Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bende dogal seyler yapiyorum artik
Yaglarida biraktim.
Oluruna biraktim resmen
Gülsuyu
Kahve telvesi
Sabun kullanıyorum.
Canım çokta oluruna bırakmayınız.en azından yaz programı yapıp onu uygulayınız.Yağları ne olursa olsun gece kullanınız.daha önce de dedim.kızlar bunlara dikkat ediniz.gelecek leke sezonuna kadar daha neler buluruz neler.ama şuna inanın tamamen geçmese bile en aza indireceğiz...

Zaman bulup yazamadım bir türlü şimdi konuya geleyim.İlk kullandığım krem sinoz .nasıl %50 açtı anlamadım.kimi memnun kimi hiç memnun değil.bunu da yaptığım maskelere mi ne borçluyum orası da belli değil.çünkü 2.si aldım ama ilki kadar memnun değilim.sonra da bir sürü değişik marka kullandım ama öyle böyle hemen çok etkilisini de görmedim.çok uzun vadede belki olurdu onu da bilemiyorum.sabredemedim değişik değişik denedim.(cildimi de asla soymadım soydurtmadım.bana göre soyma işlemli ciltte ne sürerseniz sürün az etki eder)ama ben evet maskeler yaptım öyle sürdüm kremleri.onunda etkisi var galiba.bunu da şunun için diyorum. araknafobia ile aynı kremi aldık şemsten .bende daha etkili ama onda hiç bir etkisi olmadı.demek ki yaptığım maskelerle daha etkili en sonunda buna karar verdim.Bu güne kadar gece gündüz uğraştım.sürmediğim kalmadı.işte bu kadar açabildim.artık yoruldum.
Sadece Maskeler tamamen geçirmez diyorum.
(soyulmamış ciltte çok yeni lekeleri ve az olanları geçirir.arkadaşlarımda oldu)
benim de sırtımda solaryumdan kocaman leke olmuştu 3 senede geçti başka ürünlerde kullanmıştım.
Maskelerle kür gibi uygulayıp 3 senede kremsiz oldukça azalabilir.
ama etkisi iyi olabilecek kremlerle de en aza inebilir.
Gelecek leke açma sezonunda kullanmaya kalksam
(zaten tamamen geçmedi ama çok açıldı renkleri)
(yaptığım maskelerimle beraber) Meslina ile ENDLESSPHOENIX in kullandıklarını kullanırdım.denerdim.çünkü hiç denemedim. Şimdilik aklımda bunlar var.
Sanırım çok memnunlar...

Dün de araknafobia 4 saat uğraşmış.bütün güneş korumaları incelemiş.Hep linklerini bana face ten yolladı.halen bakıyoruz.organik sertifikalı ürünlerde var .içlerinde.sizlerde araştırın bakalım.almışken en iyisi olsun kızlar...
Dun aksam geceye kadar baktim her yere,ne dermobakimlar ne lilakutular kaldi bakmadigim.Duymadigim bilmedigim bitkisel bi suru urun var isterseniz eger linklerini atarim bir bakarsiniz.Lilakutu da bir turlu soru sorma limitlerine ulasamadigim icin!sorulmus sorulari okudum.Hatta aysenur hanimin bir cevabi sinirlerimi bozdu :/ Eger cilt lazer ya da farkli bir islem gormus ise ve bundan sebep lekeler geri geldiyse ve yine bu lekelerin gecmisi 2 yili gectiyse ne kullanirsaniz kullanin leke gecmez yalnizca tonunu acarsiniz.:KK43: Malum benimkiler biyik lekemi gecirir diye tum yuzume lazer uygulamasi yaptirdiktan sonra oldu.Vee 2 yili da gecti.Soyle de bir durum var sorulara cevap verirken uygun urunleri de asagida paylasiyorlar.Yahu dedikleri urunu alsam ya da alsalar maliyeti en az 1000 kusur lira ve en az 6 ay kullanim,eee bir urun 30 ml 150 kusur!Vallahi gina geldi.29 yasima kadar tek urun almadim kendime,ay cillerim var aman surda da sivilce cikti dedik diye mi bunca kahir :KK43: ne sansli gunler yasamisiz da bilememisiz

