- 5 Kasım 2015
- 1.526
- 1.310
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.121
Geçmiş olsun tatlım neyden zehirlendin şimdi nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben de kararsız kaldım.ama leke oluşmasın da açmasın diyeyim .bilemiyorum.coola ve solante arasındayımBLUEGREENBLUE nacizene fikrini almak istiyorum
Gunes koruyucum az kaldı
Yenilicem
Yine solente pigmentaylami devam edim degistirimi?
Kıvamı iyi
Yaglandirmiyo
Guzel emiyo cildim
Ama olagan lekeleri acma gibi bir durum söz konusu degil.
Aaaa çok geçmiş olsun. Neden zehirlendin
Aiy yeni fark ettim gördüm gecmis olsun
Geçmiş olsun
Sağ olunuz kızlar.kendime gelemedim sanırım ağır atlatıyorum.sebebi bilinmiyor.tekrar teşekkürler hepinizi ve herkesi seviyorum...Geçmiş olsun tatlım neyden zehirlendin şimdi nasılsın
Canım ne yapalım baktım kimse tam bilgi paylaşımı yapmıyor(bazıları hariç.çünkü hakikatten ne bulursa iyi paylaşanlar da var.ama az)Kendi işini kendin gör dedim.hem kendime hem herkese faydalı olayım bari dedim sayfa açtım :)Merhaba arkadaşlar ne guzel burda bilgilerini paylaşan başka birileri de varmis
Bende yeni katılıyorum aranıza bluegreenblue tavsiye etti bu sayfayı benim sayfamda
Geçmiş olsun noldu yaaKızlar yazamadım kusura bakmayınız.zehirlendim.ölümden döndüm.henüz tam iyi değilim.Özledim sizleri...
Canımmm çok geçmiş olsunn, önemli birşey yoktur umarım ... En kısa sürese sağlığına kavuşman dileğiyle öpüyorummm :)Kızlar yazamadım kusura bakmayınız.zehirlendim.ölümden döndüm.henüz tam iyi değilim.Özledim sizleri...
Kesinlikle öyle ama dediğim gibi bekleyip göreceğiz...Blue eczacinin gönderdiği krem 4 gündemi etki ediyormuş yeni farkettim o kısmı... çok idialı bir söz öyle değil mi? Göreceğiz bakalım.
Sağ ol canım .sizi bulmuşken soralım bari.siz neden devam etmediniz zor diye mi.kullanımı evet duydum sis krem çok aşamalı ve zormuş.ama çok kişiye sordum asla geçmedi dedi hatta çoğu kullanmış geçmiş gibi olmuş aylar sonra daha beter oldu dediler.sadece biri geçenlerde yazdı memnunum 2.sini alacağım şaşırdım.onu da araştırıyorum.neyse konumuza gelince bu krem gecede temizlenmiş yüzeye sür dendi öyle yapıyorum deniyorum.henüz bir şey belli değil.zaten hemen yazacağım.soyulma olursa kullanmam bunu da belirteyim.henüz soyulmadı dediğim gibi erken.geçmiş olsun blue tüm yazdıklarını takipteyim benimde denediğimi anlatmak istiyorum
bi sinoptaki eczacı kendi karışımı yapıyordu adı sis leke kremi...bi iki haftadır kullandım lekeler geçti mi hayır uzun süre kullanmak yoruyor artık bunun karışım gibi aynı olabilir mi soyulmalar mesela ?
Canım sağ ol.atlattım .şimdi iyiyim :)Geçmiş olsun noldu yaa
Canım sağ ol atlattım .iyiyim.ben de çok öpüyorum :)Canımmm çok geçmiş olsunn, önemli birşey yoktur umarım ... En kısa sürese sağlığına kavuşman dileğiyle öpüyorummm :)
Evet herkese duyurulur kullanan var ise paylaşsın lütfen...Arkadaşlar, elocon pomat kullanıp faydasını gören var mı? Bıyık bölgesinde ki lekelenmeler için kullanan arkadaşlar olumlu ve olumsuz deneyimlerini paylaşabilirlerse çok memnun olurumm ....
Teşeklürler şimdidenn
Yaslarimiz aynio krem acayip kızarıyor sırf soyulmak için ama ben ist dayım ve sürekli güneşe maruz kalıyorum ne bileyim çalışan kadınlar ne yapıyor sadece ben doğru dürüst güneş kremi araştıramadım öyle bıraktım
buarada yaşım 31
cildim karma birazda sarkma var onu araştırıyorum
inşallah kısa zamanda faydasını görürsün
Yani cnm zaten koruyucu kremler sadece koruma içindir lekeleri gidermez ki. Tedavi edici olmasi lekeyi gidermesi mumkun degil. Içerigi korumak. adı ustunde gunes koruyucu. Sen bunu bi kac yerde yazmişsın yanlis anlamadım umarım.Yaslarimiz ayni
Benim cildim yagliya yakın karma.
Biyik bölgemde leke var
Suan gunes koruyucu solente pigmenta kullaniyorum
Kivami,yaglandirmaması falan iyi korumasini bilmiyorum lekelerimin disinda ayrica leke cikmiyo demek koruyo
Ama olagan lekeme faydasi yok
Olagan lekeyi acanda varmis diye okumustum ondan yazdımYani cnm zaten koruyucu kremler sadece koruma içindir lekeleri gidermez ki. Tedavi edici olmasi lekeyi gidermesi mumkun degil. Içerigi korumak. adı ustunde gunes koruyucu. Sen bunu bi kac yerde yazmişsın yanlis anlamadım umarım.