Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kızlar selyncat yazdı.bakın lekesi olanlar bana foto yollasınlar dedi.ama bana gelen fotolarda kırmızı lekeler çok . bana foto gönderen hanımların çoğu leke değil dermatit. Yani Böyle olanlar Dermatit olmuş demektir.tedavi edilmeli dedi.bu durumda kremin bir faydası olmaz.evet işte sizlere ısrarla diyorum önce DR.GİDİNİZ teşhis olsun.sonra ürün kullanınız.maske bile olsa.sonra fayda etmedi olur...

Son düzenleme:
Lavanta cayinin tadı sanki parfum iciyomus gibi ya ben onu icemedim
Sacima suruyordum ama durulama suyuna
Mayalı süt iciyorum bende 2gündür.
Benim lekem genel anlamda biyik bölgemde sadece.
Canım ama içten bir rahatsızlık yoksa bile lavanta çayı içeriden temizliyor.sanırım hem dış kullanım hem içmek faydalı.o nedenle içmeye başladım.çok korkuyorum yazın lekeler geri gelecek diye.Başka bir yerde de yazdım ben de mayalı süt içmeye başlamıştım ama devam edemedim o nedenle yazmıyorum.sizde etkileri ne oldu ve kullanım amacı nedir.kilo almak mı vermek mi sadece cildin güzelliği için mi.hepsinin kullanımı değişikte..

Canım ama içten bir rahatsızlık yoksa bile lavanta çayı içeriden temizliyor.sanırım hem dış kullanım hem içmek faydalı.o nedenle içmeye başladım.çok korkuyorum yazın lekeler geri gelecek diye.Başka bir yerde de yazdım ben de mayalı süt içmeye başlamıştım ama devam edemedim o nedenle yazmıyorum.sizde etkileri ne oldu ve kullanım amacı nedir.kilo almak mı vermek mi sadece cildin güzelliği için mi.hepsinin kullanımı değişikte..
Burda bir arkadasim uzun sure kullanmis ve cildi guzellesmis
Pudrami surdun diyolarmis
Ben daha 2gün oldu kullanmaya baslayali yorum icin erken
1kupa sute 1cay kasigi toz maya ekliyorum.
Duzenli kyllanirmiyim bilmiyorum ama.hergün icmicem haftada 3defa kilo aldirmasindan kormuyorum acikcasi

Burda bir arkadasim uzun sure kullanmis ve cildi guzellesmis
Pudrami surdun diyolarmis
Ben daha 2gün oldu kullanmaya baslayali yorum icin erken
1kupa sute 1cay kasigi toz maya ekliyorum.
Duzenli kyllanirmiyim bilmiyorum ama.hergün icmicem haftada 3defa kilo aldirmasindan kormuyorum acikcasi
Canım kullanım şöyle deniliyor.kahvaltıdan önce hazırlayıp kahvaltı sonrası içilirse kilo alınır,akşam yemeğinden 30 45 dk evvel içilirse zayıflatır.ama ben de kilo almaktan korkuyorum. o nedenle kesin bir şey diyemiyorum.30 yaşından sonra alınan kilolar giderek daha zor verilir.bilemiyorum.İçmeye gelincede faydası kür gibi olunca oluyor.bilginiz olsun.hangi birini deneyeceğim şaşırdım yine de deneyeceğim.deneyip yazacağım................:KK45::KK45::KK45:

Canım kullanım şöyle deniliyor.kahvaltıdan önce hazırlayıp kahvaltı sonrası içilirse kilo alınır,akşam yemeğinden 30 45 dk evvel içilirse zayıflatır.ama ben de kilo almaktan korkuyorum. o nedenle kesin bir şey diyemiyorum.30 yaşından sonra alınan kilolar giderek daha zor verilir.bilemiyorum.İçmeye gelincede faydası kür gibi olunca oluyor.bilginiz olsun.hangi birini deneyeceğim şaşırdım yine de deneyeceğim.deneyip yazacağım................:KK45::KK45::KK45:
Bende denemekden bıktım valla
Bilgi icin tesekkurler ayrica hic arastirmamistim bir de kiloyla ugrasmayalim

Niye gönderdiniz krem mi yapacaklar. Benimde lekelerim varda
Canım bakın siz de sakın yanlış anlamayınız ama. bütün sayfaları bir anda sanırım çok hızlı okuyorsunuz kafanız karışıyor.sonra da anlamakta zorluk çekiyorsunuz.ayrıntılı mesaj yazıyorum .lütfen okuyunuz.ama anlamadığınız olursa tekrar sorun .önemli değil ancak dikkatli okuyun :)

