Canım sakın üzülmeyiniz.Elbette çare olacak.Ben geçirdim sayılır
Çok zaman alıyor ama geçiyor.Tamamen geçmese de silik kalsa o bile iyi.
Sadece doğru ürün doğru işlem sabır diyorum.Cildinizin durumu hakkında detaylı yazın bakalım neler yapabiliriz
Ya inşallah ama benim umudum tükenmek üzere
26 yaşına kadar gayet pürüzsüz ve aynaya bakmaktan çok mutlf bir insan olarak yasadim,saçlarında gayet sağlikli ve gurdu
Özel günümde çıkan bir iki sivilceyı kendime dert etmenin çaresini ararken arkadaş tavsiyesi üzerine hiç arastirmadan bilmeden acneleys i yüzüme boca etmemle başladı hersey ve ufak tefek sorunları düzeltiyim derken cildim sürekli kötüye gitti
Ton bozukluğu, koruyucusuz güneşe çıkmaktan dolayi ve bilinçsiz krem kullanmaktan cildim mahvoldu
İstanbuldayım o dönem bakır koyde bi yerde meyve asitlerinin Peeling yapildi olmadı
Unitone kullandım iyiydi ama devamını getiremedim
Bıyık bölgesindeki ufacik sivilce lekesi exsipigment ve tritone sayesinde oldu Tüm bölgeyi kaplayan kahverengi leke
Oraya care ararken hamileydim bu defada gözumun alt kısmında iki taraftada yeni lekeleri doğumdan sonra farkettim
Gözeneklerim açık cildim berbattı
Sebili ıxsir diye bi leke ürünü kullandım hiç bi işe yaramadı
LR aldım sonuc aynı
En son ekimde bitkisel bi kur kullandim
Maskelerle birlikte
Şimdi gödeneklerin küçüldü cildim toparlandı en büyük artısi artık sivilce sorunum yok
Bıyık bölgem oldukça açıldı artık dert etmiyorum çünkü göz altına odaklandı
4 seans sadece lekeli yerlere yüzde 20 lik tca yaptım hem açtı bazı yerlerde de konulama oldu ama sanırım benim hatam var başta çok iyi gidiyorum
Avokado yoğurt karbonat sirke limon hayatimda hep oldular
Saçlarım durumu da vahim ama önceliğimiz lekeler
Şimdi burda bi tonikler biri eczacıya krem hazırlatip kullanmış lekeleri yüzde sekseni açılmış fotolari var onu almak üzereyim inşallah yeni hatalar yapmam ,güven verdi bana satici olmadığı çok belli pişman olmakta istemiyorum
Bi taraftan geçmişi okuyorum
Durum oldukça karışık
Apaçi gibi geziyorum
Psikolojim yerlerde
Allah başka dert vermesin ama bu lekelerin çaresi yok galiba
Aslında tamAmendments geçmesini hayal etmiyorum belirgin hatlar kötülük gitsin dikkat çekmesin yeter
Koruyucu olarak şölene pigmente kullanıyorum bir yıldır
Aloa vera bitkisel var taşım 32
Lekeler giderek yerleşiyor ve sanırım benimkiler derin
Doktora ilk zamanlar çok gittim sonuç olumsuz
Dertliyimmmm