- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Çok geçmiş olsun canım işte o zaman krem kullanma şansınız olsaydı belki böyle olmazdı.Yazık.Ama geçecek diyorum.bu sayfada olanlarında olmayanlarında ALLAH ın izniyle geçecek lekeleri...Arkadaslar benim biyik bölgemdeki leke fotodaki alin bölgesindeki lekeden daha fazla..bugun uyandim hala kizarik orasi....benim lekem agdayla orayi yaktilar tahris ettiler ve uzerine gunese cikinca olustu..ve 6-7 yillik bi leke..benimki gecerse sizinki hayli hayli gecer.beklemedeyim..
yine konuyla ilgisi olmayan bir şey yazacağım ama ne yapayım.sıkıntıdan yüzüm kıpkırmızı dolaştım bütün gün.midem bozulmuştu dışarıda yediğimiz bir şeyden.Annem ve abim hatırlattı nişastalı su iç diye içtim ve 25 dk.da kesti.Şaşırdım.
Çok teşekkürler sağ olunuz .Şu an sağlığınız nasıl.Bana inanın çok iyi geldi.! 1 bardak suya 2 t.k nişasta koydum içtim. (Wc ye) taşınmaktan kurtuldum Sizin de geçmezse denersiniz.Bu arada Evet çok şeyler yaşadım daha da yaşıyorum.Çaresizlik kadar kötü bir şey yok.Size de çok üzüldüm.Yazık.Sizin de herkesinde benim de bir daha üzüntülerimiz olmasın derim.iyi dilekleriniz içinde teşekkürler.Sağlığımız hep olsun.elden geldiğince.her derde deva olalım birbirimize.Ben de çok hatalar yaptım .burada hem bunları yazmak yani hem yapmamamız gerekenleri hem de yapmamız gerekenleri yazıyoruz.Herkese çok fayda olsun istiyorum.Ama bu sayfaya da uydurma şeyler yazılmasın istemiyorum.Benim okuyup ta beğendim dedikleri ama öyle böyle değil elimden düşmüyor deyip te meraktan aldığım bir sürü şey fiyasko çıktı.zaten param yok bir de boşa verince olmuyor işte.Günaha giriliyor.Maalesef nedense ben de dahil güneş koruyucunun önemini iş işten geçtikten sonra anladık.üzülmeyin sizin lekelere de çare bulacağız.Neden buradayız bunun için.Hepimiz bebek gibi ciltlere kavuşuruz İNŞALLAH.ne güzel bilgilerinizi paylaşıyorsunuz maşallah.. ben de dünden beri bi bağırsak ve mide sorunu yaşıyorum ki sormayın.. neyse ki şimdi biraz daha iyiyim..
öncelikle yaşanan sorunlar ve stres ciltte önemli izler bırakır, leke, gözenek sivilce kırışıklık vs.. belli ki önemli sorunlar yaşamışsınız keza ben de öyle.. kayıplar, derin üzüntüler vs..
öncelikle refaha erişmenizi hatta erişmeyi dilerken, kendi sorunumu da dile getirmek isterim..
ben de ciltte leke problemi yaşıyorum fakat dediğiniz gibi hep yanlış ürünler kullanmaktan bebek gibi cildim bozuldu.. bu da insanların bazı şeylerin daha çok satılması uğruna yaptıkları boş yorumlar ve tavsiyeler yüzünden hep..
bende güneş yüzünden sürekli ben ve çil benzeri lekeler çıkıyo yüzümde 100 den fazladır. o yüzden ne makyaj yapasım ne güzel giyinesim bile gelmiyo.. insanın moralini komple etkiliyo..
güneş koruyucu da önemliymiş bunu çok geç öğrendim bu arada..
hepimize bebek gibi ciltler diliyorum :*
canım akşam üzeri daha da iyi oldum çok şükür.. mahvoldum dün gece.. nişastalı suyu bi kenara yazıyorum sayende :*Çok teşekkürler sağ olunuz .Şu an sağlığınız nasıl.Bana inanın çok iyi geldi.! 1 bardak suya 2 t.k nişasta koydum içtim..... ya taşınmaktan kurtuldum .Evet çok şeyler yaşadım daha da yaşıyorum.Çaresizlik kadar kötü bir şey yok.Size de çok üzüldüm.Yazık.Sizin de herkesinde benim de bir daha üzüntülerimiz olmasın derim.iyi dilekleriniz içinde teşekkürler.Sağlığımız hep olsun.elden geldiğince.her derde deva olalım birbirimize.Ben de çok hatalar yaptım .burada hem bunları yazmak yani hem yapmamamız gerekenleri hem de yapmamız gerekenleri yazıyoruz.Herkese çok fayda olsun istiyorum.Ama bu sayfaya da uydurma şeyler yazılmasın istemiyorum.Benim okuyup ta beğendim dedikleri ama öyle böyle değil elimden düşmüyor deyip te meraktan aldığım bir sürü şey fiyasko çıktı.zaten param yok bir de boşa verince olmuyor işte.Günaha giriliyor.Maalesef nedense ben de dahil güneş koruyucunun önemini iş işten geçtikten sonra anladık.üzülmeyin sizin lekelere de çare bulacağız.Neden buradayız bunun için.Hepimiz bebek gibi ciltlere kavuşuruz İNŞALLAH.
