• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
hihoyyytArkadaşlar nette çok aramama rağmen sanırım krem piyasaya yeni çıktığı için pek kullanıcı yok. aranıda kullanan veya çevresinde kullanlar varsa lütfen gelişmeleri yazsınlar. dcl ürünleri çok pahalı tedavim bitince sinoz almayı düşünüyorum
Canım ben de cildimdeki güneş lekerinden çok muzdariptim. sinirlerim bozuluyordu artık. bi hayli rengim kararmış gibi görünüyordu. LR ile tanıştım. harika ürünleri var. bir hafta da etkisini gösterdi. valla kullan derim ben.

lekelerim çok koyu değil ama yine de rahatsız oluodum ve kremi sipariş ettim. Kullanmaya başlayalı da 4 gün oldu cildim soyulmaya başladı ve kızardı. Ama zaten kremin özelliği bu işe yarıcak gibi görünüyo. Eczacının da söylediği gibi cildim pırıl pırıl olucak galiba:) İçeriğini bende sordum bitkisel mi kimyasal mı diye ama tam olarak ne dediğini hatırlamıyorum ama hem bitkisel hem kimyasal şeyler war demişti galiba...
içinde kimsayasal şeyler olabilir. ilerde cildin daha kötü olmasın Allah korusun cnım ya:(

Merhaba benimde doğum lekelerim var filiz hanım rica etsem bana ismini verirmisiniz
LR ürünlerini denediniz mi? benim LR ile geçti lekelerim. bir çocuk annesiyim. güneş lekesi doğum lekesi derken cldim çok kötü idi. şimdi gayet güzel bir cildim oldu:)

Arkadaşlar merhaba yazılanları okudum benimde cillerim var şu dinopta ki eczaneui öğrenebilirmiyim telefonunu verirmisiniz rica etsem

İlacın fiyatı 25 TL. internetten havale yaptım, kargoyu ödemeli yolladı . 5,23 tl de o tuttu. Toplamda 30.23 tl masrafım oldu. Hele dün akşam eşim ya senin lekelerin gitmiş mükemmel görünüyorsun dedi, allah mutluluktan havalara uçtum valla. Normalde yorum bile yapmaz bu konularda :)
İşyerinden bir arkadaşımda bendeki farklılığı görünce, denemek için krem istedi benden. Bugün çok az getirdim o da kullanacak bu akşamdan itibaren, onun izleri 20 yıllık var, oğluna hamileyken çıkmış bir daha da gitmemiş. İnşallah o da kurtulacak.
Bu arada ben eczacıyı aradığım zaman, onunla uzun uzun konuştum, kendiside gayet sabırlı bir şekilde bütün sorularıma cevap verdi. Ve dediki Filiz Hanım siz bu lekeleri geçirmek için çok uğraşmışsınız, ama bana güvenin pırıl pırıl bir cildiniz olacak. Arayın eczacı mustafa beyle konuşun, size detaylı açıklayacaktır. Benden de selam söyleyin.
Filiz hanım merhaba bana eczanenin afını ve telefonunu verebilirmisiniz rica etsem

Filiz hanım merhaba bana eczanenin afını ve telefonunu verebilirmisiniz rica etsem

merhaba adı mustafa erşahin 0544 577 96 93 cep numarası watsaptan ulaşabilirsiniz kendisine bende alıcaktan yüzünü yakın Çek'im Çek'in gönderin diyo ben gönderdim cildimin çok yağlı ve silve var dediler iki tane krem önerdi onu alıp kullandıktan sonra şipariş verebilirsiniz dedi dedim peki kesin sonuç alırmıyım evet bugüne kadar bir çok müşterim memnun olduğunu söyledi dedi yani bu numaradan ulaşabilirsiniz

Ben yaklaşık 2 hafta önce aradım 65 tl deyince sipariş vermedim. Eğer hassas cilt ise 70 leke koyu ise 75 dedi. Cildim kötü olur diye korkuyorum. Fatosankara kullanınca nasıl olduğunu mesaj atar mısınız.

Ya arkadaşlar akıl vermek gibi olmasın ama siz bu sinoptaki Eczaneden kremi neye güvenerek alıp kullaniyosunuz cildiniz daha kötü olmasin
Geçmişi okuyaniniz varmı genelde kullananlar lekelerin sonradan daha yoğun bir şekilde geldiğini yazmış ben okudum cunku
Veya kullananlara özelden hiç sordunuzmu ben sordum ve daha kötü oldu diyenler var

Lekeler den kurtulmak için cildiniz daha kötü yapmaktan korkmuyomusunuz

Kusura bakmayın yazmak istedim çünkü Benim ufacık bir iki lekem hep yanlış ürün kullanmaktan buyudu

Yinede siz bilirsiniz ama lütfen biraz arastirin

kızlar ben sinopluyum orada yaşayan üniversiteden arkadaşlarım var ona sordum oda evet doğru biliyorum ben hatta çok yakınımız doktora gitmişti bidaha saç çıkmaz dediği halde bi ilaç verdi saçı çıktı dedi.

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
Eczacının tl verirmisin nasıl ulaşabilirim

Arkadaşlar kremin yan etkisi var mı.yüzü soyuyo demişsiniz,soyulurken nasıl bi görüntü oluyo,ben çalışıyorum soyulmaya başlamış bi yüzle dolaşmak istemem.makyaj yapmayı etkiliyor mu,soyulan cilde makyaj yapınca pütür pütür bi görüntü oluyo mu.

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX[/QUOT

Back