Şimdi kısaca şu...
sayfa açtım lekelere kırışığa,selülite,sivilceye,çatlağa,kılcal damara,saç dökülmesine vs vs.çözüm bulayım diye.
kendim kullandım denedim yazdım.saç dökülmemi de durdurdum.lekelerimi de yüzümde açtım.ama yazın geri gelir mi bilemem.O nedenle bekleyin diyorum..ÇOK ŞÜKÜR:nazar::nazar::nazar: ......
bu arada REKLAMA SATICIYA da karşıyım.para tuzağı olan şeyler burada da olmasın.herkesin
BOŞA GİDEN PARALARINA YETER DUR DİYORUM.ama ben bunları yazınca sayfama bir bayan yazdı.bakın ben bir ürün yaptım.çok fayda görenler oldu.isteyen alsın.ben de şöyle dedim.ben herkes adına alıp deneyeceğim.hanım efendi de bana ben size numune ücretsiz vereceğim çünkü ürünüme de çok güveniyorum dedi.ben de sizler adına kabul ettim.
ürünü yapan gönderdi.yakında gelir kullanıp yazacağım.
şimdi konunun devamı şöyle ürünü yapan hanıma herkes resim yolluyor.kendisi
BANA RESİM YOLLAMAYANA KREM ASLA YOLLAMAM DA SATMAM DA .sebebine gelince resim yollayan bayanların çoğu asla dr.a gitmemiş ve çoğu DERMATİT olan lekelere çözüm arıyor.Sadece dermatit değil başka cilt rahatsızlıkları olan kişiler de resim yolluyor.haklı olarak ürünü satan kişi ben satarım ama
DERMATİT GİBİ RAHATSIZLIKLAR(HANGİSİ OLURSA OLSUN CİLT RAHATSIZLIKLARI) TEDAVİ GEREKTİRİR.o nedenle alıp ta ürün fayda etmedi denilirse kabul edemem.ÜRÜNÜME GÜVENİYORUM DEDİ.onun için herkese diyorum
ÖNCE DR.GİDİNİZ.
Lekenizin gerçek oluşum sebebini öğreniniz.
İÇTEN GELEN RAHATSIZLIKLARA
DIŞTAN KULLANILAN ÜRÜNLER TEDAVİ EDİCİ OLMAZ.
Sonra krem alıyorsunuz maske yapıyorsunuz aman iyi gelmedi diyorsunuz.Tedaviye önce kendinizden içsel başlayınız.sonra ürünleri alıp kullanmaya başlayınız...

Şimdi kısaca şu...
sayfa açtım lekelere kırışığa,selülite,sivilceye,çatlağa,kılcal damara,saç dökülmesine vs vs.çözüm bulayım diye.
kendim kullandım denedim yazdım.saç dökülmemi de durdurdum.lekelerimi de yüzümde açtım.ama yazın geri gelir mi bilemem.O nedenle bekleyin diyorum..ÇOK ŞÜKÜR:nazar::nazar::nazar: ......
bu arada REKLAMA SATICIYA da karşıyım.para tuzağı olan şeyler burada da olmasın.herkesin
BOŞA GİDEN PARALARINA YETER DUR DİYORUM.ama ben bunları yazınca sayfama bir bayan yazdı.bakın ben bir ürün yaptım.çok fayda görenler oldu.isteyen alsın.ben de şöyle dedim.ben herkes adına alıp deneyeceğim.hanım efendi de bana ben size numune ücretsiz vereceğim çünkü ürünüme de çok güveniyorum dedi.ben de sizler adına kabul ettim.
ürünü yapan gönderdi.yakında gelir kullanıp yazacağım.
şimdi konunun devamı şöyle ürünü yapan hanıma herkes resim yolluyor.kendisi
BANA RESİM YOLLAMAYANA KREM ASLA YOLLAMAM DA SATMAM DA .sebebine gelince resim yollayan bayanların çoğu asla dr.a gitmemiş ve çoğu DERMATİT olan lekelere çözüm arıyor.Sadece dermatit değil başka cilt rahatsızlıkları olan kişiler de resim yolluyor.haklı olarak ürünü satan kişi ben satarım ama
DERMATİT GİBİ RAHATSIZLIKLAR(HANGİSİ OLURSA OLSUN CİLT RAHATSIZLIKLARI) TEDAVİ GEREKTİRİR.o nedenle alıp ta ürün fayda etmedi denilirse kabul edemem.ÜRÜNÜME GÜVENİYORUM DEDİ.onun için herkese diyorum
ÖNCE DR.GİDİNİZ.
Lekenizin gerçek oluşum sebebini öğreniniz.
İÇTEN GELEN RAHATSIZLIKLARA
DIŞTAN KULLANILAN ÜRÜNLER TEDAVİ EDİCİ OLMAZ.
Sonra krem alıyorsunuz maske yapıyorsunuz aman iyi gelmedi diyorsunuz.Tedaviye önce kendinizden içsel başlayınız.sonra ürünleri alıp kullanmaya başlayınız...
ee tamamda sen denedinmi yani ne diyosun benim lekelerim üneş ve hamileleikten kalma

