Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
İst cnm bilgilerini atarim sana ozelden dilersen gidersin.
O ısikla bakilmasini, yani derinligini ögrenmek istiyordum epeydir.
Bakti ve ilgilendi.
Tek tek hem bana hem esime izah etti.
Esim bile sorular sordu dr. Yanıtladı.

Bu arada BLUEGREEN giremiyor siteye arkadaşlar haberiniz olsun.Geçen gün tr_lelli ye bişiy yazmak istemiş sabahın köründe aklına gelmiş yine ve tabii ki ciltle ilgili bişiy yazıcakken elinden düşürmüş laptopunu.Kırılmış ekranı tamire verilcek ve bi süre beklicekmiş.Haber veriyim dedim o da yaz dedi.sevgilerrrr

Ayyy cok uzuldum ya
Umarin tez zamanda geli
Sagolsun cok cabaladi uzuldu benimle
Uzuntumu paylasti
Allah razi olsun.

Kızlar merhaba bayağdır girmiyorum malum yaz sezonu
Aşağı yukarı kaçırdığım sayfaları okudum.
tr_lelli üzüldüm cnm sana da
bu leke böyle işte.. en mutlu anlarda yüzüne öcü gibi böööö der...
Benim lekem mesajda yazdığım gibi aynı. Zaman zaman daha da koyulaşıyor..
Ama doktora gittiğin iyi olmuş bak moral çok önemli...stresten hemen koyulaşıyor bu meret

Bu arada Biodermayı günlük kullanıyorum.
Güzel bir krem ama bitti ne zaman almıştım unuttum bir ayı geçti mi..?
Çok bereketsiz bir krem ya, güzel ama küçük.
Sanki cilt rengimi de düzenledi gibime geldi.
Ama ben henüz ne tatile gittim ne havuza ne denize..
Gidince nasıl korur bilemiyorum.
Şimdi çıkmam gerekiyor. BLUEGREENBLUE geçmiş olsun cnm mala gelsin napalım :)
araknafobia selamlar....

Son dermatolog solentaya devam et iyi bi kremdir dedi
Bi önceki dermatolog bioderma kullan dedi
Kafam bi dunya oldu
Avene biraktim solentaya devam.
Solenta da nekadar daha yeter bilmiyorum
Biodermayi deneyesim var.

Selamlarrrr,al benden de o kadar yahu!Hem pahalı hem az krem arayış içindeyim bitmek üzere kremimmm

Vallahi ne diyim ki :S çok az ürün 30 mlcik ama koruyor en azından onu sürdüğümde leke de ilerleme olmadı,ama ben sinoz tedavisindeyim biliyorsunuz.Zaten sinoz 30 spf li üzerine de bunu sürüyorum.Ben şu durumunu da sevmedim.Hani tatildeyken çok umursanmaz kremin yüzünü beyaz yapması yağlı durması,ama istanbuldaysan toplu taşıma kullanıyorsan böyle değil ben o durumunu da sevmedim ama mevzu korumaksa evet koruyor sanırım.Gerçi şapka gözlük ikilisinden kopamadığım için korkudan.Henüz tatile de gitmedim ama tatilde olsam biliyorum 1 haftada yarısından fazlası biter.

Yani son olarak şunu da yazmak istedim ben tükürdüğümü yalayarak heliocare de alabilirim çünkü korkuyorum çok korkuyorum lekelerim koyulaşır diye,inanın gözlüksüz şapkasız dışarı adım atmıyorum.Ama şöyle bir rahatsızlığım var,uygun fiyat olsun diye bakınıyorum.Çok uygunmuş gibi görünen mamacım sitesi her istediğin şeyde farklı bir ücreti var,kargosu bile ücretli istersen bin tane şey al yani kargodan ondan bundan çıkarıyor parasını.n11 e baktım çok uygun ama blue tavsiye etmedi bi keresinde sahte gelmiş.eeeeeeeeee nerden alıncak bu ürünler hanımmmm???

@tr_lelli nasıl oldunuz.
Gerçekten de sizin için uykum kaçtı gece planlar yaptım.
sabah erken size ulaşmak için o hızla bilgisayarı açayım dedim.
derken düşürdüm.kırdım.Ne yapalım olacağı varmış.
canım sizin adınıza sevindim.
dr. bulmuşsunuz buradan da paylaşabilirsiniz.herkese fayda olsun.
detayları özelden yazışırız
Bu arada yazınıza istinaden , herkes kurtulsun her türlü sorunlardan
ve de lekelerinden
AMİN

Son düzenleme:
@hoba sizin adınıza da üzüldüm.
evet zaten oradan mağdur olanlar var ama kabul etmek istenmiyor.
mesajlar yazılınca da nedense siliniyor.çok yazık.diyecek bir şey yok.
Sadece devamlı yazıyorum herkese soydurmayınız cildinizi .
hele hele yorumları şikayetleri okumadan asla bir yere gitmeyiniz.
Özellikle Dr.olsun diyeceğim ama inanın o işlemleri Dr.a gidip yaptırıp olmayanlarda çoğunlukta.Peşini bırakmayınız ve sizin gibi mağdur olanlarda bir araya toplanın derim.tekrar geçmiş olsun.ama üzülmeyiniz.en sonunda en etkili şeyleri bulup en azından herkes lekesini açacak.sadece sabrediniz.

Canım nasılsınız.çok haklısınız aynı şekilde bendim de burada açılan bir sayfaya da yaptığım yorumlar silindi.ben gitmedim ama gidenler için yazmıştım.yorumlar silince de yine gidenler ve mağdur olanlar olacak...

Saracoglu nun yaptığı herşey emin olun 100 de 100 ise yarıyor deneyin sonuç ta kimyasal cilde zarar verecek yan hiçbir etkisi yok araknafobia
Merhaba hoş geldiniz çok güzel bir kür vermişsiniz.Ben de duydum ama denemedim.
siz yaptınız mı ve ne kadar sürede sonuç aldınız.Sadece bir ay mı yaptınız.
bizimle paylaşır mısınız.

Merhaba nasılsınız.evet uzun zaman oldu nerelerdesiniz.Merak ettim yani.
Bioderma dan herkes memnun ama çabuk bitiyor işte.
Ben dediğim gibi bir kaç tane kullanacağım.
Haklısınız mala gelsin.Önemli değil olsun.bunlar ufak şeyler.
Geçmiş olsun dilekleriniz içinde ayrıca teşekkürler

Canım nasılsınız.zaten özelden yazışıyoruz.yine de yazayım dedim.Ürünleri mamacımdan en uygun diye alıyoruz.İndirim zamanında kargo fiyatı iniyor.oradan kartla alınca kapıda ödeme de olmuyor.o zaman çok uygun oluyor.daha geçenlerde arkadaşım 2 tane aldı.inanılmaz güzel geldi sorunsuz.Ama yine de başka bir yer daha var araştırıyorum .
onu da kesinleştirip yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…