- 13 Ocak 2015
- 1.996
- 1.960
- 45
-
- Konu Sahibi Hayatsahnem
çok teşekkür ederim bu saatte zahmet verip ürüne baktırdım.şimdi bu markanın tüm ürünlerinin tanıldığı video da bunu tekrar izleyeceğim.tekrar teşekkürler iyi geceler :)ürünün tam adı target pro pore caring serum
Teşekkürler canım uzun zamandır birşeyler bakıyordum bende çok ucuz sayılmaz ama aşırida pahalı değil indirimde şimdiwatsonsun ürünlerini beğeniyorum genelde. Ama bu target pro serisi gerçektdn çok iyi bibi. Kullandığım için de iç rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Rica ederim :) bende çok dertliydim gözeneklerden kurtuldum çok şükür ve benim gibi bu dertten muzdarip olanların faydalanmasını çok isterim.. Zahmet olmadı o yüzden.. İyi geceler size de :)çok teşekkür ederim bu saatte zahmet verip ürüne baktırdım.şimdi bu markanın tüm ürünlerinin tanıldığı video da bunu tekrar izleyeceğim.tekrar teşekkürler iyi geceler :)
Diğer yazan arkadaş gibi bende söylemeden edemicem eğer %10 bile kar etse ömür boyu duacın olurum :) valla allah razı olsun işe yarasada yaramasada :) anammmm bebek geliyormuş allah sağlıkla kucagınıza almayı kısmet etsin inşallah.Rica ederim :) bende çok dertliydim gözeneklerden kurtuldum çok şükür ve benim gibi bu dertten muzdarip olanların faydalanmasını çok isterim.. Zahmet olmadı o yüzden.. İyi geceler size de :)
Evet fiyat olarak ortalamanın biraz üstünde ama gerçekten hakediyo o fiyatı. Loreal den almıştım ben gözenek için serum 35 liraya hiçbi işe yaramadı. Bu serum 125 lira ama 1 hafta dolmadan sonuçlarını görmeye başladım. Gözaltı kremi de çok iyi bu arada. Roc un da nemlendiricisi çok güzel. Tüm gün cilt yumuşacık pamuk gibi kalıyo. Oğlum oyy oyy yumuşacık yerim ben bunları diyo :) onun bile ilgisini çekmiş.Teşekkürler canım uzun zamandır birşeyler bakıyordum bende çok ucuz sayılmaz ama aşırida pahalı değil indirimde şimdi
amiinnn çok teşekkür ederim. İnşallsh fayda görürsünüz arada bi duanızda geçirseniz bundan güzel şey mi var zaten çok mutlu olurum :)Diğer yazan arkadaş gibi bende söylemeden edemicem eğer %10 bile kar etse ömür boyu duacın olurum :) valla allah razı olsun işe yarasada yaramasada :) anammmm bebek geliyormuş allah sağlıkla kucagınıza almayı kısmet etsin inşallah.
Canim yazin kullanilmiyor dediginiz urun bu bahsettigin degil demi.Evet fiyat olarak ortalamanın biraz üstünde ama gerçekten hakediyo o fiyatı. Loreal den almıştım ben gözenek için serum 35 liraya hiçbi işe yaramadı. Bu serum 125 lira ama 1 hafta dolmadan sonuçlarını görmeye başladım. Gözaltı kremi de çok iyi bu arada. Roc un da nemlendiricisi çok güzel. Tüm gün cilt yumuşacık pamuk gibi kalıyo. Oğlum oyy oyy yumuşacık yerim ben bunları diyo :) onun bile ilgisini çekmiş.
yok bu değil. Yazın kullanılmayan c vitamini. Yani flavo c serum.Canim yazin kullanilmiyor dediginiz urun bu bahsettigin degil demi.
