Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ancak ilk 50 sayfayi okudum bebeğim çok küçük fırsat bulamıyorum belki kalan 100 küsür sayfada gecmisse affola buz Terapisi yaptırmayı düşünüyorum yaptıran var mı bi de geçenlerde yine burdan bi arkadas msj atmış neslim gulgen die bi bayanın yaptığı cilt tedavisinden söz etmiş instagramdan falan da baktım bilen yaptiran var mu aslında 10 yıllık cilt ile ilgili tecrubelerimi( ki birçok kişinin işine yariyacagindan şüphem yok)anlatmak için fırsat kolluyorum dediğim gibi çok huysuz bi bebisim var yine de en kisa zamanda paylaşmak isterim tecrubelerimi lütfen beni yorjmlarinizdan mahrum bırakmayın herkese sevgiler
Canım .Haklısınız çok sayfa var.Az da olsa okumuşsunuz o kadar işiniz varken .Çok teşekkürler.:KK24:
Bebeğiniz de sağlıkla büyüsün İNŞALLAH:anne:
Anlatınız elbette anlatalım ki ,hem ne yapalım ,ne yapmayalım bilelim.
Buz terapisi ile benim de bir tecrübem oldu.Yazmıştım.
Sitemiz de var bir şeyler size de kopyalıyorum.Bakarsınız.Benim yazılarımda oralarda .Kısa konular.müsait oldukça okursunuz.Görüşmek üzere :KK5:http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ice-therapy-catlaklar.818808/#post-41623966
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-mi-acil-yardim-lutfen.886076/#post-44073451

V -violet kesinlikle buyuk bir fark var
Bravo gercekten
Nekadar sürede böyle oldu?
Aloevera jel+madecassola ilaveten suan ne yapiyorsun?
iki ay kadar oldu tr.hatta son halini çekeli de 3 hafta oldu şimdi daha da silik.sabah akşam keçisütlü sabunla yıkıyorum.haftada 1 veya iki pling yapıyorum.her akşam yatmadan da mutlaka madecasol ve senin de fotoğrafını çektiğin aloevera jeli sürüyorum.ilk ay bluenin sayfasında yazdığı maskeleri yaptım.yosun-aloevera,kil-kantoron yağı,yumurta akı,şimdilerde hiç fırsat buldukça kurumaya-yoğurt , yosun-aloevera maskelerini yapıyorum.yüzümde tek bir leke kalmayanadek devam edicem inşallah.Blueden Allah razı olsun.:KK9:

iki ay kadar oldu tr.hatta son halini çekeli de 3 hafta oldu şimdi daha da silik.sabah akşam keçisütlü sabunla yıkıyorum.haftada 1 veya iki pling yapıyorum.her akşam yatmadan da mutlaka madecasol ve senin de fotoğrafını çektiğin aloevera jeli sürüyorum.ilk ay bluenin sayfasında yazdığı maskeleri yaptım.yosun-aloevera,kil-kantoron yağı,yumurta akı,şimdilerde hiç fırsat buldukça kurumaya-yoğurt , yosun-aloevera maskelerini yapıyorum.yüzümde tek bir leke kalmayanadek devam edicem inşallah.Blueden Allah razı olsun.:KK9:
ALLAH sizden de razı olsun:KK19:

Cok guzel ya nasil umut oldun bana
Allah bin defa razi olsun blue den.

Canim yosunuda int. Mi Aldin
Bende almak istiyorum

Birde aloeveralarimiz ayni ya 2aydir bitmedi dimi

Cok guzel ya nasil umut oldun bana
Allah bin defa razi olsun blue den.

Canim yosunuda int. Mi Aldin
Bende almak istiyorum

Birde aloeveralarimiz ayni ya 2aydir bitmedi dimi
YOK BİTMEZ BENCE 1 YIL GİDER.:KK48:Bu arada cümlelerim çok düşük olmuş kusura bakmayın.iş yerinde gelen giden oluyor aceleyle ne yazdığımı kontrol etmeden gönderiyorum.:confused:

Site ismi vermek yasak diye biliyorum
O sebepden ben detayli yazmadim.

