Arkadaşlar merhaba,
Benim lekelenmelerim önce alnımda başladı. Hele yazın koyulşatıkça alnım harita gibi görünüyo. Sonra bu yaz, güneş koruyucu kullanmama rağmen bir baktım, elmacık kemiklerimde acayip lekelenme olmuş. Geçenlerde şirketteki sanışmadaki ablamıla konuşurken lekelerden laf açıldı ve ablasının bir ilaç kullandığını, ve tüm lekelerinden kurtulduğunu söyledi. İlacın ismini öğrendi sağolsun, TRitone muş. Ben de forumlarda hemen tritone u araştırmaya başaldım. Sonuçta ilaç, inanmadan yüzüme sürmek istemedim. Forumlarda envaye çeşit ilaç adı çıktı ki. Elimde şu an yaklaşık 12.13 tane leke için ilaç/krem vs adı var. Forumları karıştırırken İzmir' de bir eczanenin yıllardır bir leke kremi yaptığını öğrendim. Biraz da onu araştırdım.Kullananlar memnun vs derken eczaney iaradım.Telefona cevap veren kişiye onlara nasıl ulaştığımı, sorunumu anlattım. 2 krem varmış onlarda, biri sivilce ve akne için diğeri sadece leke için.Bana sadece leke kreminin yeterli oalcakğını söyledi, çok şükür sivilce derdim hiç olmadı. İlacı her gece cldimi temizledikten sonra ince bir tabaka halinde yüüzme sürmemi ve iyice yedirmemi söyledi. sabahları yüzünüzü ılık suyla yıkayın ve mutlaka ama mutlaka 50 faktör güneş koruyucunuzu sürün dışarı çıkın dedi. Kremin fiyatı da 7,50 TL. O gün sipariş verdim ve 2 gündür de kullanıyorum. Bu sabah acayip şaşırdım çünkü sol elmacık kemiğimde gözaltıma doğru olan lekelenme azalmış gibi. Sabah bahsettiğim danışmadaki ablaya gittim, ona da anlattım sanki azalmış gibi diye, evet dedi gözünü altı geçmiş gibi görünüyo dedi. Şunu da söyleyeyim amacım reklam yapmak vs değil. Şu an eczane ismi telefon vs de bu nedenle veremem. ama eğer 10-15 günlük kullanım sonunda faydasını görürsem arkadaşlar işte o zaman hepinize gönül rahatlığı ile bilgilerini aktarırım.
canım nedir son durum lütfen bilgilendirirmisin...
Tabi paylaşırım, ancak haftaya yıllık izinde olucam, bu nedenle bir sonraki hafta yazabilirim.
Ayrıca,
Bendeki hamilelik ve güneş lekeleriydi , ilaç deriyi soyarak lekeyi yok etti diyebilirim. Ama lazer epilasyonda oluşan lekenin niteliği farklımıdır, yoksa aynımıdır, dahamı derindir, ya da dahamı yüzeyseldir inanın bilmiyorum.
Aslında eczacıyla konuşsanız daha iyi olur. Net bilgi alabilirsiniz.
Bende aynı dertten muzdaribim lütfen banada eczanenin tlfnu yollarmısınız??? Şimdiden çok teşekkürler
iyi akşamlar.yeni üyeyim.ama forumu bir süredir takip ediyorum.filiz hanımın önerdiği kremi ben de aldı.ve 17 gündür kullanıyorum.yüzümdeki lekeler bayağı açıldı.ama cildimde soyulma felan olmadı.
arkadsım bu kremı aldıgın yerı söylermısn rica etsem gunlerdır ulaşmaya çalışıyorum ama kımsenın mustafa beyın ne adresını nede telini verdıgı var...bizde yararlansak...mesajınızı beklıyorum...şimdiden tşk..
sana özel yazamadım . Mesaj hakkım yokmuş bi üstteki mesaja yazdım bilgileri hoşçakal
lekelerim çok koyu değil ama yine de rahatsız oluodum ve kremi sipariş ettim. Kullanmaya başlayalı da 4 gün oldu cildim soyulmaya başladı ve kızardı. Ama zaten kremin özelliği bu işe yarıcak gibi görünüyo. Eczacının da söylediği gibi cildim pırıl pırıl olucak galiba:) İçeriğini bende sordum bitkisel mi kimyasal mı diye ama tam olarak ne dediğini hatırlamıyorum ama hem bitkisel hem kimyasal şeyler war demişti galiba...
Evet benim kadar hassas olanına rastlamadım henüz :)
Bu arada deneyip sonuç alan arkadaşların yorumlarını okuyunca çok mutlu oluyorum arkadaşlar, umarım herkes olumlu sonuç alarak lekelerinden kurtulur..
arkadaşlar koyu güneş lekelerim var.. yeni bir krem çıkmış plasenta özlü adı EVİNAL .leke kremi çok başarılı. dermatologum önerdi.yaklaşık 3 hafta oldu kullanmaya başlayalı şimdiden lekeler açılmaya başladı.kesinlikle deneyin.pişman olmayacaksınız.iyiki almışım...
Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?