Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Sayfaya yazan arkadaşlar sizlerden ricam LÜTFEN
cilt ,saç ,vücut,makyaj vs vs.İle ilgili kullanıp
BEĞENMEDİĞİNİZ
BEĞENDİĞİNİZ
yaptırdığınız işlemlerden
FAYDA GÖRMEDİĞİNİZ
GÖRDÜĞÜNÜZ
ne var ise ne tür olursa olsun yazalım.
Her bilgi çok önemli belki birilerinin işine yarar sevaptır yani...

Kızlar bakın her şey kullanmayınız.
Ya da okuyup tam anlamadan ne karışım yapın ne sürün ne kullanın.
Bu ne için olursa olsun.Kullanmadan önce araştırınız.
Her şey bilgisizlikten ya da çok bilmişlik taslamaktan oluyor.
Bazen bakıyorum Kadınlar Kulübüne öyle sorular soruluyor ki şaşırıyorum.
Önce ne olursa olsun Dr.gidilecek .
Leke,sivilce ,ben , saç ciltte tırnakta olan en küçük şey için bile ne olursa olsun.
Mesela göz altınızda akne var ise başka belirti ,alında var ise başka belirti.
Yüzünüzde leke aniden çıkarsa başka şeyler belirtisi oluyor.
Daha da var tek tek yazmaya gerek yok .
Sanırım herkes ne dediğimi anlar her halde.
Sorunlarınız içinde daha öncede yazdığım ön bilgi olsun diye buraya bakınız.
Ama yine de Dr. şart.
https://www.doktorsitesi.com/ (buradan etiketler bölüme girip sorular ve cevaplar bulabilir ,önbilgi edinirsiniz...
Bu yazılara lütfen bakınız ve düzgünce okuyunuz...
http://www.gercekgundem.com/kadin-saglik/125293/cilt-lekeleri-hangi-hastaliklarin-habercisi........
http://www.sosyolife.net/yuzde-cikan-sivilceler-hangi-rahatsizliklarin-belirtileri.
Zaten artık GOOGLE var biraz araştırıcı olunuz yani...

merhaba sizinle hemen hemen aynı durumdayım araştırıyorum doktor doktor geziyorum lazermiş, peelingmiş cosmelan falan filan bir suru para , söz konusu para da değil sonuç beklediğin gibi olmuyor psikolojim bozuldu bir çaresini bulup hangisi işe yarıyorsa onu yapmak istiyorum peeling olsun lazer olsun fark etmez artık daanamiyorum
Merhaba canım:KK28:
Herkese dediğim gibi öncelikle lekeniz hangi tabakada bu çok çok önemli.
Lekeniz nerede rengi nasıl.
Yapmak istediğiniz işlemlere gelince de cosmelan lazer asla önermiyorum.
Tabii bu benim fikrim.Beğenenlerde var.
Ama şunu da belirteyim beğenip gelecek sene lekesi tekrar edenler çoğunlukta.
Buradan ya da özele yazanların hemen hepsi memnun değiliz diyorlar.
Öncelikle sabırlı olacaksınız.Acele karar vermekten kaçının.Her şeyin çözümü vardır.
Ama leke çok zaman ve bakım ister.Yavaş yavaş ama kalıcı işlemlerden yanayım.

Merhaba canım:KK28:
Herkese dediğim gibi öncelikle lekeniz hangi tabakada bu çok çok önemli.
Lekeniz nerede rengi nasıl.
Yapmak istediğiniz işlemlere gelince de cosmelan lazer asla önermiyorum.
Tabii bu benim fikrim.Beğenenlerde var.
Ama şunu da belirteyim beğenip gelecek sene lekesi tekrar edenler çoğunlukta.
Buradan ya da özele yazanların hemen hepsi memnun değiliz diyorlar.
Öncelikle sabırlı olacaksınız.Acele karar vermekten kaçının.Her şeyin çözümü vardır.
Ama leke çok zaman ve bakım ister.Yavaş yavaş ama kalıcı işlemlerden yanayım.

Kalıcı işlemler neler peki size göre?

Kızlar özelden de soranlar var.
İlk sayfaya henüz eklemedim ama buraya bir kaç kere de yazdım.Tekrar yazayım .
Ben Sebi ixir ve Fenjilyan da kullandım.
Hem ki ben o kadar açılmış (%90 açılmış )lekede denemiştim bu iki kremi.
Ama olana asla etki etmedi.Sadece şu var.
İçeriğindeki koruma faktörü leke oluşumu önledi.
Burada da ama diyeceğim çünkü ben nemlendirici sürdüm 25 dk.bekledim.
Hangisini kullanıyorsam nemlendirici üstüne
bunlardan sürdüm 25 dk.bekledim ve üstüne de tekrar koruma sürdüm.
Sürdüm de sürdüm yani:-)
(Fenjilyan hem kırışıklıklara hem de lekeye iyi geliyor diye denedim.
Kırışık çok az bende ona da etki etmedi)
Yine de açık kapı bırakıyorum fayda gören var ise yazsın:KK28:

