Zaman bulup yazamadım bir türlü şimdi konuya geleyim.İlk kullandığım krem sinoz .nasıl %50 açtı anlamadım.kimi memnun kimi hiç memnun değil.bunu da yaptığım maskelere mi ne borçluyum orası da belli değil.çünkü 2.si aldım ama ilki kadar memnun değilim.sonra da bir sürü değişik marka kullandım ama öyle böyle hemen çok etkilisini de görmedim.çok uzun vadede belki olurdu onu da bilemiyorum.sabredemedim değişik değişik denedim.(cildimi de asla soymadım soydurtmadım.bana göre soyma işlemli ciltte ne sürerseniz sürün az etki eder)ama ben evet maskeler yaptım öyle sürdüm kremleri.onunda etkisi var galiba.bunu da şunun için diyorum.
araknafobia ile aynı kremi aldık şemsten .bende daha etkili ama onda hiç bir etkisi olmadı.demek ki yaptığım maskelerle daha etkili en sonunda buna karar verdim.Bu güne kadar gece gündüz uğraştım.sürmediğim kalmadı.işte bu kadar açabildim.artık yoruldum.
Sadece Maskeler tamamen geçirmez diyorum.
(soyulmamış ciltte çok yeni lekeleri ve az olanları geçirir.arkadaşlarımda oldu)
benim de sırtımda solaryumdan kocaman leke olmuştu 3 senede geçti başka ürünlerde kullanmıştım.
Maskelerle kür gibi uygulayıp 3 senede kremsiz oldukça azalabilir.
ama etkisi iyi olabilecek kremlerle de en aza inebilir.
Gelecek leke açma sezonunda kullanmaya kalksam
(zaten tamamen geçmedi ama çok açıldı renkleri)
(yaptığım maskelerimle beraber)
Meslina ile ENDLESSPHOENIX in kullandıklarını kullanırdım.denerdim.çünkü hiç denemedim. Şimdilik aklımda bunlar var.
Sanırım çok memnunlar...