Ben de yazayım.
Yaşım 48 .
Bu yaşa kadar hiç sigara kullanmadım ama pasif içici olarak hastane bile yattım.
Tedavi gördüm ne komik yani.
(ay şunu da hep kullanmak istedim kısmet bu güne )
Sonra midemde helicobacter pylori bulundu.Bir ara satılan içme sularından oldu.
Çok modaydı.O zamandan beri dolan geri iadeli şişelerden su almıyorum.
Bir kaç yıl sonra rosa hastalığı oldum.Onu tedaviyi tam uygulayarak atlattım.
Sonra beynimde damar çatladı kanama oldu.Ama ilginç olan tahlilimi almaya gittim.
kendi dr.yoktu ,başka dr.vardı ve Biraz terbiyem bozulacak ama bana o densiz,ne okumuş anlamadığım dr. 2 sene ömrün kaldı dedi.
Kontrol için gün verdiler.ay ne moral bozuldu anlatamam.Eve nasıl geldim bilemedim.Salya sümük derler ya öyle işte.
Anlatamam.
Sonra dr.um geldi ama o güne kadar aileme de bir şey diyemeden geçen günlerimin hesabını kim verecekti o da muamma.perişan olmuştum hep içime attım.
İyi dr.u bu nedenle önemsiyorum yani.onu da tedavi ettirdim.
Çok şükür
Ama o zamandan beri insanın ertesi gün ne olacağını düşünüp asla kimseyi kırmama kararı aldım.Halen de uyguluyorum.Herkesle bu nedenle ilgileniyorum.
Değmez çünkü birini kırarsınız ertesi gün ona bir şey olsa o pişmanlık unutulmaz .
Herkeste değil ama bana böyle olur diye aşırı dikkatliyim.
Aradaki üzüntüleri geçtik zaten o bunlardan da beter.
Keşke ölseydim demişimdir aramızda kalsın
Neyse 4 sene evveline kadar hiç bir ürün kullanmazdım.Ne saçıma ne vücuduma ne cildime ihtiyacım yoktu.Üzüntüden bazı şeyler değişti fiziksel olarak.Lekeler Alnımda leke olarak saç altında ,çil olarak yüzümde yanaklarımda göz altımda belli belirsiz varken daha belirginleşti.Moralim bozuldu.Bebek gibi cildim ne hale delmişti.
Dr a gittim tahlillerimi yaptırdım.bir krem verdi sür güneşe çık dedi.Hiç beğenmedim
yani çile ve alnımda saç altındaki lekeye saçma gelmişti.Kullanmadım.Zaten tahlillerimi yaptırmıştım.Bakınca da hiç bir şey yok denmişti.Kendimde baktım az çok anlarım.
Başka dr.Expigment vs verdi.Kararsız kaldım.ama aklımdaydı.
Çare ararken bu siteyi gördüm.Gece gündüz oradan oraya okudum.aylarca.
2 yıl dışarıdan baktım .üye olmadan.
Sonra Kendimde denedim bir sürü şey .Baktım lekelerin rengi açıldı.
Hemen sayfa açtım.
Çünkü daha bu şekilde burada da başka yerlerde de sayfa açan anlatan gerçekten yardımcı olan birini göremedim.
Ya denemeden millete denettirip bilgi alıyorlar ya da bloglarına adam toplamak için uydurma yazıyorlardı.Çok araştırdım .
Yani arada çok dürüst yazanlarda yok değil ama lekelerle herkes inim inliyor
ilgilenen yok
Dertleri için sayfa açanlarla alay eden bile var yani
Zaten yüzünde leke olanlar üzgün ne giderler üstüne anlamadım
Soymaya merak sardım ama baktım aman ne göreyim geri dönüşler çok daha beter
İyi ki de yaptırmamışım diyorum.Sonrası belli zaten .Sizleri tanımak çok güzel
Hepinizi gerçekten de çok seviyor ve önemsiyorum
Yarışmaya İstanbul dan katılıyorum...