Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Selam kizlar
@-violet cok sevindim senin adina
Bende durum ayni
Bugun anneme cay almak icin baska aktara gittik.
O aktarda mecitefendi bezelye özlü bir lekekremi gosterdi 29tl fiyati
Leke aciyomus falan
Cilt beyazlatici yazan br krem vardi o da 35tl
Ouf hic bir ise yaramicaklarina nasil inandiysam bakiyorum sadece
Canım ama hep öyleyiz.denemeden de olmuyor.sadece yazın dikkatli olunuz krem kullanırken.bazıları asla kullanılmaz.

ben hiç bir şey almıyorum şimdi.kışa kadara böyle devam.kışın blue krem flan söylerse alırım.biliyorsun bluenin sırtında yanık lekesi oluşmuş madecasol ve aloeverayla geçirmiş.ben de sabırla devam edicem.az biryerde kaldı.belki ekim ayına kadar hiç kalmaz.inşallah
Canım bu gün de sizinle tlf da konuştuk.tekrar teşekkürler.hep arıyorsunuz.çok vefalı çıktınız.evet ben sabrettim geçirmiştim hem de öyle böyle değil.İNŞALLAH sizin ve herkesinde geçer.ama çok zaman alıyor bazen.sabrın sonu selamettir :)

kızlar bu arada karında oluşan çatlaklar için ameliyattan başka etkili olan bir yöntem biliyor musunuz.ben 1 doğum yaptm ve 13yıl geçti üzerinden.okadar kötü kianlatmam imkansız.blue bunun bi çaresi var mı:mad:
Bende de catlak var cnm :KK43:
Kızlar hep araştırdığım konular bunlar.acele etmeyin bakıyorum.ama hep çare yok diyorlar.bence en aza inebilir.kaybedecek bir şey yok.toparlayıp denersiniz onu da :)

Ben artik umudumu cok yitrdim
Cabalayip sonuc goremedikce cok uzuluyorum
Bugun biyere aloe vera jel sordum yuzume bakiyolar
O ne ki acep diye
İnt. Siparis vercem fakat gunes kreminide karar verip ikisinide alim diyorum.
Son carem o
Evden disari cikmak istemiyorum biyik lekem yuzunden.

O ne ki acep diye
Son carem o

Merhaba, sipariş vereceğiniz güvenilir bir yer bulduğunuz da benimle de paylaşırmısınız lütfen :)

O ne ki acep diye
Son carem o
Canım sabır lazım.istikrar çok önemli.geçecek diyorum bak arkadaşımız violet nasıl dediklerimi harfiyen yaptı ve açıldı.sizin neden olmasın...

Canım sabır lazım.istikrar çok önemli.geçecek diyorum bak arkadaşımız violet nasıl dediklerimi harfiyen yaptı ve açıldı.sizin neden olmasın...
Eksiklerimi alamadigimdan henuz sizinle liste olusturamadik
Kusura bakmayin nolur
Artiik cok usandım.

Merhaba, sipariş vereceğiniz güvenilir bir yer bulduğunuz da benimle de paylaşırmısınız lütfen :)
Canım nasılsınız.gerçi özelden yazışıyoruz ama neler yaptınız bilgi verir misiniz.
Alacağımız yeri önceden de yazdım yukarıda tekrar yazdım.hem orijinal hem güvenli bir yer.her şey de var :)

Kızlar bakın bazen krem asla kullanmam diyorsunuz evet çok ta haklısınız.
ama en çok yapılan hatayı söylemeden geçemeyeceğim.
Güzellik salonuna gidip ikna oluyor ya da haberlerde izleyip yüze soyma işlemini hemen yapıyor ama kreme karşı çıkıyorsunuz. Cildinizi ya kendiniz soyuyor ya da soydurucu işlem yapıyorsunuz.sonra krem alıyorsunuz.işte bu en büyük HATA.
Araştırmalarıma göre ki bunu yakında ispatlayacağım da.
SOYULAN CİLDE KREM BİLE FAZLA ETKİ ETMEZ.

