Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bugün kuaförüm dediki lekesi olan bayanlara limon suyu ve bebek pudrası öneriyorum dedi.
Birbirine karistirip macun kivami verip bölgeye masaj.

Suan deneyemem daha yüzüme surmedigim halt kalmadi cunki

Bu gün Nisi nisi arkadaşımızda bana telefon açtı hep dua etmiştim sayfama olur olmaz kişiler gelmesin .gerçekten de tanıştıklarım seçmece sanki hepsi çok iyiler.o da çok iyi biri.kendisine de teşekkür ederim :)
ayyy çok duygulandım.çok teşekkür ederim siz çok daha iyi bir insansınız gerçekten.burdaki birçok arkadaşımızın özünün çok iyi olduğundan da şüphem yok.araknafobya,tr telli,brave C.... İNGİLİZCE OLMASAYDI İYİYDİ RUMUZLARINIZ YAZMASI ZOR OLUYOR:))çok öpüyorum blue.

Bir an ben yazıyorum sandım. :KK48:Aynı duyguları yaşıyoruz. Göz göze temas kurmak istemiyorum. Ruj sürsemde içimde gelerek aynaya baka baka süremiyorum. Lekem sanki iyice ortaya çıkıyor. vs.. vs... çok etkiliyor anlıyacağın beni de . İnşallah kurtuluruz yeterse yeter... bizimle yaşamak zorunda sanki bu leke :KK67:
GİT GİDE BEN DE DE AYNI OLUYOR:KK43:

Bu gün Meslina ile de tlf da konuştuk.tam tahmin ettiğim gibi hakikatten harika birisi.İyi ki tanışmışız.yaşasın KK.En Büyük KK:KK28::KK19:
Çoookkk teşekkür ederimmm, bende sizinle tanıştığıma çok memnun oldum. Sesiniz o kadar güzel samimi ve sıcak geliyordu ki tam tahmin ettiğim gibi. İnşallah yüzyüzede görüşme imkanımız olacak buradaki arkadaşlarla hepberaber:KK15:

ayyy çok duygulandım.çok teşekkür ederim siz çok daha iyi bir insansınız gerçekten.burdaki birçok arkadaşımızın özünün çok iyi olduğundan da şüphem yok.araknafobya,tr telli,brave C.... İNGİLİZCE OLMASAYDI İYİYDİ RUMUZLARINIZ YAZMASI ZOR OLUYOR:))çok öpüyorum blue.
Canım evet bence de hep demiştim çok iyiler olsun sayfamda :)

X