Zaman bulup yazamadım bir türlü şimdi konuya geleyim.İlk kullandığım krem sinoz .nasıl %50 açtı anlamadım.kimi memnun kimi hiç memnun değil.bunu da yaptığım maskelere mi ne borçluyum orası da belli değil.çünkü 2.si aldım ama ilki kadar memnun değilim.sonra da bir sürü değişik marka kullandım ama öyle böyle hemen çok etkilisini de görmedim.çok uzun vadede belki olurdu onu da bilemiyorum.sabredemedim değişik değişik denedim.(cildimi de asla soymadım soydurtmadım.bana göre soyma işlemli ciltte ne sürerseniz sürün az etki eder)ama ben evet maskeler yaptım öyle sürdüm kremleri.onunda etkisi var galiba.bunu da şunun için diyorum. araknafobia ile aynı kremi aldık şemsten .bende daha etkili ama onda hiç bir etkisi olmadı.demek ki yaptığım maskelerle daha etkili en sonunda buna karar verdim.Bu güne kadar gece gündüz uğraştım.sürmediğim kalmadı.işte bu kadar açabildim.artık yoruldum.
Sadece Maskeler tamamen geçirmez diyorum.
(soyulmamış ciltte çok yeni lekeleri ve az olanları geçirir.arkadaşlarımda oldu)
benim de sırtımda solaryumdan kocaman leke olmuştu 3 senede geçti başka ürünlerde kullanmıştım.
Maskelerle kür gibi uygulayıp 3 senede kremsiz oldukça azalabilir.
ama etkisi iyi olabilecek kremlerle de en aza inebilir.
Gelecek leke açma sezonunda kullanmaya kalksam
(zaten tamamen geçmedi ama çok açıldı renkleri)
(yaptığım maskelerimle beraber) Meslina ile ENDLESSPHOENIX in kullandıklarını kullanırdım.denerdim.çünkü hiç denemedim. Şimdilik aklımda bunlar var.
Sanırım çok memnunlar...
Biliyorsun urunlere baktim hangisinin ki hatirmiyorum ama fiyatlari yuksek ve bir urun 25 spf li bana yarari olmaz.

Biliyorsun urunlere baktim hangisinin ki hatirmiyorum ama fiyatlari yuksek ve bir urun 25 spf li bana yarari olmaz.
Canım şunu diyorsunuz
Meslina. spf 25 gündüz leke kremini sürüyorum demişti.ama o güneş koruma değil ve 50 si yok.evet pahallı ama değer.çünkü hem Meslina hem de ENDLESSPHOENIX çok güzel sonuçlar aldı.tekrar yazmalarını bekliyorum.çünkü önemli ve kışa kadar kendimişze program yapalım.benim önereceğim maskelerle ve ek olarak güzel kremlerle destekleyip hep beraber tamamen lekesiz ve pürüzsüz ciltlere kavuşalım:KK53::KK53::KK53:

Kızlar konunuza pay diye giriyorum ama sanırım hem güneş kremi hem de leke kremi arıyorsunuz ben uzun zamandır kimyasal kullanmıyorum doğal ürünlere yöneldim size şöyle bir tavsiyem var

Güneş koruyucu olarak susam yağını öneriyorum 30 faktörlü kremlerle es
Lekeler içinse kayısı yağını

Direk yagi cildinizi sürmek istemezseniz bunlardan kendiniz krem de yapabilirsiniz

Kızlar konunuza pay diye giriyorum ama sanırım hem güneş kremi hem de leke kremi arıyorsunuz ben uzun zamandır kimyasal kullanmıyorum doğal ürünlere yöneldim size şöyle bir tavsiyem var

Güneş koruyucu olarak susam yağını öneriyorum 30 faktörlü kremlerle es
Lekeler içinse kayısı yağını

