürüyorsunuz zaten.
Gündüz de füneş kremi sürerek çıkıyorsunuz bir sıkıntı olmuyor

yüzü inceltiyor dedikleri icin ben tereddüte düştüm adana da yasiyorum malum buranin güneşi cok yakici
Eczacı mustafa beye sordum bugün,krem cildi soyarak tedavi etmiyor zaten,soyulma olursa kreme iki gün ara veriyoruz dedi. Yani normalmiş soyulmaması.
Soyulmadığı için inceltmiş de olmuyor.
Alırsanız gece kullanacaksınız zaten o yüzden bir sakıncası olmaz bence,almadan önce sorarsınız zaten mustafa beye :)

Hanımlar bende de gunes lekesı olustu gecmıyor tamda elmacık kemıgımde gzumun altında gecen yaz olustu hala duruyr napıcam ne onerırsınız bugday tenlıyım bu yaz tatıle gttım gunes koruyucu surdum dırekt gınes ısıgına maruz kalmadım ama leke buyudu

bende gözümü karartip istedim adresimi ismimide verdim halen dönen olmadi tlfonun sonu 96 93 degil mi

Dermatoloğa gözüktünüz mü?
bende gözümü karartip istedim adresimi ismimide verdim halen dönen olmadi tlfonun sonu 96 93 degil mi
evet , mustafa bey ilgileniyor satış sonrası merak etmeyin döner size de.
Ama krem hazırlamak için sizden lekeli bölgenin resmini istiyor öncelikle

Dermatoloğa gözüktünüz mü?

evet , mustafa bey ilgileniyor satış sonrası merak etmeyin döner size de.
Ama krem hazırlamak için sizden lekeli bölgenin resmini istiyor öncelikle

Acıkcası bunun ıcın dermotologa gıdılebılecegını su an duyuyrum

Acıkcası bunun ıcın dermotologa gıdılebılecegını su an duyuyrum
Yani şu anlamda,eğer işinin ehli bir doktora giderseniz yani bir diğer tabirle cildiyeye, size soyucu kremler tavsiye edebilirler. Çünkü ben kafama göre krem tavsiye etmek istemem açıkçası her cilt tipi farklı çünkü.
Krem istemem diyorsanız doğal maske tarifleri falan var bir bakabilirsiniz

Bende pınpırıklı bı ınsanım oyle yuzumu soyacak kremlerı kullanamam daha beter ız kalmasından korkarım suana kadar kullanmadım zaten ama her aynaya baktgımda endıselenıyrum ya gtmezse hep kalırsa dıye madem gıderım bı doktora ama snra bana bunun ıcın mı geldın demesın

Doktorun öyle bir şey diyeceğini sanmıyorum sonuçta yardım bulmak için gitmişsiniz, güneş lekesi kendiliğinden geçmiyor malesef o yüzden öyle bir şey demez bence :)
Yoksa eczacınıza danışıp karışım hazırlamasını da isteyebilirsiniz.
Onu da istemezseniz dediğim gibi doğal karışımlar var bu forumda,bi göz atın isterseniz :)
Hı bir de uzun vadede gül suyu iyi geliyor diye biliyorum ben faydasını görüyorum. Ama tamamen saf olması gerekiyor ve de sizin sabırlı olmanız lazım :)

Anladım cok tesekkur ederım forumu ınceleyıp bı doktora da gorınecegım cok yardımcı oldun gercekten cok sagol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…