Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
İyi akşamlar benimde yüzümde çok kötü lekelerim var
Zaman zaman bi çok şey denedim ama malesef gelişme yok
Araştırıyorum ama sanırım bu lekelerin çaresi yok galiba
Burayı yeni gördüm
Ellerinize sağlık
Çok güzel bilgiler var
Banada bir yol gOpteron olsa suan buna çok ama çok ihtiyarım var

bu arada şunu da belirteyim en tehlikeli leke göz altlarında olandır.bendeki gibi.bu beyin ya da gözde bir sorun olunca da olabiliyor.biliyorum.yıllar önce beyin damarlarımda çatlak olmuştu.tedavi gördüm.sonra bir şey bulundu.adını bile yazmak istemem.iyi huylu falan dendi.neyse kısa keseyim.yani yine de şükredin.çok dert etmeyin kızlar.üzülürseniz bu sefer başka şeyler çıkar. oluruna bırakın ama korunmayı bırakmayın :)

Su an çok üzüldüm. Benimde göz altlarinda lekelerim öf offf hiç birşey ise yaramiyor zaten

20160531_172119.jpg

Kizlar Bu kremlerden kullanan var mi biri kil. Özellikle konu sahibine sorum. Önerir misiniz. Komsum kullanıyor bende kilden 1 defa sürdüm ama korktum cildim lekeli ve kuru.

Merhaba evet ya hoş geldiniz ,:KK54:çok işim vardı size de yazmıştım. geri gidip baktım ama yollamamışım. Kusura bakmayınız.
@-violet sağ olsun sayesinde sayfaya gelen gelene:KK68:
Bu arada biz de unutmasın yani:confused:
seni unuturmuyum blue.:KK68:dün yine fotoğraf çektim burda da paylaşcam.çok az bir leke kaldı.belli belirsiz o da.inşallah kışa kadar hiç kalmicak.bu arada benim solante expigment bitti.güneş krami alcam en son neye karar verdiniz blue.tavsiye istiyorum.yüze ağırlık yapmayan yağlı yağlı durmayan güneş kremi:KK52:

Kaliteli olsun istiyorum.
Misshanın methini çok duydum şuan onu alabilir miyim bilmiyorum ama aklımda alsamda iyi olurdu aslında

Ablacığım bi sıkıntın mı var bazı mesajlarından öyle anladım
Canım evet almışken onu alın zaten çok uzun zaman gidiyor.Yine de siz bilirsiniz.
Sıkıntıma gelince doğru tahmin ettiniz ama bir değil bin sıkıntım var maalesef.Duyarlılığınız içinde ayrıca teşekkürler:KK16:

İyi akşamlar benimde yüzümde çok kötü lekelerim var
Zaman zaman bi çok şey denedim ama malesef gelişme yok
Araştırıyorum ama sanırım bu lekelerin çaresi yok galiba
Burayı yeni gördüm
Ellerinize sağlık
Çok güzel bilgiler var
Banada bir yol gOpteron olsa suan buna çok ama çok ihtiyarım var
Sayfalari okumaya başladım belki banada bi care vardir
Su an çok üzüldüm. Benimde göz altlarinda lekelerim öf offf hiç birşey ise yaramiyor zaten
Canım sakın üzülmeyiniz.Elbette çare olacak.Ben geçirdim sayılır:nazar::nazar::nazar:
Çok zaman alıyor ama geçiyor.Tamamen geçmese de silik kalsa o bile iyi.
Sadece doğru ürün doğru işlem sabır diyorum.Cildinizin durumu hakkında detaylı yazın bakalım neler yapabiliriz:KK53:

Eki Görüntüle 1842698

Kizlar Bu kremlerden kullanan var mi biri kil. Özellikle konu sahibine sorum. Önerir misiniz. Komsum kullanıyor bende kilden 1 defa sürdüm ama korktum cildim lekeli ve kuru.
Canım beni hiçe saymadan sormanız beni çok memnun etti.İnce düşünceli kişileri severim:KK5:
Komşunuz ne zamandır kullanıyor ne etkisi olmuş acaba onu da öğrenip yazın.
Ben kullanmadım .kullanan var ise yazsın.Sitede kullanan halen üye olan biri var.Kendisine özelden yazdım.O da zaten zamanında çok güzel ve doğru bilgiler paylaşmış.Haber bekliyorum.yazacağım.
Kullanıma gelince ben yazın hiç ama hiç bir şey önermiyorum.Maskeleri bile akşam yapın.Asitli de olmasın .Gündüzleri de e vitamin içeren ürünler de tavsiye etmiyorum.
Kışın yapacağız ne gerekirse.Hatta sayfa 91 de bununla ilgili de yazmıştım.
o sayfada sizin de adınız geçiyor:KK39:
Yazlık bir program yapalım size de...

