Cilt icin vitamin takviyesi

anladım her gün yani. acaba dedim haftada bir falan mı:)
:)) bende tonik mantığı mı deyince pamuk geldi aklıma hemen üstünde sabah akşam yazıyo ama ben günde bir veya 2 günde bi kullanıyorum yine çok etkili olduğundan epey toparladı benim gözeneklerimi hatta çukurlarımı diyebilirim..

hahah hani serum ya ismi her gün kullanılmaz herhalde diye düşündüm:))

Gözenek için ne kullandınız?

Gözenek sıkılaştırıcı mu dedin
Benim derdim de bu. Arkadaşım ne kullanıyorsun?

watsons un target pro gözenek sıkılaştırıcı serumunu kullanıyorum inanılmaz memnunum. Cildim pürüzsüz deliklerden eser kalmadı çok şükür kesinlikle tavsiye ederim.
Cildim yağlı. Sivilce yapmaz değil mi? Ona göre kesinlikle paraya kıyıp alacağımmm

aynı markanın bi de göz kremi var. Ucu bilyalı hem masaj yapıyor hem kırışıklık hem de morluklara iyi gelen bi ürün. Onu da kullanıyorum ve memnunum. Flavo cyi kaz ayaklarının olduğu bölgeye süryosunuz ama göz altına uygulanmıyor. B BanaBirMasalAnlat

evet onu biliyorum fakat yazarken aklıma gelmedi hiç.. Ekim mart arası kullanılması en uygunu..
canım az önce senin dediğin ürünü netten araştırdım.( target pro ) net olarak anlamak için soruyorum sen tam olarak hangisini kullanıyorsun?Benim sorunum cildimde ergenlik döneminde çıkan sivilcelerden kalan çukurlar ve gözenek problemi.

benim gözeneklerim açıktı baya açıktı hem de delik gibi görünüyodu. O gözenekler sıkılaştı ve pürüzsüz bi görüntü oluştu. Sivilceden kalan gözenekleri sıkılaştırır mı onu bilemiyorum ama benim siyah nokta çukurlarımı kapattı.

ürünün tam adı target pro pore caring serum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…