Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kızlar krem yarın kargoyla yollanacak.haber verdiler.ben şöyle düşündüm.madem her şey dürüst olacak.özellikle biliyorsunuz dikkat ediyorum buna.şöyle yapma kararı aldım.kollarımın resmini buradan tanıştığım arkadaşım çekecek.öncesi ve sonrası yapacağız.en iyisi bu bence hadi hayırlısı ...
İnş faydasını gorursun de bizde aliruz. Benimde kollarimda iz var. Birde satıcı reklam yapanlar yazmasın demiştin. Yada ben yanlışta okumuş olabilirim. Biraz yoruldumda

İnş faydasını gorursun de bizde aliruz. Benimde kollarimda iz var. Birde satıcı reklam yapanlar yazmasın demiştin. Yada ben yanlışta okumuş olabilirim. Biraz yoruldumda
Canım ben mesela fayda görmediğiniz ve fayda gördüğünüz şeyleri yazın her ne olursa olsun diyorum.diyorum çünkü bilgi sahibi olalım.
evet SATICILAR YAZMASIN.diyorum.KULLANICILAR YAZSIN.
çünkü reklam amaçlı şeyleri istemiyorum.ne demek istediğimi takip edenler biliyor.sırf ürün satmak için kullandım demelerine insanların kızıyorum.bana esas kullanıp gerçek yorumlayanlar lazım.bu kremi de bayan kendinde denemiş.olmuş satıyor.bunlara da tamam sonuçta kesin güveniyorum kremime diyor.zaten ben kullanıp yazacağım.Bu arada ürünü bana PARASIZ DENEME AMAÇLI YOLLUYORLAR.SATIN ALMIYORUM.KULLANIP DÜŞÜNCELERİMİ YAZACAĞIM.
İNŞALLAH hepimize faydalı olsun...

Canım ben mesela fayda görmediğiniz ve fayda gördüğünüz şeyleri yazın her ne olursa olsun diyorum.diyorum çünkü bilgi sahibi olalım.
evet SATICILAR YAZMASIN.diyorum.KULLANICILAR YAZSIN.
çünkü reklam amaçlı şeyleri istemiyorum.ne demek istediğimi takip edenler biliyor.sırf ürün satmak için kullandım demelerine insanların kızıyorum.bana esas kullanıp gerçek yorumlayanlar lazım.bu kremi de bayan kendinde denemiş.olmuş satıyor.bunlara da tamam sonuçta kesin güveniyorum kremime diyor.zaten ben kullanıp yazacağım.İNŞALLAH hepimize faydalı olsun...
Anladim cnm. Ins faydası olur

Şu açıklamayı da yapıyorum özelden soruluyor reklama karşısınız ama krem satışı yapılıyor neden .haklı olarak soruluyor.evet karşıyım ama satışı ben yapmıyorum .ben sadece sayfama ben kullandım çok iyi gelecek dendiği için sizler adına denemek istiyorum.yoksa ben zaten %90 açmayı başardım yüzümde.kollarımda da yaparım açarım.ihtiyacım yok ki.sırf sizler için deneyeceğim.zaten bir sürü ürün kullandım yazdım.reklam için yazmadım ki.ben gerçekten kullandım da yazdım.Artık kimse boşa para vermesin diye bunu yapıyorum...

Şu açıklamayı da yapıyorum özelden soruluyor reklama karşısınız ama krem satışı yapılıyor neden .haklı olarak soruluyor.evet karşıyım ama satışı ben yapmıyorum .ben sadece sayfama ben kullandım çok iyi gelecek dendiği için sizler adına denemek istiyorum.yoksa ben zaten %90 açmayı başardım yüzümde.kollarımda da yaparım açarım.ihtiyacım yok ki.sırf sizler için deneyeceğim.zaten bir sürü ürün kullandım yazdım.reklam için yazmadım ki.ben gerçekten kullandım da yazdım.Artık kimse boşa para vermesin diye bunu yapıyorum...
kollarında ne var blue çil mi?

merhaba
benim cildim de asiri kuru ama hangi nemlendiriyi kullansam yuzumde kızarıklık ve kasinti oluyor. gecen sene de goz kapaklarim ve alnimda egzama cikmisti . kortizonlu kremlerle gecti cok sukur.

alerji yapmayacak hassas ciltler icin krem önerebilir misiniz?

merhaba
benim cildim de asiri kuru ama hangi nemlendiriyi kullansam yuzumde kızarıklık ve kasinti oluyor. gecen sene de goz kapaklarim ve alnimda egzama cikmisti . kortizonlu kremlerle gecti cok sukur.

alerji yapmayacak hassas ciltler icin krem önerebilir misiniz?
Canım geçiş olsun.geçmesine sevindim .aman bir daha olmasın :)ben şu ara dediğim gibi bir sürü şey deniyorum ama nemlendirici almadım deniyorum.bir ara bir kaç krem karıştırdım.Buradan önermişlerdi.sonra ayrı ayrı kullandım.şimdi de halen bakınıyorum.benim cildim de kuru.bana iyi gelen keçi sütü sabunu ama başkasının kurutmuş bilemem.ben memnunum.şimdi de dönüşümlü olarak bepanthol el ve yüz için 15 gün sonra medecassol 15 gün kullanıyorum.aslında memnunum ama yine de arayıştayım. nedeni ise sayfaya yazan biri bunlar zararlı dedi bilemiyorum.araştırıyorum.

KIZLAR HABER GELDİ YOLLAMIŞLAR.ÇOK TEŞEKKÜRLER .MARMARİS KAAN ECZANESİ.HADİ HAYIRLISI YİNE HEPİMİZ HEYECANLA BEKLİYORUZ.DUALAR EDELİM .TOPLU OLURSA ÇOK İYİ OLUR.FAYDA OLUR İSE HERKES LEKESİZ OLUR:KK71::KK71::KK71:

Özelden yazdım haksızlık olmasın buradakilere de Lavanta çayına başladım.ay küçülken içip bırakacağım .ama ben kendimce şöyle yapacağım.15 gün lavanta 15 gün ıhlamur 15 gün yeşil çay içmeyi planlıyorum.sonrakinde ise ıhlamur yerine ada çayı koyacağım listeye.ben günde 2 ya da bir kere içeceğim fazlasını yapmayacağım...

Bu arada çok meraktaydım bepanten olmazsa ne kullanalım diye.selyncat Sordum sağ olsun yazdılar.bepanten ve türevleri yani bepantol dexpantol gibi ürünleri kullanmayınız. Madecassol olabilir dediler.

X