151tlden 49tl dusmustu aldım bende

Urunler bunlar

Eki Görüntüle 1834864
Soldan 1. Günes koruyucu Yüz kremi 50ml
2.gunes sonrasi yatistirici 50ml
3. Vucut icin gunes koruyucu sprey 200ml

tr_lelli tr_lelli iyi günlerde kullanın. faydalı olur umarım. BLUEGREENBLUE BLUEGREENBLUE güneş korucuları nasıl sürememiz gerektiği yazıldı, konuşuldu mu? bu da önemli. uzun süredir bakamadım. sormak istedim. konuşuldu bile ise tekrar etmek gerekir mi dersiniz ? sevgiler.

Kızlar bir ara Brave Capricorn, özelden saç tarağı istiyorum ucu toplu iğne başı gibi olanlardan demişti.Ben özelden kendi kullandığım kopyaladım.
Başka da ister diye ek olarak çeşit ekliyorum.Sizlerden de isteyen var ise bakarsınız.
Ben ilk iki sıradakilerden kullanıyorum.
http://tr.braun.com/tr-tr/hair-care/dryers/satin-hair-7-brush?gclid=CjwKEAjw1Iq6BRDY_tK-9OjdmBESJABlzoY7J4uVenbHTfDPf_Xqd_xZEiynYroqEyC8ho16wWNgqxoCfNDw_wcBhttps:
http://hepsikozmetik.com/index.php?route=product/search&search=Saç fırça
http://www.thebodyshop.com.tr/mını-bambu-saç-fırçası

Son düzenleme:
Cildimizi korumak önemli ama nasıl korumak gerekir o daha da önemli.evde de kullandım geri geldi diyenler yazdığım gibi cildiniz lekeye müsait ise hele hele soyma işlemi yapılmış cildiniz var ise aman dikkat.(soyma ille bir merkezde değil kremlerde soyucu ise cildi yıpratıyor)işte bu noktada korumayı çok ama çok düzgün kullanmak önemli.
öncelikle cildinize uygun olmalı.en iyisi olmalı çünkü 3 kuruş için lekelenmeye değmez.
50 faktör olmalı
evde dahil kesin kullanılmalı 4 mevsim
dışarı çıkmadan 30 dk.evvel kullanılmalı
kesinlikle güneş kremi sürmeden evvel her ne tür ışık olursa olsun (tv bilgisayar suni olan her ışık zaten güneş ışığını söylemeye gerek bile yok.vs vs.)karşısında ya da ya yakınında olmayın derim.

Kendili

kendiliğinden yani yapısı öyle. Solarıma beş dk girdim kremle onda bile ölü deri soyulur bende tahriş oldu bazı yerler hani sıcaktan pişik olur ya onun gibi
Canım anladım.Siz devamlı cildinizi besleyeceksiniz ve kalınlaştıracaksınız.
Yazın daha zor ürün kullanımları kısıtlıdır.Yani bazı yağlar iyi gelir ama yazın yağ bakımları fazla kullanılmaz.Ancak bazıları gece sürülür o da dikkatli olunmalı.
Lekeye ,sivilceye müsait ise cilt daha da dikkatli olmak gerekir.
Cildinizde bu sorunlar var mı.leke,sivilce vs.ve de yaşınız kaç yazar mısınız?
Solaryum zaten daha da inceltir Çok sık mı gidiyorsunuz?

Yazın daha zor ürün kullanımları kısıtlıdır.Yani bazı yağlar iyi gelir ama yazın yağ bakımları fazla kullanılmaz.Ancak bazıları gece sürülür o da dikkatli olunmalı.
oları

Leke güneş lekelerine yani anladığım çil yazın çok müsait özellikle. Güneş kremi kullanmadan çıkmıyorum. Güneş kreminde cildim hassas olduğu için bebek güneş kremleri kullanıyorum.
Makyaj konusunda sadece clinique nin ürünleri iyi geliyor. Mac in fondotenini bile cildim kusuyor.
Solarıum ise üç yıldan sonra ilk defa girdim zaten beyaz olduğum için 5 dk dan fazla sokmadılar. Tatile gideceğimiz için güneş daha çok maf ediyor ilk solarıuma giriyorum iki kere sonra güneşe çıkıyorum. Bunu da cilt doktoru söylemişti. Yani öyle solarıumda kaplara falan olana kadar girmiyorum sadece 2 seans yada maksımum 3 çünkü zararlı olduğunun hele benm için çok daha fazla zararlı biliyorum

X