• ...Öncelikle asla dışarıdan mecbur kalmadıkça hazır gıdalar almam.cola vs çok ender içerim.Ayran tercihimdir onu da meyve suyumu da kendim yaparım.(şimdi zaten çok kolay aletler var).Patates kızartması çok severim ama korkuyordum yemeğe ,tefal aldım rahat ettim.artık az yağla da keyifle yiyorum.
    Margarin bazen kek vs.yaparken kullanırım:hamarat:.Tereyağ her zaman tercihimdir ama katkısız olacak.Zeytin yağını da salata vs.çok kullanırım.Yemeklerimi de ay çiçek yağıyla yaparım.Etli yemeklere asla yağ eklemem kendi yağıyla pişiririm.
    Her şeyi diyet ürünü alıp kullananlara da karşıyım:KK12:.
    Eğer bir rahatsızlığınız yok ise kararında yemek en güzeli:kk77:.
    Az yiyerek kilo alıyorsanız nedenini bulana kadar araştırın derim.Uzun yıllar evvel bir ara başıma geldi çünkü. hipotroid problemim olduğundan metabolizmam az çalışıyormuş tedavisini gördüm eski kiloma döndüm çok şükür.:nazar:
    Kalite illaki pahallı ürünler değildir.pahallı ürünler de kaliteli olacak diye bir şey söz konusu değildir.Maliyetine satışlar da var.Ucuz ürüne de kalitesiz diyemeyiz.
    Seçme şansınız var.Alış verişi bilinçli yapmak en güzeli.ihtiyaç kadar alıp israftan kaçının.:KK20:Boşa para verip,ürünlerin bozulmasına sebep vermeyin, ürün atmayın.
    Attığınız ürüne muhtaç ne kadar canlılar var düşünün derimo_O.
    Kahvaltısız asla olmaz.Açma poğaça börek vs.severim ama sabah onlardan alınmış olsa bile en önce ekmek ile başlarım sonradan onları yerim.Mideme ilk önce yağlı şeyler girmesin.Aşırı ekmek yemem ekmeksiz de olmaz.Bu tarz kahvaltıları hafta sonuna saklarım.Her gün yenmez.Öğlen çok hafif geçiştiririm.Akşam yemeğimi her gün taze yaparım.Çok beklemiş yemekler bakteri üretir.Tatlı da severim ama durmayı bilmek lazım.Yaş ilerliyor.Meyve de aşırı yenirse tatlı kadar zarar verir onda da şeker var.
    Sporumu uzun süre bazı nedenlerden ara verdim tekrar başladım.evde yapıyorum.:spor:Suyu da az içerdim onu da yavaş yavaş arttırıyorum.ama onun da aşırısı zarar.ileride çıkıyor zararı.Sağlıklı yaşamak için aşırıya kaçmamak gerekli.Sadelik her zaman iyidir.
    Sigara asla kullanmadım.İçki çok ama çok özel anlarda az olmak kaydıyla almışlığım vardır.:KK50:O da senede bir kez desem yeridir.Olsa da olur olmasa da.
    Öfke ömrü kısaltır.İlaç kullanmaya karşıyım gerekmedikçe.Antibiyotik senede belki bir kez mecbursanız kullanın derim.Özellikle de sinir ilaçları bünye bozar.Başka rahatsızlıklar çıkar.Onun yerine hobiler daha iyi gelir:KK69:.
    Sevgi dolu yaklaşımlar hep iyidir:KK5::KK74::KK60:
    İnsan kendi kendisinin doktoru olmalı.Bünyesini iyi tanımalıdır.Tüm bu yapılanlar sağlıklı yaşamak için ama Ne kadar yaşarız onu bilemeyiz.ALLAH bilir.
    Sağlıkla kalalım, mutlu kalalım ...:KK200::KK200::KK200:

• Sabah erken kalkarım
  • Eşimle kahvaltı yapmadan mutlu olamam:KK60:
  • Parfüm olarak Nina ricci ricci kullanırım
  • Rujda renksiz parlatıcı kullanırım
    Ojede favori renklerim Her kıyafetime göre ojemi değiştirim
    Saçlarımın rengini Sadece bir kaç kere değişik renge boyadım
    Doğuştan sarışın olduğum için tekrar kendi rengime döndüm.

Kuaföre gerektikçe giderim genelde kendim yaparım.
  • (Her türlü aletim var)
    Yatmadan önce Dişlerimi fırçalarım,duşumu alırım,
  • cilt ve vücut bakımlarımı yaparım
    ......geceliğimi giyer yatarım(bunu da siz doldurunuz)
    Dua etmeden
    evden çıkmam!
    Kendimde en beğendiğim özellik Dürüst olmam ve
  • Tüm canlılara yardım etmeyi sevmek
    En önemli güzellik sırrım Doğal malzemelerle kendime bakım yapmak
    Benim için güzellik her zaman Öncelikle temizliğe önem verip,
  • gece gündüz imkan dahilinde içten ve dıştan bakımlı olmaktır...

X