Leke ile ilgili tekrar tekrar yazıyorum.Dikkate alınız.
Öncelikle Dr. gidilecek.Tahliller yapılacak.İçten gelen bir şey yok ise Şükredilecek.
Bu arada Wood Işığı ile bakılacak.Leke cildinizin neresinde tam bulunacak.
(“Wood” ışığı incelemesinde temel amaç, normalde çıplak gözle görülemeyen bazı maddelerin, floresans verme özelliklerinden yararlanarak görünür hale getirilmesidir.
Bu da öyle her yerde yapılmaz karanlık oda ve özel Wood lambasıyla yapılır)
Bundan sonraki işlemler de Lekenin Epidermal mi Dermal mi oluşuyla ilgili olarak tedavilerle devam edilir...

evet benim de gittiğim kliniklerde dokorlara anlatamadığım tek derdim budur , yüzüne bakıyorlar gel lazer ypcm peeling ypcm vesayrı, yav arkadaş lekelerım güneşten olmuş da tamam ama belki içten gelen bir şey de olabılır . insanlar leke oluşmuş diye özel klınıklere koşup gitmeleri yanlış. önce içten baktıracaksınız problem yoksa dıştan tedaviye başlayabılırsınız

evet benim de gittiğim kliniklerde dokorlara anlatamadığım tek derdim budur , yüzüne bakıyorlar gel lazer ypcm peeling ypcm vesayrı, yav arkadaş lekelerım güneşten olmuş da tamam ama belki içten gelen bir şey de olabılır . insanlar leke oluşmuş diye özel klınıklere koşup gitmeleri yanlış. önce içten baktıracaksınız problem yoksa dıştan tedaviye başlayabılırsınız
Anlatmak istediğimi anlamışsınız:super:Ne mutlu bana:KK45:
Defalarca yazıyorum ama inanın anlamak mı istemiyor insanlar ya da ne bilemiyorum.
Yine gidip olur olmaz işlemlere para harcıyorlar .Bir nevi Mecbur ediliyorlar.
Sonu da hüsran.İşte sorun burada.Para tuzağı.
Dr.dahi olsa artık bunu yazmak zor ama
bir kısmı gerçekten firmalarla anlaşmalı çalışıyor bu da gerçek.
Herkes kendinin doktoru olsun.Önce gidip testler yaptırınız.
Aile hekimleri zaten yapıyor hem de ücretsiz.
Zaten 6 ayda bir mutlaka tahlil yapılmalı.
Sonra da dr.a sorarsınız ne var ne yok.
Yapılan testler sonucunu anlamak için dr.olmaya da gerek yok zaten.
Değerler anlaşılıyor.Gerisi zaten belli.İstenilen işlemler çok uzman kişilerce yapılmalı.

Örneğin hangi ürünler? Evde yapılabilecek bir çözüm var mı? Dermaroller öneriyor musunuz?
Yukarıda yazdığım gibi
önce tahlil,sonra wood ışığı,sonra cildinizin durumu önemli.
Dermaroller elbette faydalı.
Ama İncecik cilde uygun olmayan roller fayda yerine zarar verir.

