Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
canım ben de kararsız kaldım.ama leke oluşmasın da açmasın diyeyim .bilemiyorum.coola ve solante arasındayım

Merhaba arkadaşlar ne guzel burda bilgilerini paylaşan başka birileri de varmis

Bende yeni katılıyorum aranıza bluegreenblue tavsiye etti bu sayfayı benim sayfamda
Canım ne yapalım baktım kimse tam bilgi paylaşımı yapmıyor(bazıları hariç.çünkü hakikatten ne bulursa iyi paylaşanlar da var.ama az)Kendi işini kendin gör dedim.hem kendime hem herkese faydalı olayım bari dedim sayfa açtım :)

Blue eczacinin gönderdiği krem 4 gündemi etki ediyormuş yeni farkettim o kısmı... çok idialı bir söz öyle değil mi? Göreceğiz bakalım.

geçmiş olsun blue tüm yazdıklarını takipteyim benimde denediğimi anlatmak istiyorum
bi sinoptaki eczacı kendi karışımı yapıyordu adı sis leke kremi...bi iki haftadır kullandım lekeler geçti mi hayır uzun süre kullanmak yoruyor artık bunun karışım gibi aynı olabilir mi soyulmalar mesela ?

Arkadaşlar, elocon pomat kullanıp faydasını gören var mı? Bıyık bölgesinde ki lekelenmeler için kullanan arkadaşlar olumlu ve olumsuz deneyimlerini paylaşabilirlerse çok memnun olurumm ....
Teşeklürler şimdidenn

Sağ ol canım .sizi bulmuşken soralım bari.siz neden devam etmediniz zor diye mi.kullanımı evet duydum sis krem çok aşamalı ve zormuş.ama çok kişiye sordum asla geçmedi dedi hatta çoğu kullanmış geçmiş gibi olmuş aylar sonra daha beter oldu dediler.sadece biri geçenlerde yazdı memnunum 2.sini alacağım şaşırdım.onu da araştırıyorum.neyse konumuza gelince bu krem gecede temizlenmiş yüzeye sür dendi öyle yapıyorum deniyorum.henüz bir şey belli değil.zaten hemen yazacağım.soyulma olursa kullanmam bunu da belirteyim.henüz soyulmadı dediğim gibi erken.

o krem acayip kızarıyor sırf soyulmak için ama ben ist dayım ve sürekli güneşe maruz kalıyorum ne bileyim çalışan kadınlar ne yapıyor sadece ben doğru dürüst güneş kremi araştıramadım öyle bıraktım
buarada yaşım 31
cildim karma birazda sarkma var onu araştırıyorum

inşallah kısa zamanda faydasını görürsün

Yaslarimiz ayni
Benim cildim yagliya yakın karma.
Biyik bölgemde leke var
Suan gunes koruyucu solente pigmenta kullaniyorum
Kivami,yaglandirmaması falan iyi korumasini bilmiyorum lekelerimin disinda ayrica leke cikmiyo demek koruyo
Ama olagan lekeme faydasi yok

Yani cnm zaten koruyucu kremler sadece koruma içindir lekeleri gidermez ki. Tedavi edici olmasi lekeyi gidermesi mumkun degil. Içerigi korumak. adı ustunde gunes koruyucu. Sen bunu bi kac yerde yazmişsın yanlis anlamadım umarım.

Yani cnm zaten koruyucu kremler sadece koruma içindir lekeleri gidermez ki. Tedavi edici olmasi lekeyi gidermesi mumkun degil. Içerigi korumak. adı ustunde gunes koruyucu. Sen bunu bi kac yerde yazmişsın yanlis anlamadım umarım.
Olagan lekeyi acanda varmis diye okumustum ondan yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…