Direk yagi cildinizi sürmek istemezseniz bunlardan kendiniz krem de yapabilirsiniz
Canım çok ama çok sağol.normalde çok az lekeli ciltlerde olur.ama inanın bizimkiler öyle böyle değil yani.ben rengi açtım çok şükür.ama arkadaşlarım için en iyi olanı aramaktayım.onlar için çok uğraşıyorum.susam yağı evet ama bizim ciltlere olmuyor.çok müsaitiz lekeye.güneşten kaçar olduk.yazın ne yapacağız bilmiyorum.organik mineral vs.içerik temiz güneş koruma almamız şart.sağ olsun arkadaşlar da araştırıyor.Kayısı yağı da tek başına bize olmuyor yeterli gelmiyor.lekeler koyu çünkü.bilgilerinizi bize sunmaya devam ediniz.sizde çok araştırıyorsunuz.teşekkürler...

Merhaba kızlar.. bu topiği yeni gördüm. Leke ile ilgili gördüğüm her konuya daldım sordum, yazdım.
Geneli güncel değilmiş kimse cvp vermiyor. Vallahi yoruldum kızlar. Her boş anımda bu leke olayını araştırıyorum. Dün bir konuya yazmıştım onu tekrar buraya kopyalıyorum. Onlarca konuya uzun uzun yazıyorum bir allahın kuluda hee bacım hee demiyor... Bende bugün böyle yapıyım. en son yazdığımı kopyaladım :KK22:

Ne meretse geçmemiş kimsenin lekesi. Bende burada konu açtım, araştırdım, her konuya atladım sorular sordum.
Benim sadece dudak üstümde lekem var. Bıyık gibi duruyor.
Bütün doğal yolları denedim maskeler vs.. yok yok geçmiyor.
5 defa doktora gittim. İlaç olarak expigmenti verdi, bir krem daha var unuttum adını acneys gibi birşeydi kullandım. diğerlerinin verdiğini kullanmadım..
Oda işe yaramadı. Yarar gibi oldu ilk başlarda (ama soyuldu kızardı rezildi)
Sonrasında lekem incecikti dahada genişledi. Kendime söz verdim hiçbir ilaç kullanmamaya
Deri inceliyor. Kat kat daha fazla lekeyle bize geri dönüşü oluyor
Lazeri araştırdım, kimse memnun değil. dermamelan da içinde öyle
Her duyduğumuzu uygulamamak sürmemek lazım mış.
Benim lekem azcıktı. exp. ile büyüttüm.
HİÇ BİR YÖNTEME GÜVENMİYORUM KAÇ YILDIR ARAŞTIRIYORUM. DOKTORLAR GERÇEĞİ KONUŞMUYOR
Allah korududa ne lazer ne başka birşey yaptırmadım. Çok umutlandığım tedaviler oldu araştırdım.. fısss
Ama çok zor yaşayan biliyor. Lekeler her anlamda rahatsızlık veriyor insana.
Benim çok büyük değil. Çoğunuzun komple yüzünde olanlar var. Allah sabır ve çare versin herkese

Yazarken şu aklıma geldi. Ben yıllar önce lazerli epilasyon yaptırmıştım. (sadece vücuda) Annemde yüzüne
IPL jelli bir lazer sistemiydi. Sonuçta biz epilasyon için yaptırdık.
Annemin yüzünde kararma lekeler vardı bunlarda kıllarla birlikte yok oldu.
Ayrıca benim koltuk altım da leke vardı (hamilelikten sonra oluşmuştu) inanın bembeyaz oldu.
Birdaha asla koyulaşmadı. Bu IPL lazerlerde sanırım bi hayır var gibi.:KK48: Acaba dudak üstüme epilasyonmu yaptırsam. (ama jelli olan IPL den) Ben yüzde yüz kurtuldum diyen bir babayiğit yokmu şu tc de :KK53:
Benim de bir tanıdığım lazere gitti. Ama ağır iz olanlarda hamilelik lekeleri gibi. Çok az kalıyormuş yani belli olmayacak kadar. Ondada az kalmıştı. Yapan yerde baya bilindik biyer tv de falan çıkıyor. %100 yok ederiz diyene inanmayın demişler. Ama şu an rahatsız eden bir durum yok. Ama surekli ilerlemesin diye güneş kremi kullanıyor

