- 18 Temmuz 2013
- 194
- 326
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #2.141
Teşekkür ederim,aklımda yapıcam inşallah.Saracoglu nun yaptığı herşey emin olun 100 de 100 ise yarıyor deneyin sonuç ta kimyasal cilde zarar verecek yan hiçbir etkisi yok araknafobia
İst cnm bilgilerini atarim sana ozelden dilersen gidersin.Cok sevindim,en azından rahatlamana.%100 geciceğini kimse düşünmez zaten ama silik görünse bb bile yeter gözükmemesine umarım o hale geliriz.Ankarada mıydınız unuttum dr iyi biri çıkmış şükür.İstanbulda olsa ben de gitmek isterim.Korumaya devam şimdilik
Ayyy cok uzuldum yaBu arada BLUEGREEN giremiyor siteye arkadaşlar haberiniz olsun.Geçen gün tr_lelli ye bişiy yazmak istemiş sabahın köründe aklına gelmiş yine ve tabii ki ciltle ilgili bişiy yazıcakken elinden düşürmüş laptopunu.Kırılmış ekranı tamire verilcek ve bi süre beklicekmiş.Haber veriyim dedim o da yaz dedi.sevgilerrrr
Son dermatolog solentaya devam et iyi bi kremdir dediKızlar merhaba bayağdır girmiyorum malum yaz sezonu
Aşağı yukarı kaçırdığım sayfaları okudum.
tr_lelli üzüldüm cnm sana da
bu leke böyle işte.. en mutlu anlarda yüzüne öcü gibi böööö der...
Benim lekem mesajda yazdığım gibi aynı. Zaman zaman daha da koyulaşıyor..
Ama doktora gittiğin iyi olmuş bak moral çok önemli...stresten hemen koyulaşıyor bu meret
Bu arada Biodermayı günlük kullanıyorum.
Güzel bir krem ama bittine zaman almıştım unuttum bir ayı geçti mi..?
Çok bereketsiz bir krem ya, güzel ama küçük.
Sanki cilt rengimi de düzenledi gibime geldi.
Ama ben henüz ne tatile gittim ne havuza ne denize..
Gidince nasıl korur bilemiyorum.
Şimdi çıkmam gerekiyor. BLUEGREENBLUE geçmiş olsun cnmmala gelsin napalım :)
araknafobia selamlar....
Selamlarrrr,al benden de o kadar yahu!Hem pahalı hem az krem arayış içindeyim bitmek üzere kremimmmKızlar merhaba bayağdır girmiyorum malum yaz sezonu
Ama doktora gittiğin iyi olmuş bak moral çok önemli...stresten hemen koyulaşıyor bu meret
araknafobia selamlar....
Memnun kaldinizmi biodermadan.Selamlarrrr,al benden de o kadar yahu!Hem pahalı hem az krem arayış içindeyim bitmek üzere kremimmm
Canım nasılsınız.çok haklısınız aynı şekilde bendim de burada açılan bir sayfaya da yaptığım yorumlar silindi.ben gitmedim ama gidenler için yazmıştım.yorumlar silince de yine gidenler ve mağdur olanlar olacak...Çok geçmiş olsun
Çok üzüldüm
Sizinle özelden de yazısmistik
Umarim paranızı alirsiniz en azindan
Bende instigramdan takip ediyodum olumsuz yapılan yorumarin tümünü sildiklerini farkettim benide Engellediler
Kafamda oturmayan bişeyler vardı demekki şüpheli düşünmekte hakliymisim
2 su bardağı kadar sürahide 24 saat kadar dinlendirilmiş içme suyunu kısık ateşte kaynatıyoruz. Kaynama esnasında su çekildikçe ilave edebiliriz. Ardından 20 dk kadar kaynatıldıktan sonra kaynayan suya bir avuç dolusu soya fasulyesini koyuyoruz. Soya fasulyesi kaynatılırken suyun iyice kırmızı renge dönmesi önemlidir. Bu kırmızı rengi tam alamazsak soya fasulyesi kürünün cilt lekelerine etkisinin sınırlı olacağını söyleyebiliriz. Ardından kırmızı renge dönüşen soya fasulyeli suya bandırılacak bir pamukla yüzümüzde yaşlılık lekeleri, doğum cilt lekeleri ve güneşin zararlı ışınlarının neden olduğu güneş lekelerinin bulunduğu bölgeye sürerek uygulama yapıyoruz. Islak pamuk ile soya fasulyeli suyu 2*3 saat arayla gün içerisinde 4-5 kez tatbik etmeye özen göstermelisiniz. Soya fasulyesi kürü ile cilt lekeleri doğal tedavisi haftada 3-4 gün olmak üzere 30 gün yani 1 ay sürdürülmelidir. Güneş lekeleri ve yaşlılık belirtilerine birebir
Merhaba hoş geldinizSaracoglu nun yaptığı herşey emin olun 100 de 100 ise yarıyor deneyin sonuç ta kimyasal cilde zarar verecek yan hiçbir etkisi yok araknafobia
Merhaba nasılsınız.evet uzun zaman oldu nerelerdesiniz.Merak ettim yani.Kızlar merhaba bayağdır girmiyorum malum yaz sezonu
araknafobia selamlar....
Vallahi ne diyim ki :S çok az ürün 30 mlcik ama koruyor en azından onu sürdüğümde leke de ilerleme olmadı,ama ben sinoz tedavisindeyim biliyorsunuz.Zaten sinoz 30 spf li üzerine de bunu sürüyorum.Ben şu durumunu da sevmedim.Hani tatildeyken çok umursanmaz kremin yüzünü beyaz yapması yağlı durması,ama istanbuldaysan toplu taşıma kullanıyorsan böyle değil ben o durumunu da sevmedim ama mevzu korumaksa evet koruyor sanırım.Gerçi şapka gözlük ikilisinden kopamadığım için korkudan.Henüz tatile de gitmedim ama tatilde olsam biliyorum 1 haftada yarısından fazlası biter.
Canım nasılsınız.zaten özelden yazışıyoruz.yine de yazayım dedim.Ürünleri mamacımdan en uygun diye alıyoruz.İndirim zamanında kargo fiyatı iniyor.oradan kartla alınca kapıda ödeme de olmuyor.o zaman çok uygun oluyor.daha geçenlerde arkadaşım 2 tane aldı.inanılmaz güzel geldi sorunsuz.Ama yine de başka bir yer daha var araştırıyorum .Yani son olarak şunu da yazmak istedim ben tükürdüğümü yalayarak heliocare de alabilirim çünkü korkuyorum çok korkuyorum lekelerim koyulaşır diye,inanın gözlüksüz şapkasız dışarı adım atmıyorum.Ama şöyle bir rahatsızlığım var,uygun fiyat olsun diye bakınıyorum.Çok uygunmuş gibi görünen mamacım sitesi her istediğin şeyde farklı bir ücreti var,kargosu bile ücretli istersen bin tane şey al yani kargodan ondan bundan çıkarıyor parasını.n11 e baktım çok uygun ama blue tavsiye etmedi bi keresinde sahte gelmiş.eeeeeeeeee nerden alıncak bu ürünler hanımmmm???
Merhaba hoş geldiniz.evet kepek için limon suyu da sirke de çok faydalı.bilgi için teşekkürler.başka bilgileriniz olursa da yazarsınızLimon suyunu sac derinize ovarak uygulayin ve 15-20 dk bekletin. Daha sonra durulayin. Bu sayede kepeklerinizden kesinlikle arinacaksiniz.