Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Hepimizin Yeni Yılı ve Cuma Günü Mübarek Olsun.
Yaşantımız Boyunca Çok Sağlıklı,Çok Huzurlu
Can Dostlarımız Ve Sevdiklerimiz İle Mutluluk Dolu
Sadece İyilerin Ve İyiliklerin Olduğu Bir Dünyada
İstediğimizden De Güzel Yaşamamız Nasip Olsun.AMİN...

Kizlar dediginiz PRP uygulamasini bende yaptirdim.bilmiyorum isinize yararmi ama bende bi ise yaramadi.7 veya 8 seans gittim.her hafta duzenli olarak.ve hic aksatmadan gunes kremimi kullaniyodum.ama sonuc kocaman bi husrandan ibaret.once kolumdan kan aliniyodu.o kani bi makinede ayristiriyolardi bi kac dakika sonra kandan cikan sari siviyi yuzume dermoroller ile gezdikten sonra yavas yavas dokuyolardi.dermorolleri bilemeyenler icin kisaca anlatmak gerekirse uzerinde minik minik igneler bulunan silindir.o igneyi tekerlek gibi yuzumde bastirarak gezdirdikce yuzumde delikler olusuyodu ve oralara sari sivi dokup tekrar islemesi icin yine gezdiriyolardi..yuzumde o yerler minicik kabuk bagliyodu.zor ve agrili surecti ama .lekelerimde kucuk dahi bi acilma olmadi malesef

Peki kaclık igne kullandılar sizde?

Simdi gordum resimleri.gozeneklerinizin iri olmasinin sebebi dermoroller mi yoksa zaten boylemiydi.renk tonu suan iyi.ama onceki lekeli cildiniz ne kadar yogundu bilmiyorum tabiki

Sizin sorununuzla zeyno arkadasin sorunları farkli sorunlar...siz cilt cukurlugu icin yaptirmissiniz leke icin degil...zaten cukur tedavisinde dermapen veya roller genelde cok basarili ..ama lekeli ciltlerde başarı durumunu etkileyen cok kriter var..o yuzden zeyno arkadaşa yaramamis olabilir...

Bioderma max spf 50 golden adlı ürünün kapaticilik özelliğide mı var bilen varmı.
Birde kk de kozmodi diye bir sitenin reklamı vardı.burdan alışveriş yapan varmı guvenlimi.

Merhaba canım.Çok geçmiş olsun.
Evet ne paylaşırsanız mutlaka işe yarar.Herkese ön bilgi olur.
Geçmemesi için ne diyeyim bilmiyorum.Burada da yaptıranlar.
Onlardan da bilgi bekliyoruz.
Bu arada da bize verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler Sağ olunuz

Ikimizde dermapen yaptirdigimiz icin sordum kendisine

Bioderma max spf 50 golden adlı ürünün kapaticilik özelliğide mı var bilen varmı.
Birde kk de kozmodi diye bir sitenin reklamı vardı.burdan alışveriş yapan varmı guvenlimi.
Canım ürünü kullanmadım.Ama kapatıcı özelliği sanırım yoktur.
Bu tür renkli ürünler sadece hafif bir renk tonu verir ama kapatmaz.
Kozmodiden de almadım eğer alanlar var ise yazsın.
Siz de bilgi alırsanız bize yazın.Sadece şunu biliyorum.
Outlet ürünlerde son kullanma tarihi yaklaşmış ürünler yollanıyor.
Ama bu benzer sitelerde hepsinde geçerli...

merhaba sizinle hemen hemen aynı durumdayım araştırıyorum doktor doktor geziyorum lazermiş, peelingmiş cosmelan falan filan bir suru para , söz konusu para da değil sonuç beklediğin gibi olmuyor psikolojim bozuldu bir çaresini bulup hangisi işe yarıyorsa onu yapmak istiyorum peeling olsun lazer olsun fark etmez artık daanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…