Cok tesekkurler bende alacagimyok bu değil. Yazın kullanılmayan c vitamini. Yani flavo c serum.
her ciltte farklı sonuçlar verir tabii ama inşallah fayda eder gerçekten yıllardır bu sorun yüzünden çok üzülüyordum.pudra yada fondoten sürünce sanki deliklerim çok daha fazla belirginleşiyor ( kapanacağına ) rabbim mübarek gecede kalbinden ne geçiyorsa onu versin arkadaşım çok sağol.amiinnn çok teşekkür ederim. İnşallsh fayda görürsünüz arada bi duanızda geçirseniz bundan güzel şey mi var zaten çok mutlu olurum :)
amiinnn cümlemizin inşallah... Öyle iyi anlıyorum ki seni. İnsanın ashabı bozuluyo aynaya bakınca. Ama ne olursa olsun bu serumun işe yaradığını göreceksin. Bende bu ürünü sonuna kadar kullanmayı düşünüyorum..her ciltte farklı sonuçlar verir tabii ama inşallah fayda eder gerçekten yıllardır bu sorun yüzünden çok üzülüyordum.pudra yada fondoten sürünce sanki deliklerim çok daha fazla belirginleşiyor ( kapanacağına ) rabbim mübarek gecede kalbinden ne geçiyorsa onu versin arkadaşım çok sağol.
Evet fiyat olarak ortalamanın biraz üstünde ama gerçekten hakediyo o fiyatı. Loreal den almıştım ben gözenek için serum 35 liraya hiçbi işe yaramadı. Bu serum 125 lira ama 1 hafta dolmadan sonuçlarını görmeye başladım. Gözaltı kremi de çok iyi bu arada. Roc un da nemlendiricisi çok güzel. Tüm gün cilt yumuşacık pamuk gibi kalıyo. Oğlum oyy oyy yumuşacık yerim ben bunları diyo :) onun bile ilgisini çekmiş.
Konu takibe alınsın kaybolmasın diyorsun yani
Gözenek için ne kullandın canimdüzenli ve rutin şekilde kullandığım içşn oldu. Aydınlanma ve ışıltı oldu. Cilt tonum çok hafif açıldı. İnce çizgilerimi de açtı. Ben kremlere değil de serumlara güveniyorum. Yoğun bakım yapıyolar cilde. Gözenek sıkılaştırıcı olarak kullanmadığım tonik kalmadı en sonunda onun için de serum aldım ve daha 1 hafta dolmadan pürüzsüzleşti cildim. Serumlar etkili bakım ürünleri kısacası..
Amin inşallahh :)) bak burda biçok insan faydalanacak bu bilgilerden sana dua edecekler :) ne güzel oldu :)amiinnn cümlemizin inşallah... Öyle iyi anlıyorum ki seni. İnsanın ashabı bozuluyo aynaya bakınca. Ama ne olursa olsun bu serumun işe yaradığını göreceksin. Bende bu ürünü sonuna kadar kullanmayı düşünüyorum..
:)))) çok yazdım ama bidaha yazayım target pro pore caring serum. Watsonsta satılıyor. Çok etkilidir pişman olmazsın aslaGözenek için ne kullandın canim
evet epey kardayım bugün :) görüp duyup kullanan herkese şifa olsun. Biz kadınlar böyle minik şeylerden çok mutlu oluyoruz. Ben o gözeneklerin kapandığını görünce kendimi seyrettim aynada epey ve hakkaten pürüzsüz cilt ayrı bi güzellik katıyomuş insana dedim :)) eşim de hep kendine sürüp duruyon azcık bana da sür abin sanmaya başladılar diyo :)) kalitesinden emin olmadığım bi şeyi kullanmam o yüzden iç rahatlığıyla yazdım.Amin inşallahh :)) bak burda biçok insan faydalanacak bu bilgilerden sana dua edecekler :) ne güzel oldu :)
Kuzu sonra gördüm, bayaa bı soran olmuş :)) canım benim çok tatlısın çok sağol.:)))) çok yazdım ama bidaha yazayım target pro pore caring serum. Watsonsta satılıyor. Çok etkilidir pişman olmazsın asla