Bu günkü teşekkürüm Ncare firmasından Ekrem Beye.
Leke için kullandığım ilk kremlerdendi.
Teşekkür Nedenine gelince de.Krem çok faydalı ya da faydasız amaçlı diye değil.
Yazıyı okuyunca ne demek istediğimi anlarsınız.
Bir yazıları vardı ve çok güzel anlatım yapmışlardı.
Hem internetten alış verişlerle ilgili,hem de internetten krem almayla ilgili.
Bazı yerleri çıkartıyorum.REKLAM ZANNEDİLMESİN.
Buraya kopyalıyorum.Üşenmeden okursanız memnun olurum....
...........................................
İnternet üzerinden alışveriş; zahmetsiz kolay ve güvenilir olması sebebiyle Amerika gibi gelişmiş ülkelerde çok yaygındır. Amerika'da bir satıcının internet üzerinden birisini dolandırması ticari hayatını sonlandırması demektir. Ancak Türkiye'de durum hiç böyle değil. İnternet üzerinden alışverişte özellikle her yerde bulunan bir ürünü almıyorsanız, yani bir firmaya ait özel bir ürünü alıyorsanız dolandırılmanız an meselesi. Örneğin; saç dökülmesi probleminiz var ve internette gezerken "köseliğin ilacı bulundu" diye bir reklam görüyorsunuz, hemen merakla tıklıyorsunuz. Tek sayfadan oluşan bir site. Ama çok renkli ve çok şey vaadeden bir ürün. Üstelik 3 kutu alırsanız hediyesi de var. Birçok resim koymuşlar, birçok logo. Diyorsunuz ki hemen alayım saçım sakalım artsın. "Sipariş ver"e tıklıyorsunuz; hatta firmayı bilmediğiniz için ödemeyi kapıda yapayım, kart numaramı vermeyim diyorsunuz. Şanslıysanız bir ürün geliyor. Bazı firmaların ürün yerine salatalık, oyuncak vs. gönderdiğini medyadan duyuyoruz. Genelde ilk seçeneği tercih ediyorlar ve size bir ürün gönderiyorlar. Hiçbir etkisi olmayan belki içinde sadece gliserin ve su olan, hatta belki maliyeti 1 TL olan bir ürünü siz indirimli aldım sevinciyle kullanmaya başlıyorsunuz. Bir süre sonra üründen fayda görmüyorsunuz...Bu hikaye tanıdık geldi mi?
...
Bu hikayeyi neden mi anlatıyorum? Az önce bir haber sitesinde böyle bir reklama şahit oldum. Merak ettim, reklama tıkladım. Açılan sayfanın en üst köşesinde binlerce kişinin facebook da bu sayfayı beğendiği yazıyor, hatta beğen düğmesi de koymuşlar ama tabii ki beğen düğmesi çalışmıyor. Tamamen sahte. Sonra incelerken gördüm ki birçok kişinin facebook yorumu var; yorumu beğen, yanıtla yapabiliyorsun gibi duruyor ama tabii ki çalışmıyor. Öyle yorumlar var ki, "arkadaşım kullandı, 20 günde sakalları çıktı" vs. Haliyle siteyi gezen kişinin beğen düğmesine tıklamak aklına gelmiyor. Zaten derdi var, her şeye inanıyor. Yorumlara inanıyor. Her şey tezgah. Ama inandın artık. Ürünü alabileceğin başka bir yer de yok. Basit bir sipariş formu ile ürünü anında internetten sipariş verebiliyorsun. Hatta numaranı bırakırsan hiç uğraşmıyorsun, seni arıyorlar. Siteye profesyonel bir hava için satış sözleşmesini de koymuşlar. Tıklıyorsun, ama satıcı kim yazmıyor. Yazsa da gerçekten böyle bir satıcı var mı araştırmıyorsunuz. Anlayacağınız, her şey uydurma. Bir de satıcı telefonu yazmışlar. Merak edip bu telefonu google'da aratınca görüyorsunuz ki, zayıflama hapından, alkali diyetine kadar mucize diye dönem dönem piyasaya sunulan tüm ürünlerde bu numarayı kullanmışlar. Yani aynı dolandırıcı firma farklı web site adresleri ile farklı ürünleri sürekli mucize sonuçlar vaadederek satıyor.
...
Peki ne mi oluyor? Vatandaş kandırılıyor, çok nadiren tüketici mahkemesine veya bakanlığa şikayet edenler çıkıyor. Tüketici mahkemesi 3 ay sürüyor. İlgili firmayı bulurlarsa ihtarname çekecekler, ama bulamıyorlar. Çünkü adam firmayı kapatıyor, yeni bir firma kuruyor. Telefon ile de ulaşmaya kalktıklarında zaten site kapanmış oluyor, yeni bir ürün ile yeni bir site ile vatandaşı dolandırmaya devam ediyorlar.
Yukarıdaki dolandırıcı firmalar yüzünden, her gün aşağıdaki gibi sorularla muhatap oluyoruz:
"Başka firmadan filanca ürünü aldım, kandırıldım. Para iadesi garantisi de vermişlerdi ama ulaşamadım bir daha. Siz para iade garantisi veriyonuz mu?"
"Daha önce çok ürün kullandım, hiçbirisi işe yaramadı, sizinkinin de öyle olmayacağını garanti ediyor musunuz?"
...
Bu sorulara cevap verirken, insanımızın ne kadar çok kandırıldığını gördük ve üzüldük. Ama daha enteresanı, biz insanımızı kandırmayalım diyerek dürüst cevap verdiğimizde, insanımızın %60 gibi bir kısmının da ürünümüzü net bir şekilde almadığını gördük.
ÖZELLİKLE BU KISIM ÖNEMLİ VE HER KREM İÇİN GEÇERLİ:
Örneğin; kreminizi kullanacağım, garantili mi?" sorusuna "biz sizi görmüyoruz, lekenizi bilmiyoruz, epidermal mi, dermal bir leke mi, ürün içindeki aktifler sizde ne sürede etki yapar bilmiyoruz, bu kadar bilinmeyen varken, biz nasıl garantili diyelim. Deneyebilirsiniz, etkili bir üründür. Ama fayda görmeme ihtimaliniz düşük de olsa tabii ki var. " dediğimizde, gelen cevaplar:

- doğru diyorsunuz, alıp deneyeyim (%20)

- bir cildiye uzmanına gideyim, lekem epidermal derse alayım (%10)

- ben bir düşüneyim, teşekkürler (%10)

- garantili değilse ben almayayım (%60)

Türkiye'de insanları kandıran bu kadar çok firma varken, ticaret yapmak çok zor. Siz siz olun, bir ürün satın alırken satışı yapan firmayı da araştırın. Okuduğunuz yorumlar tek referansınız olmasın.
Saygılarımla,
..................................................
İşte alış verişlerde yaşananlar bu.Ekrem bey de gayet güzel anlatmış.
Bunu yayınladım çünkü komik olan 2 şey var.
Birisi Dr.a gideyim dermal mi epidermal mi diyenlerin yüzdesi Bunlar %10
İkincisi de garantili değilse ben almayayım diyenlerin yüzdesi Bunlar 60
Zaten önce dr.diyoruz ki bu çok önemli.
Yüzdeye bakacak olursak yüzdenin azlığı için yazık diyorum
Garantiye gelince de
%90 ya da %100 garanti veriliyorsa işte orada bir sorun var.
Ama maalesef ki herkesin beklentisi yüzde miktarının fazlalığı.
Bende o nedenle bu yazıyı internetten ürün almak isteyenler için örnek olsun diye yayınladım...

Kızlar siyah maske kullanan var mı BLUEGREENBLUE BLUEGREENBLUE
Merhaba canım özelden yazışıyoruz ama sizi burada görmekte ayrıca güzel.
En sevdiğiniz üye sayfasında beni etiketlemenizi de unutmadım .
Kulakları çınlasın @Vanilyalikahve de beni orada etiketlemişti
Halen aklımda .Çok sevinmiştim.:-)
Sorunuza gelince de evet kullandım.Lila kutunun hediyesiydi.Güzel bir maskeydi.
Ama her cilde uymuyor.

Kızlar siyah maske kullanan var mı BLUEGREENBLUE BLUEGREENBLUE
Gozenekleri buharla iyice acip surunce ve iyice kurumasini beklediginizde siyah sari noktalari cikario.ama yuz tuylerinizi de alio.siyah noktalara cok da etkili oldugunu soyleyemem fakat yaptiktan sonra cildimde bi ferahlik aydinlanma hissediyorum.sana tavsiyem su olabilir;
1.once yuzunu buharda beklet(gozenekler acilsin)
2.blackhead remover denen cubuklarla siyah noktalarini cikar
3.kizilcahamam tavsiye olmak uzere herhangi bir sade soda(maden suyu) ile yuzunu yika.kurulama silme.kendiliginden kuruyana kadar bekle
4.eczaneden alabilecegin %6 lik penthanol krem nemlenmesi ve yenilenmesi icin yeterli olur cildine
Bu 4 adimi haftada bir yetio cilde

:KK200::KK37:

Anladım cildim hassas ondan alıp kullanmadan önce araştırıyorum bana uymaz büyük ihtimalle

Merhaba canım özelden yazışıyoruz ama sizi burada görmekte ayrıca güzel.
En sevdiğiniz üye sayfasında beni etiketlemenizi de unutmadım .
Kulakları çınlasın @Vanilyalikahve de beni orada etiketlemişti
Halen aklımda .Çok sevinmiştim.:-)
Sorunuza gelince de evet kullandım.Lila kutunun hediyesiydi.Güzel bir maskeydi.
Ama her cilde uymuyor.

Anladım canım çok sağol paylaştığın için. Yüzümde tüylenmeler var zaten bide hassas. Siyah nokta çubuğu ciltte iz ya da kılcal damar çatlaması yaparmı cildim bunlara baya meyilli çabuk kızarır
sadece siyah nokta bandı kullandım bu zamana kadar eğer cildimde bi sıkıntıya neden olmazsa düzenli yaparım dediklerini.
Gozenekleri buharla iyice acip surunce ve iyice kurumasini beklediginizde siyah sari noktalari cikario.ama yuz tuylerinizi de alio.siyah noktalara cok da etkili oldugunu soyleyemem fakat yaptiktan sonra cildimde bi ferahlik aydinlanma hissediyorum.sana tavsiyem su olabilir;
1.once yuzunu buharda beklet(gozenekler acilsin)
2.blackhead remover denen cubuklarla siyah noktalarini cikar
3.kizilcahamam tavsiye olmak uzere herhangi bir sade soda(maden suyu) ile yuzunu yika.kurulama silme.kendiliginden kuruyana kadar bekle
4.eczaneden alabilecegin %6 lik penthanol krem nemlenmesi ve yenilenmesi icin yeterli olur cildine
Bu 4 adimi haftada bir yetio cilde

X