Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kızlar krem geldi 2 şeye şaşırdım .yazmadan edemem.
birincisi çok ufak kutu en küçük boy geldi zannettim sordum .orta boymuş.
yeniden almam gerekir mi bilemem bana ufak gibi geldi.Daha da küçüğü varmış.
2.ise daha da şaşırdım miktar küçük rakam olabilir ama ben 12.5 tl ödedim .
yani bu demek oluyor eğer bu orta boysa
ben orta boyunu 35 yerine 12.5 aldım BEDAVA DEĞİL
ürünün fiyatları aşağıdaki gibi.Leke geçene kadar sürmek gerekiyormuş.
sonrası koruma zaten en önemlisi hep yazarım.
devamlı 50 faktör güneş koruma evde dahil 4 mevsim kullanınız diye...
Küçük boy 12.5 tl
Orta boy 35 tl
Büyük boy 50 tl
resimleri çekeceğiz
KISMETSE KULLANMAYA BAŞLAYACAĞIM .
4 günde etki eder dendi.İNANIN BİLEMİYORUM.ne etkisi olursa yazacağım.ancak şunu diyorum kişiden kişiye değişir hep derim.ben sadece hakikatten etkili mi yazacağım.ama beni SAKIN SORUMLU TUTMAYINIZ.isteyen alır dener
.ona ben karışmam.sonra bana üzücü saçma sapan şeyler yazıp itham etmeyiniz...

Son düzenleme:
Aynen yogun olarak biyik bolgesinde var.
Ben cozum buluyorum ama hep gecici
İnsanlarla goz temasi kuramaz hale geldim.
Ruj surmek istiyorum doya doya
Yuzume bakana bile acaba belli oluyomu? Ona mi bakiyo? Falan diye dusunmekden kendimi alamiyorum

Tanidiklarima soruyorum hep belli oluyomu diye

Tanimadiklarima bile sorasim geliyo öyle takinti yaptim

Son düzenleme:
Resmini gorebilirmiyiz özelden de olur
Numune gelcekti nicin ucret talep edildi?

Canimbenim konustuk bunu ama ben burdan da yazmak istedim.Kendini paralama lutfen buraya yeni gelenler de surekli ayni seyi sormasinlar.Oturup okusunlar yazilanlari burda ki herkes oyle yapiyo yapicak bir sey yok.emek verilmeden bilgi sahibi olunmaz.Sunu da soylemek istiyorum biz blueyla her gun telefonda konusuyoruz siz de biliyorsunuz az cok, vallahi blue sabah aksam ugrasiyor hatta ustune vazife olmayan seyle de :) cunku kendi lekesi yok yuzu masallah ay gibi :) bizim icin ugrasiyo.Neyse krem konusuna gelince bence o boy kucugu ayrica karsi odemeli olmasi benim hosuma gitmedi.Urun iyi geldiginde reklama ihtiyaci kalmicak hanimefendinin bizler stoklari bitiririz zaten.Keske bu goz onune alinip fazladan yollanilsaydi.Hos olmamis

Canım sağ ol hakikatten bunu yazmanız iyi oldu.evet inanın sizler için çok uğraşıyorum ne diyeyim.takdiri size kalmış.Kreme bir şey diyemiyorum evet maalesef ödedim.
faydası olsun da...
Ay parçası da çok hoşuma gitti

Bir an ben yazıyorum sandım. Aynı duyguları yaşıyoruz. Göz göze temas kurmak istemiyorum. Ruj sürsemde içimde gelerek aynaya baka baka süremiyorum. Lekem sanki iyice ortaya çıkıyor. vs.. vs... çok etkiliyor anlıyacağın beni de . İnşallah kurtuluruz yeterse yeter... bizimle yaşamak zorunda sanki bu leke

Ya yapmayın şimdi lekeler geçecek ya merak etmeyiniz.zaten üzülüyorum herkese ağlattınız beni...

Kuzum niye üzülüyorsun bu kadar takma yorumları ayrıca... İlla uzun uzun yazman gerekmiyor okumayıp soranlara
Böyle siz yıpranıyorsunuz ne gerek var. Yazık enerjini tüketme.. Kimisi yazıp geciyor o kadar

Resmini koyarsın istersen
Bu arada lütfen kendini sorumlu hissetme, bilen biliyor..
Kimse itham edemez bu aptallık olur. Herşey açık açık sayfalarda görünüyor.
Herkes aklını kullanırsa böyle bir sorun olmaz...

ha bu arada ücretli gelmesi de ayrı bir abes kaçtı
numune diye denemen için gönderdi bayan... öyle yazmış.. gördük
umarım reklam amaclı umudumuzla oynanmaz... yanii sakınn

Son düzenleme:
Kuzum niye üzülüyorsun bu kadar takma yorumları ayrıca... İlla uzun uzun yazman gerekmiyor okumayıp soranlara
Böyle siz yıpranıyorsunuz ne gerek var. Yazık enerjini tüketme.. Kimisi yazıp geciyor o kadar
Canım haklısınız ama istiyorum faydam olsun.insanlar bir şeyler öğrensin.okusun anlasın.leke çok zor..yapan söylemiyor.yaptıran olmadı demiyor.işlem yapıyorlar kalıcı oluyor.ya acıyorum ne yapayım huyum bu.yardımı çok seviyorum.anlayana kadar anlatmak istiyorum.ama okunmuyor.kızıyorum işte.bir çok kişi uyarılsaydı bu gün lazerle leke tedavisi ya da cosmelan her neyse bunun gibi şeyler yapılıp leke içinde kalmazdı insanlar.gerçi aslında fark ta etmiyormuş.ben yazıyorum da ne oluyor.yine yapıyorlar.aynı konuya geliyoruz OKUMUYORLAR...

İNŞALLAH ya inanın (sizler için)ben sizden çok istiyorum işe yaramasını...

hangi krem bu okuyom ama anlayamadım

bu ne kremi anlamadim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…