- 1 Mart 2010
- 44.682
- 113.628
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.161
Dısarı cikmiyorum ama evdeyim ters tepceni sanmıyorum gunesle temas etmiyoki.Canım tersi olmasın.yağlar gündüz sürülmez ki...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dısarı cikmiyorum ama evdeyim ters tepceni sanmıyorum gunesle temas etmiyoki.Canım tersi olmasın.yağlar gündüz sürülmez ki...
Canım ama neden onu da anlamadım .ne yapmış ki.çok soruyorum ama ...
Canım ben çok okuduğum için sakın yanlış anlama ama evde bile olsa oluyor. asla yağları gündüz kullanma.evde dahi güneş koruma diyoruz ya onu bile sürmeden ne tv.ne bilgisayar ne spot lamba vs vs asla önünde de durulmamalı .daha önce de yazmıştım...Dısarı cikmiyorum ama evdeyim ters tepceni sanmıyorum gunesle temas etmiyoki.
Cnm kremle alakalı degildir
Gecen yaz ben koruyucumu yenilemedim gün icinde unuttum disari citik misal gün boyu yanıma almayi falan unuttugum zamanlar oldu.
Daha dikkatli kullananda belki çil de olmaz.
Denize girdim mesela saatlerce tuzlu su izmirin günesi falan baya yaktı.
Dikkat edilmeli ama önemseniyoruz iste bazen.
Bu sene tam yaz sezonunda daha güneye gidecez bi de simdiden dusunuyorum ben naapcam günesden nasil koruncam diye
Ouf cok zor ya tatilin bile tadinı cikaramıyosun
Canım ya aman sevindim yani .merak ettim neden satıcı değilsiniz bir şey değilsiniz.Sayfamdakileri bile yazınca çok araştırıyorum siz de ya da buraya yazan birinde böyle bir şey görmedim ki .anlayamadım .neyse tr_lelli anlattı şaşırdım.gereksiz yere de mi oluyor şimdi daha da şaşırdım.son mesaja bakmıştım da zaten ondan anlayamadım...Ufak bir polemik canım.. bir konuya en son yazdığım mesaja bakarsan ne kadar gereksiz banlandığımı anlarsın. Konu büyümesin diye sanırım önlem alıyorlar..
Canım evet ben de devamlı yüzümü kapatırım ama işte o elalem yok mu elalem .nereye gitsek bizle gelir.elalem ne der.Güneşten kaçılmıyor ki
Sahilde şemsiyenin altına girsen.. denize girince direk güneş vuruyor..... arabada yakalıyor güneş... işten çıkınca serviste camdan bir köşeden süzülüyor yüzüme ya güleceğim geldi... elimde dudağımı kapatınca insanlar huylanıyor... Bir kokumu varda kapatıyor bu burnunu diye
Kızlar krem bir kaç gündür kullanıyorum.resim çektik buraya koymadım.ama ürünü yollayan bayana benim olduğumu bilmeden başkasıyla resim yollattım.evet geçer demiş.sebebi de sonra olmaz ise yok bu geçmez denmesin diye yaptım.Madem dürüstüz tam olsun işte.Şu anda 4 gün oldu değişim yok.kutu bitene kadar kullanacağım.arada kısmetse bilgi veririm.
