- 1 Mart 2010
- 44.682
- 113.628
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.641
Bende de catlak var cnmkızlar bu arada karında oluşan çatlaklar için ameliyattan başka etkili olan bir yöntem biliyor musunuz.ben 1 doğum yaptm ve 13yıl geçti üzerinden.okadar kötü kianlatmam imkansız.blue bunun bi çaresi var mı
Canım ama hep öyleyiz.denemeden de olmuyor.sadece yazın dikkatli olunuz krem kullanırken.bazıları asla kullanılmaz.Selam kizlar
@-violet cok sevindim senin adina
Bende durum ayni
Bugun anneme cay almak icin baska aktara gittik.
O aktarda mecitefendi bezelye özlü bir lekekremi gosterdi 29tl fiyati
Leke aciyomus falan
Cilt beyazlatici yazan br krem vardi o da 35tl
Ouf hic bir ise yaramicaklarina nasil inandiysam bakiyorum sadece
Canım bu gün de sizinle tlf da konuştuk.tekrar teşekkürler.hep arıyorsunuz.çok vefalı çıktınız.evet ben sabrettim geçirmiştim hem de öyle böyle değil.İNŞALLAH sizin ve herkesinde geçer.ama çok zaman alıyor bazen.sabrın sonu selamettir :)ben hiç bir şey almıyorum şimdi.kışa kadara böyle devam.kışın blue krem flan söylerse alırım.biliyorsun bluenin sırtında yanık lekesi oluşmuş madecasol ve aloeverayla geçirmiş.ben de sabırla devam edicem.az biryerde kaldı.belki ekim ayına kadar hiç kalmaz.inşallah
kızlar bu arada karında oluşan çatlaklar için ameliyattan başka etkili olan bir yöntem biliyor musunuz.ben 1 doğum yaptm ve 13yıl geçti üzerinden.okadar kötü kianlatmam imkansız.blue bunun bi çaresi var mı
Kızlar hep araştırdığım konular bunlar.acele etmeyin bakıyorum.ama hep çare yok diyorlar.bence en aza inebilir.kaybedecek bir şey yok.toparlayıp denersiniz onu da :)Bende de catlak var cnm
Ben artik umudumu cok yitrdim
Cabalayip sonuc goremedikce cok uzuluyorum
Bugun biyere aloe vera jel sordum yuzume bakiyolar
O ne ki acep diye
İnt. Siparis vercem fakat gunes kreminide karar verip ikisinide alim diyorum.
Son carem o
Evden disari cikmak istemiyorum biyik lekem yuzunden.
Canım sabır lazım.istikrar çok önemli.geçecek diyorum bak arkadaşımız violet nasıl dediklerimi harfiyen yaptı ve açıldı.sizin neden olmasın...Ben artik umudumu cok yitrdim
Cabalayip sonuc goremedikce cok uzuluyorum
Bugun biyere aloe vera jel sordum yuzume bakiyolar
O ne ki acep diye
İnt. Siparis vercem fakat gunes kreminide karar verip ikisinide alim diyorum.
Son carem o
Evden disari cikmak istemiyorum biyik lekem yuzunden.
Eksiklerimi alamadigimdan henuz sizinle liste olusturamadikCanım sabır lazım.istikrar çok önemli.geçecek diyorum bak arkadaşımız violet nasıl dediklerimi harfiyen yaptı ve açıldı.sizin neden olmasın...
Canım alın ona göre yapalım listemizi.Zaten çok şey değil.bazıları evdeki ürünler olacak ...Eksiklerimi alamadigimdan henuz sizinle liste olusturamadik
Kusura bakmayin nolur
Artiik cok usandım.
Canım nasılsınız.gerçi özelden yazışıyoruz ama neler yaptınız bilgi verir misiniz.Merhaba, sipariş vereceğiniz güvenilir bir yer bulduğunuz da benimle de paylaşırmısınız lütfen :)