- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #2.501
Size özele yazıyorum canımdediginiz dogru ama biryerden baslamaliyim.dogal urunlerle cabalayacagim artik bos durmaktansa.sizdende bu konuda onerilerinizi bekliyorum. herkese hayirli gunler. :)
Peki kaclık igne kullandılar sizde?Kizlar dediginiz PRP uygulamasini bende yaptirdim.bilmiyorum isinize yararmi ama bende bi ise yaramadi.7 veya 8 seans gittim.her hafta duzenli olarak.ve hic aksatmadan gunes kremimi kullaniyodum.ama sonuc kocaman bi husrandan ibaret.once kolumdan kan aliniyodu.o kani bi makinede ayristiriyolardi bi kac dakika sonra kandan cikan sari siviyi yuzume dermoroller ile gezdikten sonra yavas yavas dokuyolardi.dermorolleri bilemeyenler icin kisaca anlatmak gerekirse uzerinde minik minik igneler bulunan silindir.o igneyi tekerlek gibi yuzumde bastirarak gezdirdikce yuzumde delikler olusuyodu ve oralara sari sivi dokup tekrar islemesi icin yine gezdiriyolardi..yuzumde o yerler minicik kabuk bagliyodu.zor ve agrili surecti ama .lekelerimde kucuk dahi bi acilma olmadi malesef
Vallahi inanin okadarini hatirlamiyorum.3 sene oldu yaptirali zaten.cokda devam etmedim bi sonuc alamayincaPeki kaclık igne kullandılar sizde?
Peki,sizce benim sonuclarım nasıl?Vallahi inanin okadarini hatirlamiyorum.3 sene oldu yaptirali zaten.cokda devam etmedim bi sonuc alamayinca
Nasil sonuclariniz anlamadimPeki,sizce benim sonuclarım nasıl?
Simdi gordum resimleri.gozeneklerinizin iri olmasinin sebebi dermoroller mi yoksa zaten boylemiydi.renk tonu suan iyi.ama onceki lekeli cildiniz ne kadar yogundu bilmiyorum tabikiEki Görüntüle 1939097 Eki Görüntüle 1939098 Eki Görüntüle 1939099
Merhaba bende dermapenle baslamıstım.1 ve 2. fotolar dermapen sonucu.
Sonra sadece sorunlu bolgeye dermaroller yaptım ve sonuc bu ve cok mutluyum.
Tabii cildim baya baya kabuk degiştirdi ve soyuldu,sizce nasıl?
Eki Görüntüle 1939097 Eki Görüntüle 1939098 Eki Görüntüle 1939099
Merhaba canım.Çok geçmiş olsun.Kizlar dediginiz PRP uygulamasini bende yaptirdim.bilmiyorum isinize yararmi ama bende bi ise yaramadi.7 veya 8 seans gittim.her hafta duzenli olarak.ve hic aksatmadan gunes kremimi kullaniyodum.ama sonuc kocaman bi husrandan ibaret.once kolumdan kan aliniyodu.o kani bi makinede ayristiriyolardi bi kac dakika sonra kandan cikan sari siviyi yuzume dermoroller ile gezdikten sonra yavas yavas dokuyolardi.dermorolleri bilemeyenler icin kisaca anlatmak gerekirse uzerinde minik minik igneler bulunan silindir.o igneyi tekerlek gibi yuzumde bastirarak gezdirdikce yuzumde delikler olusuyodu ve oralara sari sivi dokup tekrar islemesi icin yine gezdiriyolardi..yuzumde o yerler minicik kabuk bagliyodu.zor ve agrili surecti ama .lekelerimde kucuk dahi bi acilma olmadi malesef
Merhaba canım evet cildinizde fark var.Kalıcı olsun İnşALLAH.Eki Görüntüle 1939097 Eki Görüntüle 1939098 Eki Görüntüle 1939099
Onemli degil canimMerhaba canım.Çok geçmiş olsun.
Evet ne paylaşırsanız mutlaka işe yarar.Herkese ön bilgi olur.
Geçmemesi için ne diyeyim bilmiyorum.Burada da yaptıranlar.
Onlardan da bilgi bekliyoruz.
Bu arada da bize verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler Sağ olunuz
Ikimizde dermapen yaptirdigimiz icin sordum kendisineSizin sorununuzla zeyno arkadasin sorunları farkli sorunlar...siz cilt cukurlugu icin yaptirmissiniz leke icin degil...zaten cukur tedavisinde dermapen veya roller genelde cok basarili ..ama lekeli ciltlerde başarı durumunu etkileyen cok kriter var..o yuzden zeyno arkadaşa yaramamis olabilir...
Canım ürünü kullanmadım.Ama kapatıcı özelliği sanırım yoktur.Bioderma max spf 50 golden adlı ürünün kapaticilik özelliğide mı var bilen varmı.
Birde kk de kozmodi diye bir sitenin reklamı vardı.burdan alışveriş yapan varmı guvenlimi.
merhaba sizinle hemen hemen aynı durumdayım araştırıyorum doktor doktor geziyorum lazermiş, peelingmiş cosmelan falan filan bir suru para , söz konusu para da değil sonuç beklediğin gibi olmuyor psikolojim bozuldu bir çaresini bulup hangisi işe yarıyorsa onu yapmak istiyorum peeling olsun lazer olsun fark etmez artık daanamiyorum:) Evet bayağıdır bu forumdayım burda büyüdüm diyebilirim
Ben güneş kremi 2 3 yıldır düzenli kullanıyorum. Watsons'taki Pure Beauty 50 faktör kullanıyorum hep.
Cildiyeye gittim, güneş lekelerim için. Bana önce krem yazdılar A ile başlayan beyaz mavi adını hatırlamıyorum.
Bir haftaya geçer dedi. Geçmedi, 1 ay sonra tekrar gittim. Yine benzer bir krem yazdılar, bir de iğne oldum leke için.
Yine geçmedi..Dermoskin güneş kremi önerdiler bir de, akne mat, yağsız 50 faktör
Ama yağsız denmesine rağmen sürdüğüm zaman yüzümden yağ damlayacak nerdeyse..
Çok güneş olmadığı zamanlar kullanmadım onu..
Güneş lekesi hariç cildimde bi problem yok, sırf onun için de fondoten kullanıp yıpratmak istemiyorum
Bi de geçirmek istiyorum eğer bir yolu varsa... öyle okuyorum her şeyi ama bir faydası olmuyor yaptıklarımın
Kalici mi?Merhaba canım evet cildinizde fark var.Kalıcı olsun İnşALLAH.
Darısı herkesin başına diyelim
Canım benim evet elbette kalıcıdır.Kalici mi?
1 hafta olmustu. Gitse giderdi?
Öyle degil mi?
Birden siz oyle deyince,Canım benim evet elbette kalıcıdır.
Sadece dua etmek için dedim canım.Temennide bulundum.
Ben herkesin duacısıyım.
Sadece leke değil her şeye herkes için dua ediyorum.