Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

canım nedir son durum lütfen bilgilendirirmisin...

kızlar özel mesaj yazamıyorum Allah rızası için özel mesaj yazabilen biri beth06 ya şu kadife maskesi neymiş diye öel mesaj atablirmi yaaa
biraz bilgi versin lüttfeeeennnnn!!!!

arkadaşlar koyu güneş lekelerim var.. yeni bir krem çıkmış plasenta özlü adı EVİNAL .leke kremi çok başarılı. dermatologum önerdi.yaklaşık 3 hafta oldu kullanmaya başlayalı şimdiden lekeler açılmaya başladı.kesinlikle deneyin.pişman olmayacaksınız.iyiki almışım...

filiz hanım sinoptaki eczanenın adresını ve telını verısenız çok sevınırım..bende gecen seneden berı lekelenmeler var kullanmadıgım krem ve yag kalmadı dermatoloğa bıle gıttım ama okadar masraflılık içinden cıkamdım..lütfen bana yardım cı olun..bu krem bahsettıgınız kadasr gercekten lekelerı gecırıyosa bende kullanmak ısterım...cevabınızı beklıyorum...

arkadsım bu kremı aldıgın yerı söylermısn rica etsem gunlerdır ulaşmaya çalışıyorum ama kımsenın mustafa beyın ne adresını nede telini verdıgı var...bizde yararlansak...mesajınızı beklıyorum...şimdiden tşk..

Arkadaşlar bende uzun süre adres telefon aradım buldum .
Bu gün havaleyi yaptım yarın muhtemelen elimde olur ürün .
Mustafa bey le görüştüm her sorunuza cevap veriyo .ben 38 liraya aldım
sonuçları sizlerle paylaşıcam .
Ben size numarayı yazıyım umarım sakıncası yoktur . Forum tarafından engellenmek istemem

mustafa bey

0368 261 7863
hepinize kolay gelsin

sana özel yazamadım . Mesaj hakkım yokmuş bi üstteki mesaja yazdım bilgileri hoşçakal

bende de 3 gün içinde nerdeyse tüm cildim kıpkırmızı oldu ve acıyor sizdede acı oldumu...

Evet benim kadar hassas olanına rastlamadım henüz :)
Bu arada deneyip sonuç alan arkadaşların yorumlarını okuyunca çok mutlu oluyorum arkadaşlar, umarım herkes olumlu sonuç alarak lekelerinden kurtulur..

filiz hanım merhabalar
dediğiniz kremi sipariş verdim ve 3 gün kullandım şansımdan 3. günün sonu cumartesiye denk geldi.. ve ben mustafa beye ulaşamadım...
2 gündür bıraktım kremi kullanmayı...
cildim deyim yerindeyse kıpkırmızı oldu...
ve yanık gibi acıyor soğuk uygulama bol bol bepanten krem kullanarak idare ediyorum..
sizde böyle bir süreç yaşadınız mı...
bunlar normal mi
lütfen acele cevap verin

merhaba canım,benimde omuzlarımda güneş lekelerim var çok koyu değil çil şeklinde hafif kahvemsi, yalnız güneşte koyulaşıyor ve büyüyor bu konuda muzdaribim bu kremi benim kullanmamda bi sakınca var mı acaba ben tamamen silinmesini istiyorum çünkü mümkün mü :S

Kızar selam .
Kremimin 3. Aşamasına geçiyorum bu akşam
deneyimlerimi paylaşmak istedim .
Aynen yazdığı gibi herşeye uydum cildim çok hassas benim ama aşırı bi reaksiyon olmadı
lekelerim şimdiden azaldı hatta sivilce izlerim de açıldı . Bu akşam 3. Aşamayı uyguluycam
asıl tedavi 3. Aşama oluyomuş şişmdiden böyleyse tedavi bittinde nasıl bişi olcam merak ediyorum
burdan bize vesile olan filiz hanıma ve mustafa beye teşekkürler . Ben ilk okuduğumda reklamdır .
Falan gibi önyargılara kapıldım o kadar çok dolandırılıyoruz ki .
Sonra fiyatını duyunca amannn dedim dene boşver . Ve kesinlikle mükemmel
tamamen bitince yazıcam size herkese pürüzsüz ciltler :)

Kızlar benimde güneş lekelerim var sizce sinoz krem mi almalıyım yoksa solife leke kremi mi? Kullananlar yorum yaparsa sevinirim..

merhaba bende netten leke kremi araştırırken sizin yazınızı gördüm. rica etsem bana özelden eczanenin adresini yazarmısınız?

merhaba,

mesaj sayım 100' ü geçmediği için ben de özelden mesaj atamıyorum rica etsem bana da eczacının telefonunu ve karışımın ismini özelden mesaj atabilir misiniz?

birgün de nete girdiğimde leke sorunuyla ilgili bi konu okumasam olmuyo.çok muzdaribim lekelerimden çok üzülüyorum ama çok da yapıcam bişey kalmadı artık bnm galiba kendimi böyle kabullensem iyi olucak yoksa psikopata bağlıyorum ara ara((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…