Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Canım çok ama çok sağol.normalde çok az lekeli ciltlerde olur.ama inanın bizimkiler öyle böyle değil yani.ben rengi açtım çok şükür.ama arkadaşlarım için en iyi olanı aramaktayım.onlar için çok uğraşıyorum.susam yağı evet ama bizim ciltlere olmuyor.çok müsaitiz lekeye.güneşten kaçar olduk.yazın ne yapacağız bilmiyorum.organik mineral vs.içerik temiz güneş koruma almamız şart.sağ olsun arkadaşlar da araştırıyor.Kayısı yağı da tek başına bize olmuyor yeterli gelmiyor.lekeler koyu çünkü.bilgilerinizi bize sunmaya devam ediniz.sizde çok araştırıyorsunuz.teşekkürler...

Annemin genç kizligindan kalma bu güneş lekesi vardı ona kayısı yagi almıştım bikac ay kullandı sonu süper

Ablam da uzun zamandır eczaneden aldığı bi güneş kremini kullanıyordu cildi çok bozuldu

Yani ben bunlara şahit olduğum için diyorum tabi bu yağlar cilde göre degisiyo

Bide arkadaşlar lekeler için sakin cildinzi soydurmayin bi uzmandan duymuştum bu durum kısa vadede fayda sağlasa da uzun vadede daha koyu ve zor geçen lekelere sebep olurmuş artı cilt tipi bozulurmus

Annemin genç kizligindan kalma bu güneş lekesi vardı ona kayısı yagi almıştım bikac ay kullandı sonu süper

Ablam da uzun zamandır eczaneden aldığı bi güneş kremini kullanıyordu cildi çok bozuldu

Yani ben bunlara şahit olduğum için diyorum tabi bu yağlar cilde göre degisiyo
Canım sağ olunuz. Evet kişiden kişiye değişiyor bir ara denemiştim olmadı.ama tekrar bir bölgede denemeye karar verdim.Evet güneş kremi kullanmak zorundayız inanın kullanmadık neler oldu.ama marka çok önemli.hangisini kullanmıştı yazarsanız çok memnun olurum...

Bide arkadaşlar lekeler için sakin cildinzi soydurmayin bi uzmandan duymuştum bu durum kısa vadede fayda sağlasa da uzun vadede daha koyu ve zor geçen lekelere sebep olurmuş artı cilt tipi bozulurmus
Canım zaten en çok üstünde durduğum 2 konudan biri bu .ilk sayfaya bile kocaman harflerle yazdım.
SOYDURMAYINIZ.
GÜNEŞ KORUMANIZI 4 MEVSİM EVDE DAHİL KULLANINIZ.
Ama şunu da .çok iyi anladım.ne dersem diyeyim kimsenin umuru değil.
şunu yapmayın diyorum yapıyorlar.
ben kendi adıma gerekeni yaptım.diye düşünüyorum.öğrendiğim bildiğimi paylaşıyorum.sayfama yazan sizlerde öyle yazıyorsunuz.biri bize
ALLAH RAZI OLSUN derse ne mutlu bana...

Kizlar selam,dun saat 3 gibi verdigim siparilerim simdi geldi.:KK57: Yorumlar da cok hizli oldugunu soylemislerdi ama Antalya da olan bir deponun bu kadar hizli olmasina sastim kaldim.Valla sorunsuz elime gelsin diye hem kargo parasi verdim(20 tllik bisiy daha alsam onu da vermiyordum)hem de kapida odemeyi sectim.Gorevli bozugum yok kalanini guvenlige birakiyim dedi tamam dedim insallah kandirmamistir beni:-)Yoksa yaptigim tasarrufun anlami kalmicak :))) Bu arada bilmedigim bir urun daha aldim hayirlisi.Kobaylik yapicam hem :KK66: fotografi paylasiyorum.

