Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bimden aldım queen elizabeth kremi.lekeler için henüz bir kaç gün oluyor kesin birşey söyleyemem ama.burnumdaki kocaman sivilceyi 1 günde iz bırakmadan yok etti yahu inanamadım.

gerçekten geçti mi ?

eczanenin ismini ve ilacın ismini nereden öğrenebilirim yardımcı olur musunuz

eczanenin ismini ve ilacın ismini nereden öğrenebilirim yardımcı olur musunuz

google'a lekeye son yazın çıkan ilk linke tıklayın : ) ben de kullanıcam bu kremi ama yazdan sonra artık bu saatten sonra kullansam da cilt soyuluyor sonrasında yaz tatili daha çok lekelenir diye korkuyorum en iyisi ekimde filan başlamak sanırım

bende bu kremi sipariş ettim daha elime ulaşmadı aslında çokta ümitli değilim çünkü büyük umutlarla çok şey denedim cildim o kadar kötü görünüyorki kaybedecek bişeyim yok

ardkasım bahsetigğin eczanenın adını nosnu nerden bulruum

ardkasım bahsetigğin eczanenın adını nosnu nerden bulruum

lekeyeson yazın googlede arattırın bu adla çıkan ilk sayfada tüm bilgiler var krem ile ilgili. Ben de bu kremi burada filiz hanımın önersiyle neredeyse iki senedir kullananlardanım geçiyor ama sonradan yine çıkıyor gecen yaz tatilden sonra cildim yine epeyce lekelenmişti güneş koruyucu kullansam da yazları cildimdeki lekeler coğalıyor belırgınlesıyor ben de artık hemen bu kreme muracat edıyorum sanırım cilt alıstıgı ıcın ılk baslardakı kadar soyulma ve parlaklık olmuyor ama leke ıcın kullandıgım en ıyı sonucu veren krem bu.

sis leke kremi çıkıyor. o mu acaba?

Burdan çok güzel yorumlar okudum bende sipariş ettim bugün 2.günüm hadi hayırlısı ya kızlar birşey sorucam kremle yüz yıkama jeli sabun falan kullanmayın diyorlar ama ben yüzümdeki makyajı ne ile çıkarıcam doğru düzgün temizlemezsem yarın yüzüm sivilce tarlasına döner:18:

cnm yaaa ben sınopluyum ama nıye haberım yok benım bundan yenı gordum delırecem sımdı :))) sayfada eczanenın adı cıkmamıs bana ozelden mesaj atarmısın rıca etssem..

demınden berı googleden aratıyorum ama bulamadım var bende bısey sanırım herkes bulmus.. ya nolur bırı bana telı yazsın eczanenın adını yazsın lütfeeeennn :)

cnm ogrendın mı bılemıyorum ama bende sımdı buldum aczanenın adı merkez eczanesı sinop yaz google ordan telı felan var zaten mustafa bey adıda bende tretın kullanıyorum ama bı arayıp konusacam

demınden berı googleden aratıyorum ama bulamadım var bende bısey sanırım herkes bulmus.. ya nolur bırı bana telı yazsın eczanenın adını yazsın lütfeeeennn :)

canm ben ilk arattığımda çıkıyordu 01/03/2012 de bakmıştım ama bugun baktım dediğin gibi yok,çıkmıyor. acaba kaldırıldı mı ? rouctane kullandım 3 ay oldu bitti ama o zamandan kalma güneş lekelerim var imdaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttt :2:

sitesi yok.krem yapımı yok.kullananlar olarak çok garip olduk.acaba yasaklandımı krem yapması.içeriğini çok merak ediyorum.kanserden korkar olduk.ama şuda bir hakikatki cilt süper oluyor.

bende burada okumuştum lekelerim çok çok da heveslenmiştim,anneme bi danışayım sonra spariş vereyim dedim sonra bi baktım sitesinden eser yok. kullananlar bi habere uluşuna kadar ara verin derim ben cilt bu şakaya gelmiyor.ama yorumlarınıza bakarak bi haber çıkarsa alıcam kesin. inşallah sonunda bi çare bulmuş olurum lekelerime

Buradan okuyup almıştım kremi ve tam anlamıyla benim için mucize gerçek oldu 20 günde fark ettirdi göz altımdaki kocaman güneş lekesi kayboldu diğer gözümün altındakiler sıfırlamadı ama o kadar silik ki eminim onlarda gidecek bunun dışında yüzümde inanılmaz bi ışıltı var yanaklarım hayatımda hiç bu kadar pembe olmamıştı gerçekten çok iyi geldi ama kolay olmadı soyuldum da soyuldum şuan bile biraz soyulmalarım var işte kimse bişeyde soramıyor yüzüme bakıp bakıp duruyorlar kimbilir neler düşündülerfazla kaçırdığım günlerde de yüzümün gerilmesinden sızlamasından o günler zehir gibi geçti ama benim hatamdı özetle ben çok memnun kaldım öneriyorum siteyi bende bulamıyorum ama facebooktan buldum az önce bi bakın isterseniz https://www.facebook.com/LekeyeSonLekeKremi

Kızlar yaa size birşey sormak istiyorum boyun bölgemde alerji gibi birşey olmuştu 1 ay önce 15 gün falan kızarıktı çok kötü doktora gittim krem valan verdi ama o bölgede kahverengilik var acaba gecer mi doktar bana krem kullan dın mı diye sordu bende sis leke kreminden sürmüştüm galiba o alerji etti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…