seni unuturmuyum blue.:KK68:dün yine fotoğraf çektim burda da paylaşcam.çok az bir leke kaldı.belli belirsiz o da.inşallah kışa kadar hiç kalmicak.bu arada benim solante expigment bitti.güneş krami alcam en son neye karar verdiniz blue.tavsiye istiyorum.yüze ağırlık yapmayan yağlı yağlı durmayan güneş kremi:KK52:
Canım benim bilmem artık unuttunuz gibi geliyor.Haftada bir arardınız artık tlf da açmıyorsunuz.:KK45:Geçmesine de sevindim.Zaten bu sayfanın amacı bu:KK5:
Güneş koruma ben yazmıştım neler alacağım diye.Tekrar yazarım.
2 arkadaşımız Bioderma aldı .Benim arkadaşıma da aldırdım çok memnun.
Sadece boyut ufak.
Bir arkadaşımız Avene aldı.
Alanlar yorumlasın lütfen ...

Canım sakın üzülmeyiniz.Elbette çare olacak.Ben geçirdim sayılır:nazar::nazar::nazar:
Çok zaman alıyor ama geçiyor.Tamamen geçmese de silik kalsa o bile iyi.
Sadece doğru ürün doğru işlem sabır diyorum.Cildinizin durumu hakkında detaylı yazın bakalım neler yapabiliriz:KK53:
Ya inşallah ama benim umudum tükenmek üzere
26 yaşına kadar gayet pürüzsüz ve aynaya bakmaktan çok mutlf bir insan olarak yasadim,saçlarında gayet sağlikli ve gurdu
Özel günümde çıkan bir iki sivilceyı kendime dert etmenin çaresini ararken arkadaş tavsiyesi üzerine hiç arastirmadan bilmeden acneleys i yüzüme boca etmemle başladı hersey ve ufak tefek sorunları düzeltiyim derken cildim sürekli kötüye gitti
Ton bozukluğu, koruyucusuz güneşe çıkmaktan dolayi ve bilinçsiz krem kullanmaktan cildim mahvoldu
İstanbuldayım o dönem bakır koyde bi yerde meyve asitlerinin Peeling yapildi olmadı
Unitone kullandım iyiydi ama devamını getiremedim
Bıyık bölgesindeki ufacik sivilce lekesi exsipigment ve tritone sayesinde oldu Tüm bölgeyi kaplayan kahverengi leke
Oraya care ararken hamileydim bu defada gözumun alt kısmında iki taraftada yeni lekeleri doğumdan sonra farkettim
Gözeneklerim açık cildim berbattı
Sebili ıxsir diye bi leke ürünü kullandım hiç bi işe yaramadı
LR aldım sonuc aynı
En son ekimde bitkisel bi kur kullandim
Maskelerle birlikte
Şimdi gödeneklerin küçüldü cildim toparlandı en büyük artısi artık sivilce sorunum yok
Bıyık bölgem oldukça açıldı artık dert etmiyorum çünkü göz altına odaklandı
4 seans sadece lekeli yerlere yüzde 20 lik tca yaptım hem açtı bazı yerlerde de konulama oldu ama sanırım benim hatam var başta çok iyi gidiyorum
Avokado yoğurt karbonat sirke limon hayatimda hep oldular
Saçlarım durumu da vahim ama önceliğimiz lekeler
Şimdi burda bi tonikler biri eczacıya krem hazırlatip kullanmış lekeleri yüzde sekseni açılmış fotolari var onu almak üzereyim inşallah yeni hatalar yapmam ,güven verdi bana satici olmadığı çok belli pişman olmakta istemiyorum
Bi taraftan geçmişi okuyorum
Durum oldukça karışık
Apaçi gibi geziyorum
Psikolojim yerlerde
Allah başka dert vermesin ama bu lekelerin çaresi yok galiba
Aslında tamAmendments geçmesini hayal etmiyorum belirgin hatlar kötülük gitsin dikkat çekmesin yeter
Koruyucu olarak şölene pigmente kullanıyorum bir yıldır
Aloa vera bitkisel var taşım 32
Lekeler giderek yerleşiyor ve sanırım benimkiler derin
Doktora ilk zamanlar çok gittim sonuç olumsuz
Dertliyimmmm

@belgeseller sizin adınız geçiyor dediğim sayfa o değil.
başka sayfadaydı adınız galiba.Sanırım şöyleydi tam hatırlayamadım.

Bana geçmiş olsun yazanları yazmıştım bir mesajda ama etiketlemedim.
Bulursam yazarım.Buldum 113 teymiş.Oruçlu kafayla sayfa adını şaşırmışım yani:KK53:.