KİMSE KIZMASIN AMA BEN YORULDUM ARTIK.NEDEN OKUMUYORSUNUZ.
OKUYORSUNUZ AMA NEDEN DÜZGÜN OKUMUYORSUNUZ KIZLAR.
BAĞIRA BAĞIRA COSMELAN YAPTIRMAYIN DEDİM .
GİDİP YİNE YAPTIRIYORSUNUZ.ÇÜNKÜ ARAŞTIRMIYORSUNUZ.
BEN MASKE BİLE TARİF ALINCA ON BEŞ GÜN KONUYU ARAŞTIRIYORUM.SAYFALARCA OKUYORUM.
AMAN YANLIŞ OLMASIN DİYE.YANLIŞ BİLGİDE VERMEYEYİM DİYE.
LAZERLE CİLDİNİZİ SOYDURMAYINIZ .(LEKE TEDAVİSİ YAPTIRMAYINIZ)
DİYORUM YİNE YAPTIRIYOR SOYDURUYORSUNUZ.
ÇÜNKÜ İYİ OKUMUYORSUNUZ.
SİS LEKE İŞE YARAMIYOR DEDİM( EVET KULLANMADIM AMA NEREDEYSE 50 KİŞİYE SORDUM İŞE YARAMAZ DEDİ :SADECE BİRİSİ DÜN İŞE YARADI DEDİ ONU DA İNCELİYORUM)
KOCAMAN KOCAMAN YAZDIM YAZIMIN ALTINA YİNE ADRES İSTEDİNİZ.
DR.A GİTMİYOR TAHLİL YAPTIRMIYORSUNUZ.
HEMEN KREM ,LEKE VS İŞLEM YAPTIRIYORSUNUZ.SONRA LEKELER GERİ GELİYOR.MORALİNİZ BOZULUYOR.AMA SİZ İÇTEN DÜZELTEMEDİĞİNİZ ŞEYİ DIŞTAN NASIL ONARIRSINIZ.
HADİ İÇTEN BİR ŞEY YOK DİYELİM.GÜNEŞ KORUMANIZI 4 MEVSİM EVDE DAHİL SÜRMÜYORSUNUZ.
MASKE BİLE OLSA OKUYUP HEMEN YAPIYORSUNUZ AMA ALT YORUMLARI OKUMUYORSUNUZ.
NEDEN .NEDEN. NEDEN.
CANINIZ, CİLDİNİZ DEĞERSİZ Mİ...
SİZ BU KADAR DEĞERSİZ MİSİNİZ.
SİTEDE HATA YAPILMASIN DİYE HERKESİN PEŞİNDEN KOŞMAKTAN YORULDUM.
ÇOK RİCA EDİYORUM GEREKİRSE DEFALARCA OKUYUNUZ.
EVET BENİM DE EKSİK YAZDIĞIM OLABİLİR .
SORUN AMA YAZILMIŞ ŞEYLERİ DE LÜTFEN TEKRAR SORMAYINIZ...

Kızlar krem yarın kargoyla yollanacak.haber verdiler.ben şöyle düşündüm.madem her şey dürüst olacak.özellikle biliyorsunuz dikkat ediyorum buna.şöyle yapma kararı aldım.kollarımın resmini buradan tanıştığım arkadaşım çekecek.öncesi ve sonrası yapacağız.en iyisi bu bence hadi hayırlısı ...

Ama kol kaba et, önemli olan yüz bölgesinde ki lekeler. Kendini feda et demiyorum ama ne biliyim kolda ki lekeyle mesela benim dudak üstümdeki leke aynı olamaz. Yüzey farklı bilemedim şimdi

Bazen cok enerjim dusuyo,umudum tükeniyo
Siragda yaptiran
Gunes koruyucu kullanmadan saatlerce guneslenen
Cildine birak bakimı , krem bile surmeyen
Agir makyajlar yapan
Tanidiklarim var lekeleri falan yok.

Ben bbkremi sadece lekeli bolgeme mecbur suruyorum
Yoksa ne pudra ne fondoten hic bisi surmuyorum
Temizliyorum, gunesden koruyorum
Sigara kullanmiyorum
Kahve bile binde bir iciyorum.
Yaglı syler,cips, kizartma yemiyorum.
Yine gelip beni buluyo.

Niye ben diye bazen aglıyorum.

Sizinle ikimizin derdi aynı sanırım. Dudak üstü bıyık bölgesi..
Aynen yazdığın gibi, benimde enerjimi düşürüyor, şöyle makyaj yapıpta bıyıksız çıkamadım.
Belli oluyor meret insan süslenmek bile istemiyor. O derece odaklıyım oraya:KK51:

X