Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
oo birlikde yaparsak daha guzel olur bence

Ben kınayi aktardan acık aldim
5tl likalmistim
Annemde sacina yakti bende
Artmistida hatta bir yakimlik daha var.

Hepimize Hayırlı Cumalar.
Sıkıntılardan,Kötülüklerden Ve kötülük yapan insanlardan uzak,
İç güzelliklerinin öne çıktığı,İyilik yapmaktan korkmayan,
Yardıma muhtaç ,Her canlıya yardım eden İnsanlarla,
Bir arada olacağımız Hayırlara da vesile olacak
Çok güzel bir günümüz olsun AMİN...

Dün herkese dua ettim.isimlerinizi bile saydım.bu sayfaya bir kere bile yazanlara da,
hiç yazamayıp yardımca ihtiyacı olanlara da.Ne sıkıntıları varsa düzelsin diye ...

Sağol canım allah dualarını kabul etsin.
Şu hayır mübarek günde allahım kimseyei darda koymasın.
Allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın. Hepinize hayırlı cumalar..

Ayy canım bende senin gibiyim, öyle yerlere girince kafam bulanıyor. Kafam kazan olup çıkıyorum.
Eğer basiretim bağlanırsa vay halime alır çıkarım gözümün önü kararır bazen...

evet koruma olarak ducray melascreen 50 spf güneş kremi 50 liraya almıştım hemde mini 40 ml belkide içerikli güneşten korunma kuvvetli değildir

şimdi yağlı his bırakmayan sun ozon güneş kremleri araştırdım rossmanda satılıyor bilginiz var mı? çünkü cildim karma diğerleri gibi yağlanıp sivilce yapmasını istemiyorum

Canım ben şöyle yapacağım.tatil ve çok uzun süre dışarıda olacağım zamanlarda günlük olarak ta sizin öneriniz olan heliocare 90 koruma kullanacağım.
bioderma photoderm spot spf 50 yı da dışarıda az kalacağım zamanlarda kullanacağım.
zaten rosense var onu da evde kullanacağım.
bioderma kullananlar sivilce yapmıyor diyor. ama inanın henüz kullanmadım.
ducray melascreen 50 yi kullanıp üstüne ayrıca koruma sürdünüz mü.tek başına yeterli olmayabilir haklısınız.lekeye iyi geldi mi.fark var mıydı sizce.
sun ozon güneş kremlerini de henüz bilmiyorum.ama onu da araştırırız.kullanan var ise yazsın.sizden de çok şey öğreneceğiz galiba.teşekkürler

Dün -violet aradı canım sağ olsun.o kadar işinin arasında hatır sormayı unutmuyor
CANIM Blue çok teşekkür ederim.iyi insanlarla konuşmak iyi geliyor .
bazı şeyleri yazmam boynumun borcu.biliyorsunuz 2 ay önce bluenin sayfasında yazdığı malzemeleri aldığımı ay takvimine göre de başladığımı yazmıştım.hatta takip edenler bilir yüzümün küçük bir bölgesine plazma tedavisiyle leke giderici uygulma yapılmış yanık olmuştu.fotoğraf da yükledim.yemin ediyorum şuan %60 geçmiş durumda.fotoğrafları müsait olduğum zamanda yükleyeceğim.ne yaptım onları yazayım.
1-hergün keçisütlü sabunla sabah akşam yıkadım.hatta yüz süngeri var onla yuvarlak masajlar yaparak.
2-ilk ay maskeleri yaptım.şimdi arada yapabiliyorum.yumurta beyazı,yosun-aloevera,kil-kantoron yağı.yalnız kil benim cildimi kuruttuğu için onun yerine şimdi kurumaya ve yoğurttan oluşan maskeyi yapıyorum.
3-haftada bir pling yapıyorum.
4-en önemlisi bunların hepsini akşam yatmadan önce yaptım. önce madecasollü iyice yedirerek sürdüm üstüne de aloeverajelini sürüp yattım.
şimdilerde maskeleri fazla yapamasam da yüzümü yıkayıp temizleyip mutlaka yatmadan madecasol ve aloeverajelini sürüyorum.
gündüz mutlaka güneşkremimi sürüyorum.hiç ihmal etmedim diyebilirim.
sonuç:eskiden var olan güneş lekeleri ve çillerde bi değişiklik olmadı gibi ama yüzümün rengi açıldı.etrafımdakiler öyle söylüyor.
en önemlisi kocaman oluşan lekemin bir kızmı gitti bir kısmı küçüldü.eylül ekime kadar tamamen geçecer böyle giderse.
burnum çenem ve burnumun kenarlarına doğru yayılan siyah noktalarım geçti.burnuma dokunduğumda pütür ptür elime elen hiçbir şey yok şuanda.yumuşak aydınlık parlak bir cildim var.bakmak gerekiyor kızlar.benden bu kadar.

