- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #2.521
@minekosan Haklısınız öyle gibi olmuş ama sayfayı takip edenler bilir herkese ne kadar dualar ettiğimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canımmerhaba sizinle hemen hemen aynı durumdayım araştırıyorum doktor doktor geziyorum lazermiş, peelingmiş cosmelan falan filan bir suru para , söz konusu para da değil sonuç beklediğin gibi olmuyor psikolojim bozuldu bir çaresini bulup hangisi işe yarıyorsa onu yapmak istiyorum peeling olsun lazer olsun fark etmez artık daanamiyorum
Merhaba canım
Herkese dediğim gibi öncelikle lekeniz hangi tabakada bu çok çok önemli.
Lekeniz nerede rengi nasıl.
Yapmak istediğiniz işlemlere gelince de cosmelan lazer asla önermiyorum.
Tabii bu benim fikrim.Beğenenlerde var.
Ama şunu da belirteyim beğenip gelecek sene lekesi tekrar edenler çoğunlukta.
Buradan ya da özele yazanların hemen hepsi memnun değiliz diyorlar.
Öncelikle sabırlı olacaksınız.Acele karar vermekten kaçının.Her şeyin çözümü vardır.
Ama leke çok zaman ve bakım ister.Yavaş yavaş ama kalıcı işlemlerden yanayım.
Öncelikle cildinizi ve lekenizi çok iyi tanımayı öneriyorum.Kalıcı işlemler neler peki size göre?
Öncelikle cildinizi ve lekenizi çok iyi tanımayı öneriyorum.
yavaş yavaş yapılan işlemlerden yanayım.
Peeling tarzı ama etkili ürünler ve maskelerle ve de zamana yayarak...
Anlatmak istediğimi anlamışsınızNe mutlu banaevet benim de gittiğim kliniklerde dokorlara anlatamadığım tek derdim budur , yüzüne bakıyorlar gel lazer ypcm peeling ypcm vesayrı, yav arkadaş lekelerım güneşten olmuş da tamam ama belki içten gelen bir şey de olabılır . insanlar leke oluşmuş diye özel klınıklere koşup gitmeleri yanlış. önce içten baktıracaksınız problem yoksa dıştan tedaviye başlayabılırsınız
Yukarıda yazdığım gibiÖrneğin hangi ürünler? Evde yapılabilecek bir çözüm var mı? Dermaroller öneriyor musunuz?
Merhaba canım özelden yazışıyoruz ama sizi burada görmekte ayrıca güzel.Kızlar siyah maske kullanan var mı BLUEGREENBLUE
Gozenekleri buharla iyice acip surunce ve iyice kurumasini beklediginizde siyah sari noktalari cikario.ama yuz tuylerinizi de alio.siyah noktalara cok da etkili oldugunu soyleyemem fakat yaptiktan sonra cildimde bi ferahlik aydinlanma hissediyorum.sana tavsiyem su olabilir;Kızlar siyah maske kullanan var mı BLUEGREENBLUE
Merhaba canım özelden yazışıyoruz ama sizi burada görmekte ayrıca güzel.
En sevdiğiniz üye sayfasında beni etiketlemenizi de unutmadım .
Kulakları çınlasın @Vanilyalikahve de beni orada etiketlemişti
Halen aklımda .Çok sevinmiştim.
Sorunuza gelince de evet kullandım.Lila kutunun hediyesiydi.Güzel bir maskeydi.
Ama her cilde uymuyor.
Gozenekleri buharla iyice acip surunce ve iyice kurumasini beklediginizde siyah sari noktalari cikario.ama yuz tuylerinizi de alio.siyah noktalara cok da etkili oldugunu soyleyemem fakat yaptiktan sonra cildimde bi ferahlik aydinlanma hissediyorum.sana tavsiyem su olabilir;
1.once yuzunu buharda beklet(gozenekler acilsin)
2.blackhead remover denen cubuklarla siyah noktalarini cikar
3.kizilcahamam tavsiye olmak uzere herhangi bir sade soda(maden suyu) ile yuzunu yika.kurulama silme.kendiliginden kuruyana kadar bekle
4.eczaneden alabilecegin %6 lik penthanol krem nemlenmesi ve yenilenmesi icin yeterli olur cildine
Bu 4 adimi haftada bir yetio cilde