Eklentiler

• 20160416_112105.jpg
    20160416_112105.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 55
Kizlar selam,dun saat 3 gibi verdigim siparilerim simdi geldi.:KK57: Yorumlar da cok hizli oldugunu soylemislerdi ama Antalya da olan bir deponun bu kadar hizli olmasina sastim kaldim.Valla sorunsuz elime gelsin diye hem kargo parasi verdim(20 tllik bisiy daha alsam onu da vermiyordum)hem de kapida odemeyi sectim.Gorevli bozugum yok kalanini guvenlige birakiyim dedi tamam dedim insallah kandirmamistir beni:-)Yoksa yaptigim tasarrufun anlami kalmicak :))) Bu arada bilmedigim bir urun daha aldim hayirlisi.Kobaylik yapicam hem :KK66: fotografi paylasiyorum.
Çok sağ ol canım.Güle güle kullan.aman sizi kimse kandırmasın.turuncu kasa olur kara kasa:KK43:.bu arada paranızı aldınız mı yazın merak ederiz.İnşALLAH bırakmışlardır.öye bir şey yapmazlar sanmam:KK20:.yeni üründe bakalım sizde nasıl etki edecek.bir arkadaşım kullanmıştı.Öncesi sonrası resim atarsınız.zaten tek kobay olmaktan sıkıldım:KK53:.değişik değişik deneyelim bakalım etkiler ne oluyor.Çok ama çok faydalı olsun ve güzel haberlerinizi burada bizle paylaşırsınız canım.Hepsini merak ediyorum...

Valla kizlar 17 lira indirimle alin bu siteden biodermayi iyi ki eczaneden almamisim :) Zaten 30 ml :/ ama bana da dua edin :KK66: Hepsinin agzi kapali ambalajli haberiniz ola
Evet canım çok güzel bir site bende buraya kayıt olunca kızlardan öğrendim ama hiç almamıştım çok iyi oldu.alan biri olunca daha da güveniyor insan...

Blue'm baktim kutusuna,karton varya hani orda yaziyor turkce uvb uva diye tamam rahatladim.Evden cikarken bakicam birakmis mi.Sems in kremi bitmek uzere 4 5 gune baslarim aldigima duruma gore yazarim.Valla cok sikilmistim biliyosun baktim aldim 40 ml leke etkili krem o da 50 spf.ikisini beraber kullanicam.

Blue'm baktim kutusuna,karton varya hani orda yaziyor turkce uvb uva diye tamam rahatladim.Evden cikarken bakicam birakmis mi.Sems in kremi bitmek uzere 4 5 gune baslarim aldigima duruma gore yazarim.Valla cok sikilmistim biliyosun baktim aldim 40 ml leke etkili krem o da 50 spf.ikisini beraber kullanicam.
Canım tekrar güle güle kullanın.Tamam bakıp haber verin.merak ettim.ama kesin burakmıştır bence %100 :)
zaten ona şaşırdım ben baktım var sizde nasıl yok.acaba sahte mi diyemedim yani korktum.canım 3 ay devamlı kullanmak lazım ama şu sezonda tavsiye etmem.yine siz bilirsiniz.Şifalar olsun.resim çekin kullanmadan evvel :)

Son düzenleme:
Kızlar ben iki gündür eczaneden yollanan kremi kendi yöntemlerimle uygulama yapıyorum.zaten yarıya geldi henüz bir şey yok nasılsa diye kendi yöntemlerimle süreceğim.bakalım neler olacak.arkadaşlarımızın kullandıkları çok önemli bizim için...

Günaydin
Kizlar dün kuzenler bendeydi
Kucuk kuzen zaten buraya evlendi
Gecen bana ablamda da biyik lekesi var falan dedigi ablasida dün bendeydi
Gecmis lekesi

Yeni bir lekemiydi gecirebilmis (eski leke daha zor geciyo diyolar ya) bilmiyorum ama
Limon suyu surmus surekli ve pirinc lapasi yapmis

Pirinci sutle iyice hasladim ezdim surdum yarim saat beklettim ovalaya ovlaya cikardim dedi.

Bende limon cok asidik bu havada suremen falan dedim
Aksamlari sur dedi

Ben öyle actim lekemi
Erkek gibi biyikli gibi gezdim utaniyodum dedi(calisiyo bide o)

Gecmis yani varmis ben gormemistim o halini bayadir gorusemedik dugunde falan gormustum ama o makyajsiz gezmez kapatmistir demek
Dun baktim ama yoktu hicbisi.

Son düzenleme:
Benim lekem hafifledi(gerci bi hafifler gibi oluyo sonra gunesle karariyo falan)

Gulsuyu+bebepudrasi
Haftada 1 kahve telvesi
Kil maskesi
Gülsuyuyla her aksam tonik
Ve haftada 1-2defa suyla seyreltilmis sirkeyle siliyorum
Ama sirkeyi okadar az koyuyorum ki (tadina bakiyorum önce) belli belirsiz.

Kecisutu sabunu benim yuzumu cok kuruttu biraktim
Oriflame sabuna döndüm(daha önce 3tane bitirmistim) yuz rengini acan bir sabunu var aciyomu bilmiyorum cok fazla bisi fark etmiyo sadece yuzume iyi geliyo kurutmuyo yumusak ipeksi yapiyo

Bazende dalin sampuanla yikiyorum.

