Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kullandığım ürünlerin sonuçlarını paylaşırım tabiki.nib+fabı youtubetan görmüştüm.takip ettiğim kişilerden.reklamdı belki de bilemiyorum.kullanıp görücem doğru mu değil mi...

Tesekkür ederim ilginiz için
Lekeler çok bet bisi
Sivilcelere care var ama lekelere yok.

Herkese merhaba,uzun zamandır girmedim hem işlerim vardı hem de yazdıklarımın içi dolu olsun istedim.Bir de lelli için girmek istedim.Çok azımız lekeleri için ağlamamıştuır çünkü,o duyguyu iyi bilirim.Lelli şimdi ağlamayı kes :))) Üzüntün herşeyin başı biliyosun belki yazdıklarım sana da fayda sağlar .Yarın tam 1 ay olucak sinozu kullanalı ve içinde çok az kaldı.Söylemiştim sizlere de,inançla,duayla ve disiplinle kullanıcam diye öyle de yaptım.Arkadaşım da kalıcağım zaman bile seyahat kutularına koydum jelimi ve kremimi tek bir gün bile atlamadım.Sinozda ki hanım korumaya gerek yok zaten kremimiz 30 spf li dedi,umursamadım biodermayı da dışarda olduğumda sürdüm.Durum şu evet lekelerim kaybolmadı ama hafif bir sönme yaptı bazen silik görünüyor havalara uçuyorum bazen eski halini alıyor.Yılmadım,ağlamadım geçiyosun evet farkındayım dedim konuştum onlarla.Bazılarınız delirdi heralde diyodur (normal olduğum söylenemez :)) ama inanın beyin yalan nedir bilmez ne derseniz kabul eder harekete geçer.Geçtiğini ve geçiyor olduğunu düşünün ve söyleyin.Sinozu aradım durumu anlattım,benim lekelerim 3 yıllık bu arada.Kadın inanın 18 yıllık lekeleri olan müşterimiz 1 hafta da etki gördü dedi.Bilemem,yalansa Allah a hesabını versin.Umursamıyorum diğerlerini artık,zaten bana fayda etmedi diyende var,olabilir.Belki ben de geç etki eder ama ben alıcam yine her şeyin bir nedeni var söylemiştim bu da bir sınav.Geçen sefer günü birlik denize gittim halimi görseydiniz gülmekten kırılırdınız koca şapkayla denize girdim,düştü aldım su içinde yine kafama taktım tam bir işkenceydi üzüldüm yine gözlerim doldu eski günleri hatırladım özgür olduğum saatlerce yüzdüğüm günleri .Olsun,hemen silkelendim ya sağlığımıza bir sey olsa yine de hamd olsun.Neyse çok uzattım kusura bakmayın ama inanın ve Allah tan isteyin ona zor bişiy yok her şey araç,krem de :) Öpüldünüz

eslim güngende leke tedavisi yaptırdım bana garanti vererek 5000 tl işlem ücreti aldılar ilk seans da lekeler geçmedi diyip 2. seans daha yaptılar onda da geçmedi lekeler bu sefer devam kreminiz yetersiz geldi diyip 1000 tlye krem sattılar 4 aydır lekelerim geçmedi 6000 tl param gitti. Para iademi istedim yapmadılar birde üstelik telefonlardan engellediler beni İnsanları kandırıyorlar 6000 tl işlem ücreti ile birlikte toplam da 16000 tl maddi ve manevi yasal işlem başlaşttım Gerçek adı neslihan güngen takma ad kullanıyor neslim güngeni yani kimseye tavsiye etmiyorum pişman olan o kadar çok kişi var ki hepsi ile görüştüm. Paramı alana kadar bırakmayacağım peşlerini.

Sevindim senin adına sönmesine az da olsa

Ben yarin baska dr randevu aldim
Aglamakdanda helak oldum elimde degil

Tatile gidicem lanet allahin cezasi leke yuzunden erteliyorum

Eve kapandim.

Disari cikmaya korkuyorum gunes gordukce azar diye
Gunes kremsiz deli gibi guneslenenleri gordukce halime acıdim.

Allahım kime naaptım dedim.

Senede toplasan 15gün tatil yapicam agzimdan burnumdan geliyo

Nasil caresi olmaz ya nasil nasil?

İllet hastaliklara bile care var nasil olmaz.
Yarinki dr olmazsa baska dr. a hepsine gidicem.
Lazer bile suan bana cazip geliyo okadar caresizim.

Bende ig de takip ediyodum
Suan cok sasirdim

bende istagramdan gördüm gittim çok pişmanım 6000 tl para harcadım. manevi olarak da çok yıprandım kötü yorum yapan kişileri engelliyorlar sakın inanmayın paranız boşa gider herkese aynı etkiyi yaratmıyor peeling ama herkese aynı şeyi uyguluyor özel karışım yapıyorum diyor ama yaptıgı bişey yok zaten kremler yurt dışından geliyor kit halinde açıp sürüyor o kadar. Telefonla aradım paramı iade istedim kaç kere yaptınız olmadı yeter dedim beni engellemişler tüm numaralardan ulaşamıyorum şuan zaten yasal işlemi başlattık.

