- 25 Ekim 2014
- 610
- 599
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.481
canım aloe vera cilti inceltiyomuş diye duydumKızlar bana aloe vera jeli lazım yüzde yüze yakın.yani (% 98 ).
biliyorsunuz benim aktara kızdım.oradan alış verişi kestim.hemen bulmam lazım...
Canım sağ olunuz.ama daha önceden de kullandım.çok ama çok iyi geldi.cildimi yeniden yeniledi.zaten sürekli kullanırsa olabilir onu da kesin diyemem( aloe de dahil hiç bir şey de yapmadım)ben her şeyi kür gibi yapıyorum.sabit kalmıyorum.canım aloe vera cilti inceltiyomuş diye duydum
canım güneş koruyucu kremi çok denedim içerisi nasıl peki ? burada biri ducray kremi yazmış sakın kullanmayın o ağız çevremi koyu yaptı hemen çöpe attım eczacı niye çok övüyordu salaktı ya bende diyorum ki araştırmadan almayın paranız kiymetli ne olur ne olmaz...Yaslarimiz ayni
Benim cildim yagliya yakın karma.
Biyik bölgemde leke var
Suan gunes koruyucu solente pigmenta kullaniyorum
Kivami,yaglandirmaması falan iyi korumasini bilmiyorum lekelerimin disinda ayrica leke cikmiyo demek koruyo
Ama olagan lekeme faydasi yok
canım tek başına kremleri soymakla yetmez o konuda haklısınız ama bir defa olsun diye cosmelan uygulamayı düşünüyordum bunu yapan yerlere sordum bazen çelişkiliydi mayısa kadar uygulanır diyordu falan belki farklı yöntemleri olabilir buyüzden kötü sonuç olur canlar araştığıma göre kesinlikle eylülden sonra yaptırmalı gün ışığı, tv ışığı, evdeki ışık herşeyin soyulan cilde zararı oluyor çok ama çok dikkat etmek gerektiği için geri lekeleri gelmezCanım evet yani soyan kremlere tamamen karşıyım.sevmiyorum.eskiden böyle düşünmezdim.çünkü kimse SOYDURMAYINIZ CİLDİNİZİ diye büyük büyük yazmadı yani.bu benim fikrim elbette başka düşünen vardır.ama ben buna kara verdim.Kreme gelincede bekleyip göreceğiz...
Hadi ya 90 olması guzelmis bunu bi arastiralim kizlar.canım güneş koruyucu kremi çok denedim içerisi nasıl peki ? burada biri ducray kremi yazmış sakın kullanmayın o ağız çevremi koyu yaptı hemen çöpe attım eczacı niye çok övüyordu salaktı ya bende diyorum ki araştırmadan almayın paranız kiymetli ne olur ne olmaz...
birde geçen yazın antalyaya gittim malum aşırı leke yapar ozaman çok iyi araştırdım en yüksek faktörlü güneş kremlerinden biri aldım helıocare 90 faktörlü bidaha leke yapmadı şükür canlar içerisi bitkisel ve temiz 50 ml ama sürerseniz kimse tatile gittiğinizi anlamaz :)))
Canım ALLAH sizden de razı olsun.ve çok geçmiş olsun.blue o kadar doğru şeyler konuşuyor ve paylaşıyorsun ki, Allah senden razı olsun canım..
önceden çok minik bikaç lekem vardı, ne akla hizmetse tca yaptım yüzümü soydum burdaki birilerinin tavsiyesiyle.. bebek gibi cildim o kadar yaşlı ve kirli lekeli gözüküyo ki anlatamam.. dimyata pirince giderken misali..
o yüzden çok haklısın, cildinizi soydurmayın arkadaşlar..
şimdi ben ne yapsam ne etsem.. :/
Canım bilgilere teşekkürler.İlk sayfama yazmıştım heliocare diye .Hatta buraya yazan Meslina arkadaşımız kullanıyor ve çok memnun. heliocare yi araştırırken face ten bana birkaç kişi yazdı.yok kullandım beğenmedim.Ben de mecburen eledim.yoksa dediğim gibi ilk sayfada listemde var.tekrar listeye alırız sayenizde :)canım güneş koruyucu kremi çok denedim içerisi nasıl peki ? burada biri ducray kremi yazmış sakın kullanmayın o ağız çevremi koyu yaptı hemen çöpe attım eczacı niye çok övüyordu salaktı ya bende diyorum ki araştırmadan almayın paranız kiymetli ne olur ne olmaz...
