Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Merhaba, benimde alnımda çok geniş güneşten oluşmuş lekelerim var. Dünyanın parasını verip Lazer yaptırdım ama fayda etmedi. Kimyasal peeling yaptırmayı düşünüyordum, ama önce bu kremlerden birini denemek istiyorum. Kafam karıştı, bazıları Sinoptaki eczanede olan sis leke kremi diyor, bazıları pohli kremi süper diyor, bazıları expigment ve sinoz diyor. Bunların hangisiyle başlamalıyım bilemiyorum, bana yardımcı olun lütfen. teşekkürler.

merhaba arkadaşlar, alt dudağımda kahverengi lekeler var, nasıl geçeririm, yardımcı olursanız çok sevinirim...

kızlarrr bıyık bölgesi kararması için ne öneriyosunuz var mı önerisi olan?

Merhaba yasemin ben daha önce kımyasal peelıng yaptırdım, pohli kremini ve expigment kremını de kullandım nihayetinde insan sonuca ulaşıncaya dek herseyı denıyor en ıyı sonucu sis leke kreminden aldım, ha yazları lekeler yeniden belırmıyor mu belırıyor ama bu defa yaz donemı ara verdıkten sonra yenıden sıs leke kremını kullanıyorum ıyı gelıyor en azından sımdıye kadar kendı denedıklerımın arasında en ıyısı bu kendı adıma bunu önerırım sana.

kızlar sinop da bir eczacı leke kremi yapıyormuş çoğu kişiye iyi geldiğini okudum fakat eski yazılar şuan kullanan var mı acaba bu kremi..kremin adı sis leke kremi kremi yapan eczacının adı mustafa bey lütfen yazın bana..

üstelik denemediğim yöntem kalmadı kimyasal peeling bile yaptırdım hiç işe yaramadı..mustafa beye nasıl ulaşabilirim kızlar..

slm kızlar ben geçen yaz fadeout un mavi olanını kullanmıştım karnımda kocaman ve birsürü güneş lekeleri oldu.fadeout inanılmaz iyi geldi bi tek iz bile kalmadı 1 haftada.şimdi yüzümde güneş lekesi olmuş bu fadeoutu tekrar kullansam mı acaba.kişiden kişiye değişiyor etkisi sanırım.bu lekeyesonu da herkes tavsiye etmiyor kimisi yazın tekrar lekelerim çıktı diyor iyi gelmeyenler de var.ama fadeout u da hiçbiriniz tavsiye etmemişsiniz.benim karnımdaki lekelere iyi gelmişti yüzümü de geçirir mi acaba

bende bu kremi sipariş ettim daha elime ulaşmadı aslında çokta ümitli değilim çünkü büyük umutlarla çok şey denedim cildim o kadar kötü görünüyorki kaybedecek bişeyim yok

En son fiyatı ne kadar ki ben de dencm sanırım bir sürü lekem var benm de

mrb bızımde sızın gıbı leke problemımız var yorumlarını okuduk bu eczacını tlf numarasını ve adresını bıze verırsenız cok memnun oluruz

size zahmet kremi alabilmem için gerekli iletişim numaralarını bana da gönderebilir misiniz???????????????

size zahmet kremi alabilmem için gerekli iletişim numarasını bana da gönderebilir misiniz ???????????

ben de bu kremi denemek istiyorum ama yaz dönemine girdiğimiz için şimdi kullanmanın uygun olmadığı kanısındayım tedaviler kış aylarında yapılmalıymış

kızlar özelden eczacını web sitesini yada tel nosunu bana yazar mısın lütfen

bir zahmet bana da özelden yaziverin kizlar bu eczacinin numarasini , bende kurtulayim su cildimdeki lekelerden...

kızlar merhaba ,
bende bu leke kremini geçen yıl çillerim kullnadım herşey çok güzel gidiyordu artık görünmeyecek kadar kaybolmuştu ama tedavi sürecim bitince herşey eskisi gibi oldu ,onca zahmetim boşa gitti,yine 1 kutu sipariş verdim ama kullanmıyorum,1 ay önce bıoderma white setini aldım ve 300 lira para ödedim ne mi oldu derseniz sanki bişey olmadı gibi ,halen dolabimda duruyor ,şimid ise yine dayanamyıp bıo taches marka krem ve maskeyi aldım ama daha dün ulaştı elime ve çok ümitliyim almadan önce baya araştırdım kullananların hepsi hemen hemen fydasın görmüş daha çok yeni olduğu için bişey yazamadım ama tedavi süresinde size bilgi aktaracağım ,umarım faydalı olur ve bende sizinle paylaşma mutluluğu yaşarım ,

filiz hanım eczacının telefonunu rica edebilirmiyim

bende tel öğrenebilirmiyim almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…