Mübarek gün herkesin günahı boynuna.Öncelikle bazı krem satanlar kişiler .geçenlerde msj yazmıştı.Kremimize gösterdiğiniz ilgiden memnunuz .teşekkürler.Nasıl olduysa mesaj yok oldu.ben göremedim.Şimdi ben ne diyeyim.Sitede kontroller var.Bakılsın.Gerçi silen de bir daha bulunmaz ama neyse...

Ya inşallah ama benim umudum tükenmek üzere
26 yaşına kadar gayet pürüzsüz ve aynaya bakmaktan çok mutlf bir insan olarak yasadim,saçlarında gayet sağlikli ve gurdu
Özel günümde çıkan bir iki sivilceyı kendime dert etmenin çaresini ararken arkadaş tavsiyesi üzerine hiç arastirmadan bilmeden acneleys i yüzüme boca etmemle başladı hersey ve ufak tefek sorunları düzeltiyim derken cildim sürekli kötüye gitti
Ton bozukluğu, koruyucusuz güneşe çıkmaktan dolayi ve bilinçsiz krem kullanmaktan cildim mahvoldu
İstanbuldayım o dönem bakır koyde bi yerde meyve asitlerinin Peeling yapildi olmadı
Unitone kullandım iyiydi ama devamını getiremedim
Bıyık bölgesindeki ufacik sivilce lekesi exsipigment ve tritone sayesinde oldu Tüm bölgeyi kaplayan kahverengi leke
Oraya care ararken hamileydim bu defada gözumun alt kısmında iki taraftada yeni lekeleri doğumdan sonra farkettim
Gözeneklerim açık cildim berbattı
Sebili ıxsir diye bi leke ürünü kullandım hiç bi işe yaramadı
LR aldım sonuc aynı
En son ekimde bitkisel bi kur kullandim
Maskelerle birlikte
Şimdi gödeneklerin küçüldü cildim toparlandı en büyük artısi artık sivilce sorunum yok
Bıyık bölgem oldukça açıldı artık dert etmiyorum çünkü göz altına odaklandı
4 seans sadece lekeli yerlere yüzde 20 lik tca yaptım hem açtı bazı yerlerde de konulama oldu ama sanırım benim hatam var başta çok iyi gidiyorum
Avokado yoğurt karbonat sirke limon hayatimda hep oldular
Saçlarım durumu da vahim ama önceliğimiz lekeler
Şimdi burda bi tonikler biri eczacıya krem hazırlatip kullanmış lekeleri yüzde sekseni açılmış fotolari var onu almak üzereyim inşallah yeni hatalar yapmam ,güven verdi bana satici olmadığı çok belli pişman olmakta istemiyorum
Bi taraftan geçmişi okuyorum
Durum oldukça karışık
Apaçi gibi geziyorum
Psikolojim yerlerde
Allah başka dert vermesin ama bu lekelerin çaresi yok galiba
Aslında tamAmendments geçmesini hayal etmiyorum belirgin hatlar kötülük gitsin dikkat çekmesin yeter
Koruyucu olarak şölene pigmente kullanıyorum bir yıldır
Aloa vera bitkisel var taşım 32
Lekeler giderek yerleşiyor ve sanırım benimkiler derin
Doktora ilk zamanlar çok gittim sonuç olumsuz
Dertliyimmmm
Biri bana yol göstersin lütfen
Cildim eskisine oranla daha iyi ama lekelerimde iki geri bi ileri durumdayim
Canım bebeğiniz sağlıkla büyütün İNŞALLAH.:anne:
ALLAH başka dert vermesin ve benimkileri de düzeltsin,çözsün yani.AMİN...
Lekeler için çok ama çok yapılmaması gerek şeyler yapmışsınız.
Evet geriye dönüş yapıp yazılarımı okuyorsunuz,beğeniyorsunuz .çok teşekkür ederim.:KK54:okumanızı isterim.çok öğütler var.Bilginiz olsun.
O kremler zaten hata .soyma soydurucu işlem krem zaten hata.Elbette ki kimse uyarmazsa olacağı bu.Sayfayı açma amacım ve sürdürme amacım bu zaten.
KİMSE HATA YAPMASIN.
Siz çok şey hatta tca vs.de yapmışsınız.Yani düzgün olanı evet bozmuşsunuz.
Ne olduysa olmuş.Üzülmek yok önce buradan başlayalım:21:
Kışın leke açacağız.Yazın LEKE AÇMA MEVSİMİ DEĞİL.
Krem alacağım diyorsunuz.siz bilirsiniz.AMA...........diyorum.Fazla karışmak istemiyorum ancak yeniden hata yapmayın.Alacağınız kremin detaylarını özele bana yazın acele.
aldınız mı bilmem.Kalıcı hasarlar hepten geçecekken geçmez.
Dikkatli olmak zorundasınız bundan sonra.:işsiz:
Krem kullanan geçmiş demiş.Ben size elli bin tane geçti resmi koyarım.:KK20:
Zaten o an cosmelan ,lazer.tca bile yaptıranda O anda lekeler geçiyor.
Sonra eklenip geri geliyor.:skandal:
Ya sonrası gelecek aylarda ,gelecek senelerde.Geçiren kaç sene olmuş geçirmiş.
resimde tarih var mı.Ne olduğu belli mi.Lütfen dikkat diyorum:stop:
En aza indireceğiz kısmetse ama doğru işler yaparak diyorum...:super:

