Herkese merhaba,uzun zamandır girmedim hem işlerim vardı hem de yazdıklarımın içi dolu olsun istedim.Bir de lelli için girmek istedim.Çok azımız lekeleri için ağlamamıştuır çünkü,o duyguyu iyi bilirim.Lelli şimdi ağlamayı kes :))) Üzüntün herşeyin başı biliyosun belki yazdıklarım sana da fayda sağlar .Yarın tam 1 ay olucak sinozu kullanalı ve içinde çok az kaldı.Söylemiştim sizlere de,inançla,duayla ve disiplinle kullanıcam diye öyle de yaptım.Arkadaşım da kalıcağım zaman bile seyahat kutularına koydum jelimi ve kremimi tek bir gün bile atlamadım.Sinozda ki hanım korumaya gerek yok zaten kremimiz 30 spf li dedi,umursamadım biodermayı da dışarda olduğumda sürdüm.Durum şu evet lekelerim kaybolmadı ama hafif bir sönme yaptı bazen silik görünüyor havalara uçuyorum bazen eski halini alıyor.Yılmadım,ağlamadım geçiyosun evet farkındayım dedim konuştum onlarla.Bazılarınız delirdi heralde diyodur (normal olduğum söylenemez :)) ama inanın beyin yalan nedir bilmez ne derseniz kabul eder harekete geçer.Geçtiğini ve geçiyor olduğunu düşünün ve söyleyin.Sinozu aradım durumu anlattım,benim lekelerim 3 yıllık bu arada.Kadın inanın 18 yıllık lekeleri olan müşterimiz 1 hafta da etki gördü dedi.Bilemem,yalansa Allah a hesabını versin.Umursamıyorum diğerlerini artık,zaten bana fayda etmedi diyende var,olabilir.Belki ben de geç etki eder ama ben alıcam yine her şeyin bir nedeni var söylemiştim bu da bir sınav.Geçen sefer günü birlik denize gittim halimi görseydiniz gülmekten kırılırdınız koca şapkayla denize girdim,düştü aldım su içinde yine kafama taktım tam bir işkenceydi üzüldüm yine gözlerim doldu eski günleri hatırladım özgür olduğum saatlerce yüzdüğüm günleri .Olsun,hemen silkelendim ya sağlığımıza bir sey olsa yine de hamd olsun.Neyse çok uzattım kusura bakmayın ama inanın ve Allah tan isteyin ona zor bişiy yok her şey araç,krem de :) Öpüldünüz