Tekrar geçmiş olsun.Evet aklımızın bir köşesinde nişasta olsun derim.Lekeler içinde eğer ciddi bir rahatsızlık yok ise( leke yapacak bir hastalık)o zaman fayda sağlanıyormuş.Hafta içi beni arayacaklar zaten tam detaylı bilgi alıp burada yazacağım.ANCAK BEN BU BİLGİLERDEN DAHA ÇOK ÖNEMLİ OLAN YAPTIRAN BİRİNİN YAZMASINI İSTİYORUM.BEN GERÇEK YORUMLARA DAHA DA ÖNEM VERİYORUM.canım akşam üzeri daha da iyi oldum çok şükür.. mahvoldum dün gece.. nişastalı suyu bi kenara yazıyorum sayende :*
picosili konuşmuşsunuz onu çok merak ediyorum. umarım elle tutulur bi fayda sağlar da biz de yararlanırız
katılıyorum canım, ben de gerçek kullanıcıların tecrübelerine daha çok önem veriyorum ve güveniyorum..Tekrar geçmiş olsun.Evet aklımızın bir köşesinde nişasta olsun derim.Lekeler içinde eğer ciddi bir rahatsızlık yok ise( leke yapacak bir hastalık)o zaman fayda sağlanıyormuş.Hafta içi beni arayacaklar zaten tam detaylı bilgi alıp burada yazacağım.ANCAK BEN BU BİLGİLERDEN DAHA ÇOK ÖNEMLİ OLAN YAPTIRAN BİRİNİN YAZMASINI İSTİYORUM.BEN GERÇEK YORUMLARA DAHA DA ÖNEM VERİYORUM.
Arkadaşlar ben lekelerimin güneşten dolayı cıktığına eminim...günesin altında korumasız kaldıgım bikac saatten bikac ay sonra cıktı...leke cıkması demek o lekeli bölgedeki derinin ďna'sının bozularak fazla melanin üretmesi demektir...ve ordaki leke tamamiyle giderilmiş olsa bile, tekrar güneşe korumasiz cıkmam durumunda, eskiden lekeli olan bölgenin dna sı bozuk oldugundan, uva uvb ışınlarını alan cilt aynı şekilde fazla melanin üretecektir...bu da lekenin geri gelmesi demek....yani olay şu...lekesinden kurtulan bir kişi ya o lekeyi oluşturan olaya tekrar maruz kalmamalı(lazer, solaryum, ilaç gibi) ya da maruz kalmak zorunda ise (mesela tatillerde günese ister istemez maruz kaliniyo) SPF degeri yuksek koruyucu kullanmalı...
Yani vücuttaki en tehlikeli leke günes lekesidir cünkü dovme, deriye yapilan diger fiziksel islermler veya sivilce dna yapısını bozmazken günes ışınları, lekenin geri gelmesine sebebiyet verecek bicimde dna yapısını bozar...ve en kücük bi ihmalde lekeler geri gelir...
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
Bu yuzden burdayiz.Lutfen cozum bulana kadar kimse bi yere kaybolmasinGörüm canım.çok ama çok geçmiş olsun.ama inan geçer.bak göreceksiniz..ben de herkese yardım için buradayım zaten.Bu iş bu sayfada çözülecek canım.
Dedigim gibi kimse bi yere gitmiyoGörüm canım.çok ama çok geçmiş olsun.ama inan geçer.bak göreceksiniz..ben de herkese yardım için buradayım zaten.Bu iş bu sayfada çözülecek canım.