Bi de videolar,resimler atmislar
İnsanlari yestistiriyolarmis
Bayanin vasfı ne?
Yani bu isi nerden ogrenmis ordan burdan cirakliklami?_
O is ciraklikla olcak is degil
Doktor,uzman olmasi lazim.

ben kadını bulamadım

2 su bardağı kadar sürahide 24 saat kadar dinlendirilmiş içme suyunu kısık ateşte kaynatıyoruz. Kaynama esnasında su çekildikçe ilave edebiliriz. Ardından 20 dk kadar kaynatıldıktan sonra kaynayan suya bir avuç dolusu soya fasulyesini koyuyoruz. Soya fasulyesi kaynatılırken suyun iyice kırmızı renge dönmesi önemlidir. Bu kırmızı rengi tam alamazsak soya fasulyesi kürünün cilt lekelerine etkisinin sınırlı olacağını söyleyebiliriz. Ardından kırmızı renge dönüşen soya fasulyeli suya bandırılacak bir pamukla yüzümüzde yaşlılık lekeleri, doğum cilt lekeleri ve güneşin zararlı ışınlarının neden olduğu güneş lekelerinin bulunduğu bölgeye sürerek uygulama yapıyoruz. Islak pamuk ile soya fasulyeli suyu 2*3 saat arayla gün içerisinde 4-5 kez tatbik etmeye özen göstermelisiniz. Soya fasulyesi kürü ile cilt lekeleri doğal tedavisi haftada 3-4 gün olmak üzere 30 gün yani 1 ay sürdürülmelidir. Güneş lekeleri ve yaşlılık belirtilerine birebir

Çok geçmiş olsun
Çok üzüldüm
Sizinle özelden de yazısmistik
Umarim paranızı alirsiniz en azindan

Bende instigramdan takip ediyodum olumsuz yapılan yorumarin tümünü sildiklerini farkettim benide Engellediler

Kafamda oturmayan bişeyler vardı demekki şüpheli düşünmekte hakliymisim

Yıllar önce bu bilgiyi not almıştım.İbrahim saraçoğlu tarifi,ama yapmak nasip olmadı.Siz fayda gördünüz denediniz mi?Bİr de merak ettim her seferinde taze değil değil mi?Bir kez yapıp kullanıma devam bitene kadar?

Kızlar ben kesinlikle doktorumu buldum

Okadar iyi okadar naif okadar bilgilendirici anlattiki kafama takilan herseyi sordum anlatti.

Lekelerime mavi bir isikla bakti
Bilgisayardan galiba isigi falan kapatti cok derin degil yuzeysel dedi

Ama zaman zaman koyulasma sebebi hormonlarinla alakali regl doneminde stresli doneminde koyulasir dedi

Tamamen yok edecek bir tedavi yok
Buna alisacaksin rengi acilir ama tamamen yok olmaz dedi

Lazer,soydurma vs kesinlikle önermiyorum dedi

3den sonra gunese cikacaksin,denize gireceksin,mumkun oldugunda gunesede cikmicaksin denize gir hemen cik koruyucunu sür dedi

Solenta pigmentaya devam et dedi.
Koruyucusuz disari cikma
Rengi acarsin ama 1gun koruyucu kullanmadinmi tüm tedavi gitti dedi.

Hastalarim var lazerde yaptigim hastam gitmis izmirin sicaginda korudum demesine ragmen koyulasmis dedi.

Koyulasir cok ama cok iyi korumaniz lazim öglen sicagi kesinlikle vurmamali lekeye dedi.

Baya anlatti bilgilendim lekem hala duruyo ama psikolojik olarak iyiyim en azindan.
Aklima takilan herseyi rahatca sordum cok sakince dinledi ve tek tek acikladi.

İlac tedavisi suan uygulamicaz.
Koruyucuyla korucam.
Eylul gibi karisim krem ve ben istersem karbonpeelingle destekleriz.
Soymak yok sadece lekenin rengini 1-2ton daha acip ilaclara destek olmak adina deneriz eger istersen dedi.

Yani hic para derdi gutmeyen bir insan.

Kafamdaki butun sorulara cvp buldugum icin icim rahatladi.

Lekem benle yasicak onu zaten kabullendim artik.
Yapcak bisi yok.

Saracoglu nun yaptığı herşey emin olun 100 de 100 ise yarıyor deneyin sonuç ta kimyasal cilde zarar verecek yan hiçbir etkisi yok araknafobia

Cok sevindim,en azından rahatlamana.%100 geciceğini kimse düşünmez zaten ama silik görünse bb bile yeter gözükmemesine umarım o hale geliriz.Ankarada mıydınız unuttum dr iyi biri çıkmış şükür.İstanbulda olsa ben de gitmek isterim.Korumaya devam şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…