Kızlar konunuza pay diye giriyorum ama sanırım hem güneş kremi hem de leke kremi arıyorsunuz ben uzun zamandır kimyasal kullanmıyorum doğal ürünlere yöneldim size şöyle bir tavsiyem var

Güneş koruyucu olarak susam yağını öneriyorum 30 faktörlü kremlerle es
Lekeler içinse kayısı yağını

Direk yagi cildinizi sürmek istemezseniz bunlardan kendiniz krem de yapabilirsiniz
canım yağlar sonra kıllanma yaparsa yaa ozaman ne yapcaz kıl lekedende zor

Günaydin
Kizlar dün kuzenler bendeydi
Kucuk kuzen zaten buraya evlendi
Gecen bana ablamda da biyik lekesi var falan dedigi ablasida dün bendeydi
Gecmis lekesi

Yeni bir lekemiydi gecirebilmis (eski leke daha zor geciyo diyolar ya) bilmiyorum ama
Limon suyu surmus surekli ve pirinc lapasi yapmis

Pirinci sutle iyice hasladim ezdim surdum yarim saat beklettim ovalaya ovlaya cikardim dedi.

Bende limon cok asidik bu havada suremen falan dedim
Aksamlari sur dedi

Ben öyle actim lekemi
Erkek gibi biyikli gibi gezdim utaniyodum dedi(calisiyo bide o)

Gecmis yani varmis ben gormemistim o halini bayadir gorusemedik dugunde falan gormustum ama o makyajsiz gezmez kapatmistir demek
Dun baktim ama yoktu hicbisi.
Canım önce evlenenlere sonsuz mutluluklar dilerim.sonra leke erken olunca çok kolay geçiyor.o konuda evet derim.yaptıkları da doğru.yaptıklarını isterseniz deneyin.ben yine de gece bile olsa limonu yazın asidik buluyorum.onun adına sevindim .darısı herkesin başına.zaten çok kişide lekeler var ama kapatıyorlar.daha önce yazdım ya biz özellikle yerini gösterirken onlar asla göstermeyip iyice kapatıyorlar :)

Benim lekem hafifledi(gerci bi hafifler gibi oluyo sonra gunesle karariyo falan)

Gulsuyu+bebepudrasi
Haftada 1 kahve telvesi
Kil maskesi
Gülsuyuyla her aksam tonik
Ve haftada 1-2defa suyla seyreltilmis sirkeyle siliyorum
Ama sirkeyi okadar az koyuyorum ki (tadina bakiyorum önce) belli belirsiz.

Kecisutu sabunu benim yuzumu cok kuruttu biraktim
Oriflame sabuna döndüm(daha önce 3tane bitirmistim) yuz rengini acan bir sabunu var aciyomu bilmiyorum cok fazla bisi fark etmiyo sadece yuzume iyi geliyo kurutmuyo yumusak ipeksi yapiyo

Bazende dalin sampuanla yikiyorum.
canım lekenizin açılması çok iyi haber .aman öyle açılsın ve sonunda bitsin lekeler.sizde çok güzel şeyler yapıyorsunuz.faydalı zaten.zaten cildinize göre uyarlamak lazım maskeler vs.her şey herkese asla olmaz.aynı tip cildiniz olsa bile.bu arada evet keçi sütünden çoğu kişi memnun o kadar da kuruttu diyen oluyor.siz aktardan almıştınız sanırım kaça aldınız yazar mısınız.ben başka yerden almıştım biliyorsunuz.oriflame yi duydum ama kullandıkça aydınlık veriyor.bırakınca eskisi gibi deniyor.bu bana hoş gelmemişti .devamlı kullanmak zor aynı şeyi.ama yine de denenebilir.hep dalini merak ettim ama hiç almadım.cildim kuru hem de çok kuru bana keçi sütü super iyi geldi.dalin nasıl olur denemem lazım.lekeler geçecek merak etmeyiniz :)

Son düzenleme:
Canım önce evlenenlere sonsuz mutluluklar dilerim.sonra leke erken olunca çok kolay geçiyor.o konuda evet derim.yaptıkları da doğru.yaptıklarını isterseniz deneyin.ben yine de gece bile olsa limonu yazın asidik buluyorum.onun adına sevindim .darısı herkesin başına.zaten çok kişide lekeler var ama kapatıyorlar.daha önce yazdım ya biz özellikle yerini gösterirken onlar asla göstermeyip iyice kapatıyorlar :)
Pirinci denicem
Bide pirinc unu aldim denesem mi ki?

X