Canım .güzel sözleriniz için ben teşekkür ederim.sizi tanımak çok güzel.devamlı hatır sormak için beni aramanız nasıl bir duygu anlatamam.ayrıca beni dinlediniz dediklerimi yaptınız.cildinizi de çok iyi tanıyıp bilinçli olarak ne iyi gelir ne kötü gelir çok iyi bilmekte bakmakta yani hepsi bir bütün.maskelerle ve diğer dediklerimle bu kadar olabiliyor.
ve sonucuna çok çok sevindim
kışa eğer hakikatten çok güzel bir krem bulup eklersek kesinlikle tamamen herkesin pürüzsüz cildi olur

ben şu zamana kadar hiç leke giderici bir krem kullanmadım.sadece önceden de yazmıştım ankarada bir bayanın vazelin kutusunda sattığı adı sanı olmayan bir krem aldım.oda bi işe yaramadı.hala duruyor.içeriğinde ne var çok merak ediyorum.laborant bi arkadaşım olsa hemen incelemeye verirdim.ben bu yazdıklarımı yapmaya devam edicem.önereceğin etkili bir leke kremin de olursa kışa onu kullanırım inşallah.

Canım evet biliyorum.zaten önce şunu diyeyim.dediklerimi yaptınız.hem de istikrarla tekrar teşekkürler.o ilk başta yaptıklarımız kür idi zaten.size de dedim onlar kış programı.ve de öyle yaptınız.tam zamanında da kestik.sonraki yapılanların da faydası artmış oldu.siz böyle bu yazı geçiriniz.kışa yine cildinizin yapısına göre o programları yapacağız.eğer çok güzel çok faydalı fiyat uygun krem bulursak tamamdır.halen araştırıyorum.listemde denemediğim bir kaç tane kaldı.onları sona sakladım.olur ya da olmaz.krem bulamazsak öyle devam ederiz.uzun sürer ama en aza iner.sayfaları da üşenmeden okuyan sayılı kişilerdensiniz.çok ta vefalısınız.en önemlisi bana inandınız.sizi tanımak ta çok güzel

Ben de sizi tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.Araknafobiayı da çok seviyorum.

Selam kizlar
V -violet cok sevindim senin adina
Bende durum ayni
Bugun anneme cay almak icin baska aktara gittik.
O aktarda mecitefendi bezelye özlü bir lekekremi gosterdi 29tl fiyati
Leke aciyomus falan
Cilt beyazlatici yazan br krem vardi o da 35tl
Ouf hic bir ise yaramicaklarina nasil inandiysam bakiyorum sadece

ben hiç bir şey almıyorum şimdi.kışa kadara böyle devam.kışın blue krem flan söylerse alırım.biliyorsun bluenin sırtında yanık lekesi oluşmuş madecasol ve aloeverayla geçirmiş.ben de sabırla devam edicem.az biryerde kaldı.belki ekim ayına kadar hiç kalmaz.inşallah

kızlar bu arada karında oluşan çatlaklar için ameliyattan başka etkili olan bir yöntem biliyor musunuz.ben 1 doğum yaptm ve 13yıl geçti üzerinden.okadar kötü kianlatmam imkansız.blue bunun bi çaresi var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…