- 10 Aralık 2017
- 317
- 74
-
- Konu Sahibi Hayatsahnem
Ester c miC vitamini tavsiye ederim. Hem cilt tonu eşitliyor hem de kırışıklıklar üzerinde güzel etkileri var. Tabi bu yaşlarda başlıycaz ki 45 50 yaşından sonra pek bi anlamı kalmıyo.
Ciltte gözle görülür fark oluyor muFlavo c kullandım ben memnun da kaldım. Araştırabilirsiniz isterseniz hatta bikaç medyatik doktorun da tavsiye ettiği markadır.
ışıltı ve cilt tonumda aydınlanma oldu. Şnce biz çizgim vardı alnımda onu açtı. Bendeki etkileri bu oldu..Ciltte gözle görülür fark oluyor mu
Teşekkürler. Fiyatı ne kadar internette bulamadım daışıltı ve cilt tonumda aydınlanma oldu. Şnce biz çizgim vardı alnımda onu açtı. Bendeki etkileri bu oldu..
konudan alakasiz okucak ama esimde derin kaz ayaklari olusmaya basladi erkek icin onereceginiz bir marka varmiEczanede 125 tl fiyatı. Auriga flavo c yazarsanız nette de çıkar. Olmaması mümkün değil
erkek kadın farketmez ki eşiniz de kullanabilir bu ürünü. Gecikmeden başlamalısınız yoksa çok da mucize beklememek lazım..konudan alakasiz okucak ama esimde derin kaz ayaklari olusmaya basladi erkek icin onereceginiz bir marka varmi
Eczanede 125 tl fiyatı. Auriga flavo c yazarsanız nette de çıkar. Olmaması mümkün değil
düzenli ve rutin şekilde kullandığım içşn oldu. Aydınlanma ve ışıltı oldu. Cilt tonum çok hafif açıldı. İnce çizgilerimi de açtı. Ben kremlere değil de serumlara güveniyorum. Yoğun bakım yapıyolar cilde. Gözenek sıkılaştırıcı olarak kullanmadığım tonik kalmadı en sonunda onun için de serum aldım ve daha 1 hafta dolmadan pürüzsüzleşti cildim. Serumlar etkili bakım ürünleri kısacası..Canim bu vitamin takviyesi cildinde hissedilir bir degisiklik yapti mi yani bir duruluk, canlanma geldi mi ?
Bende rozasea olduğu için bu ürünleri kullansam cildim tanınmaz hale gelir şu bile kızarıyor o yüzden içten destek bakiyorumHyaluronic Asid ben de deniyorum su ara. Ama sanirim cok yogun degil icerikte alt siralarda. Neutrogena city shield nemlendiricisini kullaniyorum. Belki daha guclu biseye gecerim bitince.
Sanki minik puturcukler var bir de yuzumde. Bunun icin de salisilik iceren isana young gece nemlendiricisini aklima gelirse yatmadan suruyorum.
Asitlere sardim ben bi suredir. Acnecinamide asitli peeling pedlerini almistim markette indirimden. Birkacini kullanip biraktim kokusu cok keskindi. Daha hafifini ariyorum.
düzenli ve rutin şekilde kullandığım içşn oldu. Aydınlanma ve ışıltı oldu. Cilt tonum çok hafif açıldı. İnce çizgilerimi de açtı. Ben kremlere değil de serumlara güveniyorum. Yoğun bakım yapıyolar cilde. Gözenek sıkılaştırıcı olarak kullanmadığım tonik kalmadı en sonunda onun için de serum aldım ve daha 1 hafta dolmadan pürüzsüzleşti cildim. Serumlar etkili bakım ürünleri kısacası..