Ben siteye yeni üye oldum arkadaşlar özellikle cilt lekeleri ile ilgili çözüm yollarını görmek fayda gören varsa denemek için benimde 6 yıl oldu kızımın hamilelik döneminde oluşan lekelerim var bunca yıl boş durmadı tabi çok şeyler denedim hafifledi ama geçmedi hala belirgin siteye üye Filiz hanim adında biri Sinoptaki bir eczaneden bahsetmiş tavsiye etti yerden ürünü alan 2 3 arkadaşta fayda gördüğünü yazmış bende denemek istiyorum ancak eczane ismini veya tel.numarasini bulamadım. Lütfen gülmeyin dedim siteye yeni üye oldum Filiz hanim da bulamıyorum sormak icinSelamlar herkese,blue da ben de hastaliklarla ugrasiyoruz Allah beterinden saklasin.Neyse gelelim bitmez konumuza,biliyorsunuz blueyla sems e gitmistik ve leke acici kremi almistim mart 1 de baslamistim.Kucuk uzun bir tup,35 factorluk ve 45 ml ve 75 tl.Kullanimi su sekilde: Sabah aksam temiz cilde sur 30 gun sonrasinda sadece sabahlari devam et.Yorum yapma hakkina sahibim artik diye dusunuyorum neyse gıdım ilerleme yok vallahi artik gina geldi.Bebek bakar gibi cildime bakiyorum hepiniz gibi,ama yok yok yok.Artik kremle korumayi gectim yakinda karton maske alicam kendime Burnu kapa,dudak ustunu kapa alnini kapa valla artik öğğ geldi.Arkadaslarimla oturuyoruz golge yer ara.Yahu sicacik iste oturalim diyolar yok derdimi anlatamiyorum.ohhh guzel guzel yuzlerini donuyolar.Tovbe yarabbim cuzzamli gibiyizSacim desen kedi kuyrugu daha coktur.Vallahi bilmiyorum hangisine stres yapmicaksin
Selamlar herkese,blue da ben de hastaliklarla ugrasiyoruz Allah beterinden saklasin.Neyse gelelim bitmez konumuza,biliyorsunuz blueyla sems e gitmistik ve leke acici kremi almistim mart 1 de baslamistim.Kucuk uzun bir tup,35 factorluk ve 45 ml ve 75 tl.Kullanimi su sekilde: Sabah aksam temiz cilde sur 30 gun sonrasinda sadece sabahlari devam et.Yorum yapma hakkina sahibim artik diye dusunuyorum neyse gıdım ilerleme yok vallahi artik gina geldi.Bebek bakar gibi cildime bakiyorum hepiniz gibi,ama yok yok yok.Artik kremle korumayi gectim yakinda karton maske alicam kendime Burnu kapa,dudak ustunu kapa alnini kapa valla artik öğğ geldi.Arkadaslarimla oturuyoruz golge yer ara.Yahu sicacik iste oturalim diyolar yok derdimi anlatamiyorum.ohhh guzel guzel yuzlerini donuyolar.Tovbe yarabbim cuzzamli gibiyizSacim desen kedi kuyrugu daha coktur.Vallahi bilmiyorum hangisine stres yapmicaksin
Benim bir bilgim yok google yazsan daha çabuk ulaşırsın o eczaneye..Ben siteye yeni üye oldum arkadaşlar özellikle cilt lekeleri ile ilgili çözüm yollarını görmek fayda gören varsa denemek için benimde 6 yıl oldu kızımın hamilelik döneminde oluşan lekelerim var bunca yıl boş durmadı tabi çok şeyler denedim hafifledi ama geçmedi hala belirgin siteye üye Filiz hanim adında biri Sinoptaki bir eczaneden bahsetmiş tavsiye etti yerden ürünü alan 2 3 arkadaşta fayda gördüğünü yazmış bende denemek istiyorum ancak eczane ismini veya tel.numarasini bulamadım. Lütfen gülmeyin dedim siteye yeni üye oldum Filiz hanim da bulamıyorum sormak icin
Canım çok haklısınız ama şunu yazmak zorundayım.işte kişiden kişiye bu oluyor galiba.özellikle sizinle aynı aldık.sizden sonra başladım ama ilginçtir ki ben memnunum ürün bitmeden de yazmayacaktım ama siz yazınca yazdım.kutuyu bitireceğim.