Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Numarayi goremiyorum post yazilali cok uzun zaman olmus ama hala eczane aciksa ve ayni kremden yapiliyorsa numarayi tekrar yazabilir misiniz numarayi goremiyorum

Numarayi tekrar paylasabilir misiniz

0368 261 78 63 bunu ben internetten buldum adı mustafa erşahin burdan bi bayan yine istedi verdim aramış sinop hemen leke kremi için mi aradınız demişler doğruymuş yani 0541 809 94 39 bu numarayıda burda yine bi bayan verdi ama o sinoptan almamış yeni kullanmaya başlamış farlılık görmüş ikisinde denersiniz umarım faydasını görürsünüz

merhaba konu üzerinden baya bi zaman gecmiş ama aynı problem bendede var o ecanenin numarasını öğrenebilirmiyim

ARKADAŞLAR ÇİLLER İÇİN ÖNERECEĞİNİZ BİŞEY VARMI LÜTFEN

merhaba bi ürün var instagram da satıyolar yoko cilt bakım ürünleri die çil için seti alan herkes memnunuz diyo iyi geldiğini söylüyo ben diyah notalar için bi ürününü aldım memnun kaldım çok iyi geldi diğerlerini bilmem ama kullanıcı yorumları bakılırsa alan memnun kalıyo bi bakın derim

Evet bende yoko nun ürünlerini gördüm ve soruşturdum alanlardan çok memnun olan yoktu doğrusu

Ben eczanenin telefon numarasını göremiyorum xxxx olarak gizlenmiş .rica etsem mesaj atabilir misiniz

Filiz hanim yada kremi alip kullanan arkadaslar lutfen numarayi bizimle paylasabilir misiniz.numara xxx seklinde ,gozukmuyo yani

Gerçekten faydasını gördünüzmü herkese inanarak çok şey alıp paraları har çur etmekten sıkıldım ve yazın mı kullandınız ?

Gerçekten faydasını gördünüzmü herkese inanarak çok şey alıp paraları har çur etmekten sıkıldım ve yazın mı kullandınız ?

canım ben daha alamadım ama aradım evet burası dedi mustafa bey çıktı en kısa sürede alıp kullanıcam sonuçları buraya yazıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…