Bitanesin:) bu arada meraktan soruyorum istanbuldayim ben.Sizler?Bu arada ben araknafobia arkadaşımın önerisi üzerine HÜSEYİN TIRMANI araştırdım.face sayfasını buldum.iyice inceledim.ama net cevap bulamadım.ben yorumlara çok önem veriyorum.ama kayda değer yorum bulamadım.Ve kendilerine yazdım.Aynen şöyle dedim....................................................................................... Ben ve arkadaşlarım çok merak ediyoruz.leke ya da dövme tamamen siliniyor deniliyor sayfanızda.peki geri gelme ihtimali az da olsa var mıdır.Yaptırıp geri gelmedi ya da geri geri geldi diye yorum yapana rastlamadım nette.Bilgi verir misiniz.Ya da uygun olunca ......dan arar mısınız.İyi çalışmalar..............Ve çok şükür hemen cevap geldi.Onu da hemen aktarıyorum...............................................................................................................
Sevgili ......(burada ismim yazıyor sildim) Ekibim seni hafta ici arayacak.
Bu arada dövme geri gelmez. Leke ise devam eden bir hastalık belirtisi veya sonucu ise tekrarlanmasi hastalık nedeni ile mümkündür. Bu nedenle görerek konuşmam daha iyi olur... EVET son noktayı koymuş bulunuyorum.Ben HÜSEYİN TIRMAN Beye dürüstçe yazdığı için gerçekten de teşekkür ederim.Buradan şunu anlıyoruz.Önce lekenin bizde bir hastalıktan mı olduğunu bulmak için dr.a gidiyoruz.eğer bir sorun var ise tedavi ettiriyoruz.ve geçtiğinden emin oluyoruz.Sağlıklı isek evet yaptırıyoruz.Ama bu ileride bize de bir hastalıkla geri gelmez ya da bir şekilde vücut dengemiz bozulursa leke çıkmaz demek değildir.Bunu biliniz ona göre ister yaptırınız ister yaptırmayınız...
İnsaAllah canim.ne güzel bilgilerinizi paylaşıyorsunuz maşallah.. ben de dünden beri bi bağırsak ve mide sorunu yaşıyorum ki sormayın.. neyse ki şimdi biraz daha iyiyim..
öncelikle yaşanan sorunlar ve stres ciltte önemli izler bırakır, leke, gözenek sivilce kırışıklık vs.. belli ki önemli sorunlar yaşamışsınız keza ben de öyle.. kayıplar, derin üzüntüler vs..
öncelikle refaha erişmenizi hatta erişmeyi dilerken, kendi sorunumu da dile getirmek isterim..
ben de ciltte leke problemi yaşıyorum fakat dediğiniz gibi hep yanlış ürünler kullanmaktan bebek gibi cildim bozuldu.. bu da insanların bazı şeylerin daha çok satılması uğruna yaptıkları boş yorumlar ve tavsiyeler yüzünden hep..
bende güneş yüzünden sürekli ben ve çil benzeri lekeler çıkıyo yüzümde 100 den fazladır. o yüzden ne makyaj yapasım ne güzel giyinesim bile gelmiyo.. insanın moralini komple etkiliyo..
güneş koruyucu da önemliymiş bunu çok geç öğrendim bu arada..
hepimize bebek gibi ciltler diliyorum :*
Tabiki deeeeeHerkese hayırlı pazarlar.ALLAH ın izniyle buradan herkesin cilt lekelerini.selülitlerini,varislerini geçirip gitmek isterim.Evet ararlarsa söyleyeceğim.Gruplara indirin söz konusu mu diye.Merak etmeyiniz.Bu arada her yeri araştırıyorum.Her konuda.El ele verirsek çözeriz.Ben İstanbuldayım.Gerçekten de lekeler ,selülitler,varisler,bitince hepimiz buluşup kutlayalım ne dersiniz kızlar...
Merhaba ,hoş geldiniz.Teşekkür ederiz.zaten bu sayfada fayda gördüklerimiz yazıyoruz.Siz nereden alıyorsunuz.Çünkü hakikatten kullandığımız ürünlerin sahte olmaması ,doğal olması çok ama çok önemli...arkadaşlar ben de forumu uzun zamandır takip ediyorum. ciddi anlamda faydalı bilgiler de öğrendim. yeni öğrendiğim ve 2 haftadır kullandığım shea butter kremini tavsiye edeceğim cilt saç için rahatça kullanabileceğiniz bir krem. ama önemli olan doğal olması tabi. 2 haftadır düzenli olarak kullanıyorum ve sonuç mükemmel. cildim bebek gibi oldu dudak üstünde siyah bir güneş lekem vardı gözle görülür bir açılma( devam ettiğim sürece geçeceğine inanıyorum). saçlarımdaki kırıklarda gözle görülür bir değişim( ki eşim saçların ipek gibi oldu diyo:) vs. vs. tavsiye ederim şiddetle...