- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #2.181
Teşekkürler...
Daylong actinica güneş kremini kullanıyorum.
Evde sürmek istemiyorum işin açığı .
Çünkü dışarı çıkarken güneş kremi+pudra her zaman yüzümde. Yuzum dinlensin istiyorum.
Bakalım leke kremi ne kadar etkili olacak ben de.
Maske olarak yoğurt karbonat limon üçlüsü favorim. Öneriyorum .
Ve squat...kesinlikle kalçam sekillendi. Ve ben öyle 3 basamaklı rakamlar yapmıyorum. Her gün mutlaka 20 kere yapıyorum. Ve cok faydasını gördüm.genellikle sevdiğim ve yararlı buldugum hareketleri 20 defa yaparım.
Canım geçmiş olsun.Randevu almışsınız zaten gidin deneyin.Bence tahlil yaptırın.kızlar akıl verin napıyım gidiyim mi ay hava da çok sıcak...
Ewet büyüme var.ama güzel bir şekil alıyor.P
sguatı büyük kalçalara pek önermiyorlar. Sizce de biraz büyütüyor mu? şekillendirirken
ben ara ara yapıyorum ama büyütecek diye korkup başka hareketlere yöneliyorum.
kızlar akıl verin napıyım gidiyim mi ay hava da çok sıcak...
balamm nerelerdesiniz özledik ara ses veriniz
Merhaba, ben çok dökülmelerim olduğu dönemde bitkisel şampuan içine çam terebentin ve bemix ampul koymuştum, çokta işe yaramıştı.Kızlar merhaba, saçlarım dökülüyordu, bir ay önce randevu almıştım devlet hastanesinden bugün randevum var.
Ama canım hiç gitmek istemiyor hastaneye. Herkese aynı şampuan serum verip gönderiyorlar gibime geliyor.
Son zamanlarda dökülmem eskiye nazaran azaldı.
Vitamin ve beslenme ile ilgili bir sorunum olduğunu düşünmüyorum. Beslenmeme özen gösteriyorum..
Sizce ne yapıyım şimdi yazacak 100-200 liralık şampuanu serumu... valla hiç güvenim kalmadı şu doktorlara da
napıyım kızlarbi kararsızım ki... hiç sevmiyorum bu huyumu
Zaten her şeye yardımcı olmak için, herkes bildiklerini buradan paylaşırsa çok kişiye ulaşırız.Bende özledimm
Yoğun iş temposu nedeniyle giremiyorum pek. Malum lanet olası cosmelan süresince izin yapmak zorunda kaldığım için full çalışıyorum
Arada girip senin ve tüm arkadaşların paylaşımlarını okuyorum. Yararlı bilgi paylaşımları için herkese çok teşekkürlergüzel bi platform oldu bu başlık, tebrik ediyorum senin öncülüğünde tüm arkadaşları
Çok iyiyim teşekkür ederim.BLUEGREENBLUE nasılsınız ?
Uzun zamandır siteye giremiyorum unuttunuz mu beni :) geçmiş sayfaları inceliyorum
Ben de n11den sahte oldugunu düşundügüm real tc.fırça almıştım.bir daha da cesaret edemedim bir şey almaya.nereye onaylatıyorsunuz ürünün orijinalliğini,eczaneye mi?Güneş koruma içinde en uygun N11 ve Gitti gidiyor.
Ancak 2 sinden de daha önceden bildiğiniz gibi sahte ürün almıştım.
O nedenle de almıyordum.
Ancak 2 sitenin de müşteri hizmetleriyle görüştüm.
Şimdi daha dikkatli satıcılar olduğunu, eğer böyle bir şey olursa da
hemen bildirim yapılmasını söylediler.
Ben de kendimce şöyle yapma kararı aldım.
Alışverişten önce firmaya yazıyorum.
Evet orijinal yazısı alıyorum ondan sonra alıyorum.
Alınca da hemen incelettiriyorum...
Dermacol aldım kızlar bilginiz olsun.Bir süre kullanıp yorum yapacağım