Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
canım lekenizin açılması çok iyi haber .aman öyle açılsın ve sonunda bitsin lekeler.sizde çok güzel şeyler yapıyorsunuz.faydalı zaten.zaten cildinize göre uyarlamak lazım maskeler vs.her şey herkese asla olmaz.aynı tip cildiniz olsa bile.bu arada evet keçi sütünden çoğu kişi memnun o kadar da kuruttu diyen oluyor.siz aktardan almıştınız sanırım kaça aldınız yazar mısınız.ben başka yerden almıştım biliyorsunuz.oriflame yi duydum ama kullandıkça aydınlık veriyor.bırakınca eskisi gibi deniyor.bu bana hoş gelmemişti .devamlı kullanmak zor aynı şeyi.ama yine de denenebilir.hep dalini merak ettim ama hiç almadım.cildim kuru hem de çok kuru bana keçi sütü super iyi geldi.dalin nasıl olur denemem lazım.lekeler geçecek merak etmeyiniz :)
İnsallah evet kullanirken aydinlik veriyo birakinca bitiyo
Aktardan aldim 6tl markasini haturlamiyorum ama attim kutusunu
Vucuduma kullanicam sanirim.

Kızlar geçen hafta biraz moralsizdim.Tansiyorum çok çıktı hafta sonu da rahatsızdım.Eşim dedi ki gel biraz dışarı çıkalım iyi olur.aman dedim ne güzel hava almak iyi gelir.hemen 5 dk.giyindim çıktım.saatler geçti evet daha iyi olmaya başladım.oh ne güzel güneş ışıkları falan vs.derken aman olamaz hatırladım şok oldum.Ne krem ne bb sürmemiş çıkmışım.Cildim zaten %90 açılmıştı biliyorsunuz.lekeler de azıcık görünüyordu.üzüntüden unuttum düşünebiliyor musunuz.eve gelip yüzüme bakınca ağlamaktan kendimi alamadım çabalar boşa gitmiş ve ben neredeyse %20 % 30 geri gittim.bir hatayla.ya inanamıyorum.delireceğim.aman buna asla nazar demiyorum sadece ve sadece benim unutkanlığım sebep oldu.nazarla yakın uzak ilgisi de yok.Ama ben bunu nasıl yaptım diye diye ağladım durdum.çok moralim bozuk çok.çok güzel hava aldım ...

İnsallah evet kullanirken aydinlik veriyo birakinca bitiyo
Aktardan aldim 6tl markasini haturlamiyorum ama attim kutusunu
Vucuduma kullanicam sanirim.
Canım anladım ama şu an şoktayım ben 38 tl aldım arada çok büyük fark var.Yanlış anlamayınız ama sanırım ondan memnunum.parasına da bana göre değdi.kalıp hala aylardır bitmedi.ama şu da var.o kadar para verip memnun olmasaydınız daha kötü olurdu.bu da başka bakış açısı...

Canım sağ olunuz. Evet kişiden kişiye değişiyor bir ara denemiştim olmadı.ama tekrar bir bölgede denemeye karar verdim.Evet güneş kremi kullanmak zorundayız inanın kullanmadık neler oldu.ama marka çok önemli.hangisini kullanmıştı yazarsanız çok memnun olurum...

Markasını bilmiyorum sorarim

kızlar bu gün yine birine teşekkür edeceğim.sitemizde forumlara bakarken yazıları gördüm.zaten hemen atlarım bilirsiniz özele yazdım .Sorularımı da cevapladı.Leke ile ilgili sordum. çok iyi biri sağ olsun.Cevaplar verdi.sonra tekrar yazdı.beni bir konuda uyarmak için.sakın yazın kullanmayın vs vs.diye detaylı anlattı.bakın işte ne kadar güzel.ben herkesten bunu istiyorum.ben mesaj yazarım bana yazıp güzel bilgiler verenler çok.ama arada da yani ne yazdın gibilerden cevap bile vermeye tenezzül etmeyenler var.o nedenle de @champagneshimmer takdir ediyorum.ve kendisine de buradan teşekkür ediyorum...