önceleri ben de pek anlamadım acaba diyordum ama baktım hakikatten açılmalar var.sadece içinde paraben olmasını hiç sevmedim ama leke geçsin diye sürüyorum.neden bazısında oluyor.neden olmuyor.bunu ayrı bir mesajla nedeni ile birazdan açıklayacağım.koluma da diğerini sürüyorum.daha belli değil bekliyorum onu da.kollarıma kullandığım kremin bu kutuyu bitirip yazacağım.geçti geçti .geçmez ise tekrar almayacağım.sebebi ise malum...Selamlar herkese,blue da ben de hastaliklarla ugrasiyoruz Allah beterinden saklasin.Neyse gelelim bitmez konumuza,biliyorsunuz blueyla sems e gitmistik ve leke acici kremi almistim mart 1 de baslamistim.Kucuk uzun bir tup,35 factorluk ve 45 ml ve 75 tl.Kullanimi su sekilde: Sabah aksam temiz cilde sur 30 gun sonrasinda sadece sabahlari devam et.Yorum yapma hakkina sahibim artik diye dusunuyorum neyse gıdım ilerleme yok vallahi artik gina geldi.Bebek bakar gibi cildime bakiyorum hepiniz gibi,ama yok yok yok.Artik kremle korumayi gectim yakinda karton maske alicam kendime Burnu kapa,dudak ustunu kapa alnini kapa valla artik öğğ geldi.Arkadaslarimla oturuyoruz golge yer ara.Yahu sicacik iste oturalim diyolar yok derdimi anlatamiyorum.ohhh guzel guzel yuzlerini donuyolar.Tovbe yarabbim cuzzamli gibiyizSacim desen kedi kuyrugu daha coktur.Vallahi bilmiyorum hangisine stres yapmicaksin
Canım sanırım hem doğru hem yanlış yerdesiniz.öncelikle o kremle ilgili yazıyı o sayfadan ilk sayfa okuyorsunuz.gerisini okumaya herkes gibi sizde üşeniyorsunuz.alıyorsunuz mağdur oluyorsunuz.çünkü kolaya kaçıyorsunuz. a onun geçmiş hemen alalım durun bi araştırın ya.bu ne acele zaten olan olmuş ama siz ve sizin gibiler alelacele alıp sürüp ya da aman lazerle sildireyim tamam hemen geçer ya da cosmelan yaptırayım kesin geçer gibi aldanıp mahvediyorsunuz yüzünüzü.ben bir daha bu kremle ilgili yazmıyorum.defalarca yazdım.kullanmadım ama kullanan 50 den fazla kişiyle işe yaramaz cevabı aldım.ben yazıyorum alt satırda adres isteniyor. Brave Capricorn arkadaşımızın dediği gibi google girin orada var satılıyor alın istiyorsanız.ama şunu hiç unutmayın bu söz herkese her ne krem alırsanız alın ama SOYUCU KREM almayın.soymayan en azından işe yaramaz ama soyan krem aldınız mı işte esas sorun orada üstüne ek lekelerde gelebilir unutmayınız...Ben siteye yeni üye oldum arkadaşlar özellikle cilt lekeleri ile ilgili çözüm yollarını görmek fayda gören varsa denemek için benimde 6 yıl oldu kızımın hamilelik döneminde oluşan lekelerim var bunca yıl boş durmadı tabi çok şeyler denedim hafifledi ama geçmedi hala belirgin siteye üye Filiz hanim adında biri Sinoptaki bir eczaneden bahsetmiş tavsiye etti yerden ürünü alan 2 3 arkadaşta fayda gördüğünü yazmış bende denemek istiyorum ancak eczane ismini veya tel.numarasini bulamadım. Lütfen gülmeyin dedim siteye yeni üye oldum Filiz hanim da bulamıyorum sormak icin
Canım çok teşekkürler.şimdi aklımdaydınız eski sayfalarda bir şey arıyordum hep sizin beğenilerinizi tekrar gördüm .tam diyordum sonradan sayfaya gelip bravo valla hepsini oturup üşenmeden okudu.biri siz biri de yahsi1981...Bende yaglarima ve kreme devam ediyorum
Sabah aksam cildimi gülsuyuyla siliyorum.
Kil maskesi yapiyorum.
Kecisutu sabunuma devam ediyorum
Haftada 2defa bebepudrasi ve gulsuyuna karistirip maske seklindr cildime surup bekletiyorum.
Sacim icinde karanfil kurune basladim yine
Sarimsakli sampuan kullaniyorum
Saclaruim yine zayif ama daha dolgun duruyo
+ olarak batiklarla ugrasiyorum
Bacaklarim batik icinde
Ponza tasiyla peeling yapip
Sonrasinda aspirini sulandirip suruyorum
Karisim bir krem yaptim(tarifi int aldim)
Expigment,evitamini,bepanten ampul,bepanten krem,madecassol,vucut losyonu (krem eksigim var alamadim henuz) bu kremi bacaklarima yediriyorum.
Haftada 1de kahve ve limonla peeling yapiyorum.
Batiklarla suan bi ilerleme yok ama bacaklarim yumusacik oldu
2 defa yaptim.