- 18 Temmuz 2013
- 194
- 326
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.101
Ayyyy suraya bi gulsem agzim ayrilana kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni SoruyamiAyyyy suraya bi gulsem agzim ayrilana kadar
Evettyeni Soruyami
ayyy çok duygulandım.çok teşekkür ederim siz çok daha iyi bir insansınız gerçekten.burdaki birçok arkadaşımızın özünün çok iyi olduğundan da şüphem yok.araknafobya,tr telli,brave C.... İNGİLİZCE OLMASAYDI İYİYDİ RUMUZLARINIZ YAZMASI ZOR OLUYOR:))çok öpüyorum blue.Bu gün Nisi nisi arkadaşımızda bana telefon açtı hep dua etmiştim sayfama olur olmaz kişiler gelmesin .gerçekten de tanıştıklarım seçmece sanki hepsi çok iyiler.o da çok iyi biri.kendisine de teşekkür ederim :)
YAZIN YAPMA SAKIN.LİMON GÜNEŞE MARUZ KALINCA TEPKİME YAPIP DAHA ÇOK LEKE KALIYORMUŞBugün kuaförüm dediki lekesi olan bayanlara limon suyu ve bebek pudrası öneriyorum dedi.
Birbirine karistirip macun kivami verip bölgeye masaj.
Suan deneyemem daha yüzüme surmedigim halt kalmadi cunki
GİT GİDE BEN DE DE AYNI OLUYORBir an ben yazıyorum sandım. Aynı duyguları yaşıyoruz. Göz göze temas kurmak istemiyorum. Ruj sürsemde içimde gelerek aynaya baka baka süremiyorum. Lekem sanki iyice ortaya çıkıyor. vs.. vs... çok etkiliyor anlıyacağın beni de . İnşallah kurtuluruz yeterse yeter... bizimle yaşamak zorunda sanki bu leke
Çoookkk teşekkür ederimmm, bende sizinle tanıştığıma çok memnun oldum. Sesiniz o kadar güzel samimi ve sıcak geliyordu ki tam tahmin ettiğim gibi. İnşallah yüzyüzede görüşme imkanımız olacak buradaki arkadaşlarla hepberaberBu gün Meslina ile de tlf da konuştuk.tam tahmin ettiğim gibi hakikatten harika birisi.İyi ki tanışmışız.yaşasın KK.
Canım evet bence de hep demiştim çok iyiler olsun sayfamda :)ayyy çok duygulandım.çok teşekkür ederim siz çok daha iyi bir insansınız gerçekten.burdaki birçok arkadaşımızın özünün çok iyi olduğundan da şüphem yok.araknafobya,tr telli,brave C.... İNGİLİZCE OLMASAYDI İYİYDİ RUMUZLARINIZ YAZMASI ZOR OLUYOR:))çok öpüyorum blue.
Canım kısmetse ben de istiyorum hem de çok :)Çoookkk teşekkür ederimmm, bende sizinle tanıştığıma çok memnun oldum. Sesiniz o kadar güzel samimi ve sıcak geliyordu ki tam tahmin ettiğim gibi. İnşallah yüzyüzede görüşme imkanımız olacak buradaki arkadaşlarla hepberaber
Çok teşekkürler sağ olunuz.çok fazla sorun yoksa cildinizde evet iyi gelir.zaten içten de tedavi en iyisidir...Ben bebek pudrasi diyip kaciyorum :)sifir kimyasal urunler bol su ve aksam yatarken bebek pudram :)
Canım herkes bir şey diyor.dediğiniz gibi ne kullanacağız şaşırdık...Bugün kuaförüm dediki lekesi olan bayanlara limon suyu ve bebek pudrası öneriyorum dedi.
Birbirine karistirip macun kivami verip bölgeye masaj.
Suan deneyemem daha yüzüme surmedigim halt kalmadi cunki
Kızlar yazamadım kusura bakmayınız.zehirlendim.ölümden döndüm.henüz tam iyi değilim.Özledim sizleri...
Aiy yeni fark ettim gördüm gecmis olsunKızlar yazamadım kusura bakmayınız.zehirlendim.ölümden döndüm.henüz tam iyi değilim.Özledim sizleri...