Kızlar .ben de bakıyorum ama siz de hadi araştırın şu selülit işini.Etrafınızda krem kullanıp memnun olan hiç mi yok .Bana yazan kadıncağız spor yapamıyor.eşi yüzünden de selülitlerini istemiyor(alay ediyorlarmış).kilosu da varmış.şaşırdım kaldım.ona ne yapabiliriz.çok üzülüyorum.kullanan bulmak zor.buluyorum yazıyorum .ona yarayacak krem arıyorum.ama kimse inanın vermiyor da yazmıyor da.sırf onun için sayfalarca arıyor ve herkese özele msj yazıyorum.ama maalesef cevap vermiyorlar.ya da uyduruk verip .2.soruma bile yazmıyorlar ne diyeyim.hatta bu gün bile kadıncağız yazdı face ten bana bulamadınız mı.o kadar üzüldüm anlatamam bulursam hemen paylaşacağım.inanın.sizler de bulursanız hemen yazın :)

Şems arslan TRT 1 de .Mutlaka seyrediniz.çok güzel bilgiler veriyor.Leke tedavisini aynen dediğim gibi eylül 15 ten mayıs ilk haftasına kadar leke tedavisi yapılır dedi.leke için de formüller veriyor.

kızlar bu gün yine birine teşekkür edeceğim.sitemizde forumlara bakarken yazıları gördüm.zaten hemen atlarım bilirsiniz özele yazdım .Sorularımı da cevapladı.Leke ile ilgili sordum. çok iyi biri sağ olsun.Cevaplar verdi.sonra tekrar yazdı.beni bir konuda uyarmak için.sakın yazın kullanmayın vs vs.diye detaylı anlattı.bakın işte ne kadar güzel.ben herkesten bunu istiyorum.ben mesaj yazarım bana yazıp güzel bilgiler verenler çok.ama arada da yani ne yazdın gibilerden cevap bile vermeye tenezzül etmeyenler var.o nedenle de @champagneshimmer takdir ediyorum.ve kendisine de buradan teşekkür ediyorum...
Ne icin sakin yazin kullanmayin dedi anlamadim :/

Kızlar .ben de bakıyorum ama siz de hadi araştırın şu selülit işini.Etrafınızda krem kullanıp memnun olan hiç mi yok .Bana yazan kadıncağız spor yapamıyor.eşi yüzünden de selülitlerini istemiyor(alay ediyorlarmış).kilosu da varmış.şaşırdım kaldım.ona ne yapabiliriz.çok üzülüyorum.kullanan bulmak zor.buluyorum yazıyorum .ona yarayacak krem arıyorum.ama kimse inanın vermiyor da yazmıyor da.sırf onun için sayfalarca arıyor ve herkese özele msj yazıyorum.ama maalesef cevap vermiyorlar.ya da uyduruk verip .2.soruma bile yazmıyorlar ne diyeyim.hatta bu gün bile kadıncağız yazdı face ten bana bulamadınız mı.o kadar üzüldüm anlatamam bulursam hemen paylaşacağım.inanın.sizler de bulursanız hemen yazın :)
Canim bu konuyu telefonda da konusmustuk biliyorsun anlatistim da yontemini sana.Ne yazik ki benim bildigim yuruyus yapmadan o bolgeleri calistirmadan,masaj + krem uclusu olmadan cok zor.

Canim bu konuyu telefonda da konusmustuk biliyorsun anlatistim da yontemini sana.Ne yazik ki benim bildigim yuruyus yapmadan o bolgeleri calistirmadan,masaj + krem uclusu olmadan cok zor.
Canım evet bunu biliyorum.ama kadın yapamıyor kilolu ne yapayım.ısrarla krem istiyor.üzülüyorum.çevrede kullanan var ise yazsın diyorum.gerçekten de içler acısı kadının durumu.acıyorum.burayı her gün okuyor .her yeri araştırmış.bulamıyor.cevap veremiyorum...

Kızlar ne diyeyim bilmiyorum ben koca harflerle de yazsam yüzlerce kere de yazsam kimse dinlemiyor.anladım.yoruldum.anlamayan insanlar çok zor ya.
OKUMUYOR,okusa da OKUDUĞUNU ANLAMIYOR ,anlasa da İŞİNE Mİ GELMİYOR
nedir bilemedim.
cosmelan yaptırmayın,soydurmayın,koruyucu kullanın 4 mevsim,yazın leke tedavisi yaptırmayın.son yazıyorum yani anlayan anlar...

Krem bilgim yok
Ama her gun sert bir fircayla masaj yapar gibi fircalasin
Her dusta da kahve limon suyu karisimiyla masaj yapsin iyi geliyo
Kan dolasimini hizlandiriyo

Krem bilgim yok
Ama her gun sert bir fircayla masaj yapar gibi fircalasin
Her dusta da kahve limon suyu karisimiyla masaj yapsin iyi geliyo
Kan dolasimini hizlandiriyo
Sağ ol canım.çok ama çok teşekkürler.bayan oldukça da kiloluymuş.şöyle krem olsun süreyim diyor.Bunları da iletirim.okumuştur belki de.krem arıyoruz devam :)

Kızlar neler yaptınız.lekeleriniz vs ne alemde.haber veriniz.ben dediğim gibi korumamı unuttum .maalesef renkleri koyulaştılar.ama ben bunu nasıl yaptım .çok üzüyorum.neyse olan oldu.Maskelerime devam ediyorum.yeni keşifler yaptım...

X