Canım beni hiçe saymadan sormanız beni çok memnun etti.İnce düşünceli kişileri severim:KK5:
Komşunuz ne zamandır kullanıyor ne etkisi olmuş acaba onu da öğrenip yazın.
Ben kullanmadım .kullanan var ise yazsın.Sitede kullanan halen üye olan biri var.Kendisine özelden yazdım.O da zaten zamanında çok güzel ve doğru bilgiler paylaşmış.Haber bekliyorum.yazacağım.
Kullanıma gelince ben yazın hiç ama hiç bir şey önermiyorum.Maskeleri bile akşam yapın.Asitli de olmasın .Gündüzleri de e vitamin içeren ürünler de tavsiye etmiyorum.
Kışın yapacağız ne gerekirse.Hatta sayfa 91 de bununla ilgili de yazmıştım.
o sayfada sizin de adınız geçiyor:KK39:
Yazlık bir program yapalım size de...
Kesinlikle yazlık bir programa ihtiyacım var. Komsum çok memnun kil ve kremden. Yumuşacık yapıyor diyor ama benim derdim çiller..arkadaşım az önce internette tarçın maskesi okudum onu uygulamayı dusunuyorum ne dersin...

Kesinlikle yazlık bir programa ihtiyacım var. Komsum çok memnun kil ve kremden. Yumuşacık yapıyor diyor ama benim derdim çiller..arkadaşım az önce internette tarçın maskesi okudum onu uygulamayı dusunuyorum ne dersin...
Canım yaparız bir program.daha öncede dedim sade şeylerle.
Tekrar diyorum bu gibi yakıcı vs şeylerden uzak olalım.karbonat vs.benzeri.
Kışa yaparız her türlü maske vs.
Komşunuz memnun bu çok iyi daha iyi olsun.Ama ne zamandır kullanıyor.
Sadece yumuşacık yapması yeterli değil. kullandıklarında çil kremi de var etkisi olmuş mu.Daha detaylı bilgi verilirse iyi olur...

Canım benim bilmem artık unuttunuz gibi geliyor.Haftada bir arardınız artık tlf da açmıyorsunuz.:KK45:Geçmesine de sevindim.Zaten bu sayfanın amacı bu:KK5:
Güneş koruma ben yazmıştım neler alacağım diye.Tekrar yazarım.
2 arkadaşımız Bioderma aldı .Benim arkadaşıma da aldırdım çok memnun.
Sadece boyut ufak.
Bir arkadaşımız Avene aldı.
Alanlar yorumlasın lütfen ...
sınavım vardı blue.pazar günü bitti.bazı sağlık sıkıntılarım da var.geçmek bilmeyen karın şişliği ağrım da oluyor:KK43:geçen hafta eve kapanıp ders çalıştım.kimseyle irtibat kuramadım.unutmam sizleri.iş yerinde fırsat buldukça okuyorum.yazmaya da çalışıyorum.:KK15:

sınavım vardı blue.pazar günü bitti.bazı sağlık sıkıntılarım da var.geçmek bilmeyen karın şişliği ağrım da oluyor:KK43:geçen hafta eve kapanıp ders çalıştım.kimseyle irtibat kuramadım.unutmam sizleri.iş yerinde fırsat buldukça okuyorum.yazmaya da çalışıyorum.:KK15:
Canım geçmiş olsun.Kolay gelsin.Alıştık bir kere ne diyeyim haftada bir arardınız :KK45:Şaka bir yana özletmeyiniz:KK54:

Sevgili V -violet öncelikle gecmis olsun saglik sorunlarindan bahsetmssinde.

Suan hala exipigmente devam ediyorsunuzdamı bitti?
Yani aloe ve madecassol dissinda exipigmentede devam mi ediyodunuz?

Ben mi yanlis anladim.

Ben suan avene kullaniyorum korumasi iyimi net bise soyleyemicem

15gudur kullaniyorum.

Yeni bir lekem olusmadi henuz
Yuzumde dusurusu,yaglandirmamasi, agirlik yapmamasi,yapis yapis olmamasi ve kalinti birakmamasi hos
50ml tüp.
Bitene kadar devam edicem.

Yeni resimide sanirsizlikla bekliyorum.

X