Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Yani cnm zaten koruyucu kremler sadece koruma içindir lekeleri gidermez ki. Tedavi edici olmasi lekeyi gidermesi mumkun degil. Içerigi korumak. adı ustunde gunes koruyucu. Sen bunu bi kac yerde yazmişsın yanlis anlamadım umarım.o_O
Ayrica bende solente almayi düşünüyorum bu sefer

Olagan lekeyi acanda varmis diye okumustum ondan yazdım
Kendi yazımı alıntı yapmışım :KK45: telden girince böyle yapıyorum. Ben hiç duymamistim açtığını. Eczanedenmi aldin. Ben cildiyeye gittiğimde bunu önermişti solenteyi ama almamıştım. Fiyatı nedir

o krem acayip kızarıyor sırf soyulmak için ama ben ist dayım ve sürekli güneşe maruz kalıyorum ne bileyim çalışan kadınlar ne yapıyor sadece ben doğru dürüst güneş kremi araştıramadım öyle bıraktım
buarada yaşım 31
cildim karma birazda sarkma var onu araştırıyorum

inşallah kısa zamanda faydasını görürsün
Canım evet yani soyan kremlere tamamen karşıyım.sevmiyorum.eskiden böyle düşünmezdim.çünkü kimse SOYDURMAYINIZ CİLDİNİZİ diye büyük büyük yazmadı yani.bu benim fikrim elbette başka düşünen vardır.ama ben buna kara verdim.Kreme gelincede bekleyip göreceğiz...

Yani cnm zaten koruyucu kremler sadece koruma içindir lekeleri gidermez ki. Tedavi edici olmasi lekeyi gidermesi mumkun degil. Içerigi korumak. adı ustunde gunes koruyucu. Sen bunu bi kac yerde yazmişsın yanlis anlamadım umarım.o_O
Olagan lekeyi acanda varmis diye okumustum ondan yazdım
Kızlar evet adı üstünde elbette güneş koruma ama ancak kullanan arkadaşlar çoğu yere lekemi de açtı diye yazınca haklı olarak öyle mi acaba ya da lekeyi de açıyormuş diyoruz.kullanmadık bilmiyoruz.ancak üzerinde kocaman harflerle güneş koruma yazan kullanan kişilerde leke oluşmasına sebep olan yani asla tam koruma yapmayan ürünlerde var.şimdi ona ne diyelim.yani her şey deneme yanılma ama inanın şu lekeler için olan korumalar da da bu olmamalı yani...

Kızlar evet adı üstünde elbette güneş koruma ama ancak kullanan arkadaşlar çoğu yere lekemi de açtı diye yazınca haklı olarak öyle mi acaba ya da lekeyi de açıyormuş diyoruz.kullanmadık bilmiyoruz.ancak üzerinde kocaman harflerle güneş koruma yazan kullanan kişilerde leke oluşmasına sebep olan yani asla tam koruma yapmayan ürünlerde var.şimdi ona ne diyelim.yani her şey deneme yanılma ama inanın şu lekeler için olan korumalar da da bu olmamalı yani...
Solente ile ilgil acılan topik de var
Lekelerimin rengini actı falan yazıyo bende ona istinaden dedim.

Solente ile ilgil acılan topik de var
Lekelerimin rengini actı falan yazıyo bende ona istinaden dedim.
Evet ben de onun için yazdım .hep öyle diyorlar da .ama ben kullanmadım sizler kullandınız.aman o kadar kararsız kaldım ki.araştırıyorum ya solante ya coola ikiside pahallı ama değer leke olmasındansa...

Evet ben de onun için yazdım .hep öyle diyorlar da .ama ben kullanmadım sizler kullandınız.aman o kadar kararsız kaldım ki.araştırıyorum ya solante ya coola ikiside pahallı ama değer leke olmasındansa...
Benim olan lekelerime care olmadı fakat gördügünden öte belli bi lekem yok.
Cillerim yazın cikiyo kisin kayboluyo zaten.

Benim biyik bolgem pullanıyo böyle soyulmuyo ama kuruyo pul pul.
Aksam dr kremini sabah yaglari kullaniyorum.
Cok kurudu cildim.

Canım anladım ama yine de çilde olmamalı aslında koruma sürülünce ...
Cnm kremle alakalı degildir
Gecen yaz ben koruyucumu yenilemedim gün icinde unuttum disari citik misal gün boyu yanıma almayi falan unuttugum zamanlar oldu.
Daha dikkatli kullananda belki çil de olmaz.
Denize girdim mesela saatlerce tuzlu su izmirin günesi falan baya yaktı.
Dikkat edilmeli ama önemseniyoruz iste bazen.
Bu sene tam yaz sezonunda daha güneye gidecez bi de simdiden dusunuyorum ben naapcam günesden nasil koruncam diye

Ouf cok zor ya tatilin bile tadinı cikaramıyosun

X