birde geçen yazın antalyaya gittim malum aşırı leke yapar ozaman çok iyi araştırdım en yüksek faktörlü güneş kremlerinden biri aldım helıocare 90 faktörlü bidaha leke yapmadı şükür canlar içerisi bitkisel ve temiz 50 ml ama sürerseniz kimse tatile gittiğinizi anlamaz :)))
Canım sağ olunuz.ama ben ne olursa olsun size de herkese de yineliyorum asla cosmelan yaptırmayınız.bakın ne kadar korusalar ne yapsalar da birebir biliyorum.özelden de yazıyorlar.gece gündüz takipteyim.canım tek başına kremleri soymakla yetmez o konuda haklısınız ama bir defa olsun diye cosmelan uygulamayı düşünüyordum bunu yapan yerlere sordum bazen çelişkiliydi mayısa kadar uygulanır diyordu falan belki farklı yöntemleri olabilir buyüzden kötü sonuç olur canlar araştığıma göre kesinlikle eylülden sonra yaptırmalı gün ışığı, tv ışığı, evdeki ışık herşeyin soyulan cilde zararı oluyor çok ama çok dikkat etmek gerektiği için geri lekeleri gelmez
instagramda yaptıran yorumları takipteyim benden demesi
Canım lazer yaptıran yakınınızdan ne haber.Bu arada güneş koruma arıyordunuz ne yaptınız...Suresini bilmiyorum tam olarak ama zaten tekrarlama hep olası durummuş. Lazeline
Canım dediğim gibi ilk sayfam da da vardı.kararsızdım.Meslina da yazsa bilgilensek .Sağ olsun arkadaşımız karbeyaz oldukça faydalı bilgiler verdi.Hadi yine alamadık :)Heliocare 2-3blogda okudum
Blog sahibinin biri hatta merside yasiyodu
90 olmasi cok hos
Blog sahibeside kullandiklarimin icinde en iyisi diye övmüs ürünü.
Kafam coook karisti
Ben eger bioderma alirsam likit+guneskremi olarak alicam
Su mavi likitini bi ara kullanmistim guzeldi gunluk temizlik icin.
Ama 90olan da kafami celdi ikisinidemi alsam naapsam ya
Ben yaptırmaya başladım. Ilk seans 1 buçuk hafta önce oldu. Alex ile yapılıyor. Güneş kremi için ise burda bir eczaneye cilt uzmanı geliyor ürünlerinden herkez memnun aynı zamanda cilt analizi yapıyor. Geldiği bir gün ona gidip önerdiği ürünü alicam. Çünkü cildim yağlı ve sivilce büyük sorunumCanım lazer yaptıran yakınınızdan ne haber.Bu arada güneş koruma arıyordunuz ne yaptınız...
Canım iyi olmuş.Lazerde dikkatli olun lekeler oluşmasın.En iyisi o zaten uzmanla görüşüp doğru ürün kullanın.Ama eğer sivilce var ise önce DR.a gidip danışın derim.İçten olmasın...Ben yaptırmaya başladım. Ilk seans 1 buçuk hafta önce oldu. Alex ile yapılıyor. Güneş kremi için ise burda bir eczaneye cilt uzmanı geliyor ürünlerinden herkez memnun aynı zamanda cilt analizi yapıyor. Geldiği bir gün ona gidip önerdiği ürünü alicam. Çünkü cildim yağlı ve sivilce büyük sorunum
Ay ben konuyu kıllı tüğlü konu sandım:)) lekeler için giden arkadaş ile geçen görüştüm ama o konu hiç aklıma gelmedi. Ama onun seansları bitti zaten uzun süre önce. Şöyle söyleyim. Hafif izler tamamen geçmiş ağır lekeler dikkat edince ancak belli oluyor.Canım iyi olmuş.Lazerde dikkatli olun lekeler oluşmasın.En iyisi o zaten uzmanla görüşüp doğru ürün kullanın.Ama eğer sivilce var ise önce DR.a gidip danışın derim.İçten olmasın...
canım devamında ne oluyo ki :/ özelden yazar mısınCanım sağ olunuz.ama ben ne olursa olsun size de herkese de yineliyorum asla cosmelan yaptırmayınız.bakın ne kadar korusalar ne yapsalar da birebir biliyorum.özelden de yazıyorlar.gece gündüz takipteyim.
sakın diyorum.korumadan çıkmayan hatta aylarca dikkat eden .ne tv ne bilgisayar vs.o kadar ama o kadar dikkat eden kışın da yaptıranın da yine leke çıktı.ve esas sorun işte şimdi başlıyor.bu gibi işlemleri yaptıranlarda sonrası zaten çok üzücü.devamını yazıp üzmeyeyim onları.
bana kızmayınız ama
BEDAVA VERSELER YAPTIRMAM...