Merhaba. Bende artık sürekli güneş kremi kullanmak istiyorum. Cildim yağlı. Bu arada lazer epilasyon a başladım. Bıyıktada kullanıyorum. Beyaz tenliyim. Bana bir güzel güneş kremi onerebilirmisiniz. Yada dr dermiss kullanan varsa izlenimlerini alabilirmiyim

Benim de bir tanıdığım lazere gitti. Ama ağır iz olanlarda hamilelik lekeleri gibi. Çok az kalıyormuş yani belli olmayacak kadar. Ondada az kalmıştı. Yapan yerde baya bilindik biyer tv de falan çıkıyor. %100 yok ederiz diyene inanmayın demişler. Ama şu an rahatsız eden bir durum yok. Ama surekli ilerlemesin diye güneş kremi kullanıyor
Canım teşekkürler.nerede yaptırmış yazarsınız fikir olsun.aşimdi şöyle diyelim yaptıranlarda en önce çok memnun oluyorlar ama sonra lekeler artınca üzülüyorlar.Koruma kullansalar bile.zamana bakmalı.ne kadar olmuş yaptıralı.yani işlemler bitip üzerinden aylar geçince ne olacak o çok önemli işte.

Merhaba. Bende artık sürekli güneş kremi kullanmak istiyorum. Cildim yağlı. Bu arada lazer epilasyon a başladım. Bıyıktada kullanıyorum. Beyaz tenliyim. Bana bir güzel güneş kremi onerebilirmisiniz. Yada dr dermiss kullanan varsa izlenimlerini alabilirmiyim
Şu aşamada bizlerde arayış içerisindeyiz.henüz karar veremedik.önceleri solante ve tritone düşünüyorduk.ama içerindeki maddeler nedeniyle eczacı araknafobia arkadaşımıza kullanmayın demiş.daha öncede Brave Capricorn arkadaşımızın önerdiği Bioderma yı önermiş.Sayfa 132 de detaylı anlatımı var.araknafobia nın mesajını incelersiniz.sonuca gelince bioderma ve coola arasında kaldık.bu gün yarın karar veririz :)

Şu aşamada bizlerde arayış içerisindeyiz.henüz karar veremedik.önceleri solante ve tritone düşünüyorduk.ama içerindeki maddeler nedeniyle eczacı araknafobia arkadaşımıza kullanmayın demiş.daha öncede Brave Capricorn arkadaşımızın önerdiği Bioderma yı önermiş.Sayfa 132 de detaylı anlatımı var.araknafobia nın mesajını incelersiniz.sonuca gelince bioderma ve coola arasında kaldık.bu gün yarın karar veririz :)
Valla 3 gundur nevrim dondu urun bakmaktan,aldim artik ohh:) Kapida odeme yaptim siteyi baya inceledim.kizlar fiyatlari cok dusuk bi sitede buldum hem hemen gonderimi varmis hem de ucuz ama arastirdim bisiy cikicagini dusunmuyorum.Baska urunler de aldim.Turuncukasa sitenin adi bi bakin.bioderma aldim ben sonunda

Canım teşekkürler.nerede yaptırmış yazarsınız fikir olsun.aşimdi şöyle diyelim yaptıranlarda en önce çok memnun oluyorlar ama sonra lekeler artınca üzülüyorlar.Koruma kullansalar bile.zamana bakmalı.ne kadar olmuş yaptıralı.yani işlemler bitip üzerinden aylar geçince ne olacak o çok önemli işte.
Suresini bilmiyorum tam olarak ama zaten tekrarlama hep olası durummuş. Lazeline

Valla 3 gundur nevrim dondu urun bakmaktan,aldim artik ohh:) Kapida odeme yaptim siteyi baya inceledim.kizlar fiyatlari cok dusuk bi sitede buldum hem hemen gonderimi varmis hem de ucuz ama arastirdim bisiy cikicagini dusunmuyorum.Baska urunler de aldim.Turuncukasa sitenin adi bi bakin.bioderma aldim ben sonunda
Canım güle güle kullan :)

X