- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #2.201
Arkadaşıma onaylatıyorum .Kendisi bu konuda bilirkişiBen de n11den sahte oldugunu düşundügüm real tc.fırça almıştım.bir daha da cesaret edemedim bir şey almaya.nereye onaylatıyorsunuz ürünün orijinalliğini,eczaneye mi?
Canım benim çok sağ olunuz.Ne öğrenirseniz yazıyorsunuz.BLUEGREENBLUE tatlım nasılsın?
biraz araştırmalar yaptım da; la roche posay in leke kremini kullananlar memnun, bi de herbaderm.. bunları bi istişare edelim..
buraya yazayım dedim, sonra unutuyorum
Canım çok araştırdım N 11 den aldım.orijinal ve 77 tl aldım.Baz ile.Aaa gerçekten mi
Ben Deneyerek almak istiyoldum
İnternet üzerinden satışı var sadece alamadım
Ama lütfen burdan yazın
Nerden aldınız
Fiyatı ne kadar
Güzel kapatıyorum
Aynı zamanda doğal duruyomu
Şanslısınız o zamanArkadaşıma onaylatıyorum .Kendisi bu konuda bilirkişi
Evet ÇOK ŞANSLIYIMŞanslısınız o zaman
Madecassolu bepanthol ile karıştır yağlı bir kremdir yağ kanallarını tıkar ona göre..Blue sana çok teşekkür ederim. İnşallah o kalan kisimdaki lekeler de geçecek.madecasol ve aloeverajele devam.
Sağ ol canım hep beraber araştırıyoruz işte.hydrafacial diye bir sistem daha keşfettim
hydrafacial diye bir sistem daha keşfettim
merhaba hoş geldinizBen onu araştırdım. Leke tedavisinden çok cilt temizlemeye yarayan bir cihaz diye aklımda kalmış.
Cilt yenileme işlemi lekenin de zaten gitmesi için oranın yenilenmesi gerekiyorBen onu araştırdım. Leke tedavisinden çok cilt temizlemeye yarayan bir cihaz diye aklımda kalmış.
Bu cihaz öyle değil işte. Cilt yenileme değil de temizleme gibi. Hani cilt bakımlarında cilde buhar verip sıkarlar ya. Bu cihazda sıkma işlemi olmuyor. Düzenli temizlenen cilt ışıldıyor renk tonu açılıyor. Yani asıl amaç leke tedavisi vs değil. İddia etmiyorum ama bana öyle anlatılıp fraksiyonel lazere yönlendirmeye çalışmışlardı. Hemde Haziran ayında. Beni fraksiyonelle yakacaklardı resmen. Sonra da güneşin altına atacaklardı.Cilt yenileme işlemi lekenin de zaten gitmesi için oranın yenilenmesi gerekiyor
Bir sey daha varmış ya bunlardan hangisi etkili ultraformer 3 diye bir teknoloji daha varmış scarlet lazermi daha etkili yoksa bu ultraformer mi kafam karıştı iyice yaBu cihaz öyle değil işte. Cilt yenileme değil de temizleme gibi. Hani cilt bakımlarında cilde buhar verip sıkarlar ya. Bu cihazda sıkma işlemi olmuyor. Düzenli temizlenen cilt ışıldıyor renk tonu açılıyor. Yani asıl amaç leke tedavisi vs değil. İddia etmiyorum ama bana öyle anlatılıp fraksiyonel lazere yönlendirmeye çalışmışlardı. Hemde Haziran ayında. Beni fraksiyonelle yakacaklardı resmen. Sonra da güneşin altına atacaklardı.