- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
-
- Konu Sahibi Hayatsahnem
cildimi temizledikten sonra 2 damla damlatıyorum parmak uçlarımla yediriyorum cildime bu kadar.. Zaten serum olduğu için çok yoğun, haliyle 2 damlası yetip artıyo.nasıl kullanılıyor bu? tonik mantığı ile mi?
cildimi temizledikten sonra 2 damla damlatıyorum parmak uçlarımla yediriyorum cildime bu kadar.. Zaten serum olduğu için çok yoğun, haliyle 2 damlası yetip artıyo.
:)) bende tonik mantığı mı deyince pamuk geldi aklıma hemenanladım her gün yani. acaba dedim haftada bir falan mı:)
:)) bende tonik mantığı mı deyince pamuk geldi aklıma hemenüstünde sabah akşam yazıyo ama ben günde bir veya 2 günde bi kullanıyorum yine çok etkili olduğundan epey toparladı benim gözeneklerimi hatta çukurlarımı diyebilirim..
düzenli ve rutin şekilde kullandığım içşn oldu. Aydınlanma ve ışıltı oldu. Cilt tonum çok hafif açıldı. İnce çizgilerimi de açtı. Ben kremlere değil de serumlara güveniyorum. Yoğun bakım yapıyolar cilde. Gözenek sıkılaştırıcı olarak kullanmadığım tonik kalmadı en sonunda onun için de serum aldım ve daha 1 hafta dolmadan pürüzsüzleşti cildim. Serumlar etkili bakım ürünleri kısacası..
watsonsun target pro gözenek sıkılaştırıcı serumunu kullanıyorum. Şu makyaj fenomeni sebi bebi var ya ondan duymuştum ilk, sonra araştırdım ve iyice ikna oldum.Gözenek için ne kullandınız?
Gözenek sıkılaştırıcı mu dedindüzenli ve rutin şekilde kullandığım içşn oldu. Aydınlanma ve ışıltı oldu. Cilt tonum çok hafif açıldı. İnce çizgilerimi de açtı. Ben kremlere değil de serumlara güveniyorum. Yoğun bakım yapıyolar cilde. Gözenek sıkılaştırıcı olarak kullanmadığım tonik kalmadı en sonunda onun için de serum aldım ve daha 1 hafta dolmadan pürüzsüzleşti cildim. Serumlar etkili bakım ürünleri kısacası..
Cildim yağlı. Sivilce yapmaz değil mi? Ona göre kesinlikle paraya kıyıp alacağımmmwatsons un target pro gözenek sıkılaştırıcı serumunu kullanıyorum inanılmaz memnunum. Cildim pürüzsüz deliklerden eser kalmadı çok şükür kesinlikle tavsiye ederim.
onunla hiç alakası yok aksine gözenekleri sıkılaştırdığından sivilce sorununuz da zamanla biter..Cildim yağlı. Sivilce yapmaz değil mi? Ona göre kesinlikle paraya kıyıp alacağımmm
watsonsun target pro gözenek sıkılaştırıcı serumunu kullanıyorum. Şu makyaj fenomeni sebi bebi var ya ondan duymuştum ilk, sonra araştırdım ve iyice ikna oldum.[/QUOTArkadaşım
Gözenek sıkılaştırıcı mu dedin
Benim derdim de bu. Arkadaşım ne kullanıyorsun?
Arkadaşım en az 3 defa yazmışsın. Ben de heyecan yapıp tekrar sordum. İlk işim bu ürünü araştırmak.
Karışıklık serumunu göz çevrene sürebiliyor mudun?
Varyaaa cildim düzelirse hep dualarımda olacaksınızonunla hiç alakası yok aksine gözenekleri sıkılaştırdığından sivilce sorununuz da zamanla biter..
C vıt. Yazın önerilmez leke olusumuna sebep oluyor bılgınz olsnC vitamini tavsiye ederim. Hem cilt tonu eşitliyor hem de kırışıklıklar üzerinde güzel etkileri var. Tabi bu yaşlarda başlıycaz ki 45 50 yaşından sonra pek bi anlamı kalmıyo.
şifa olur inşallah. Bende ürünü tanıtan hatuna dua ediyorum :)Varyaaa cildim düzelirse hep dualarımda olacaksınız
evet onu biliyorum fakat yazarken aklıma gelmedi hiç.. Ekim mart arası kullanılması en uygunu..C vıt. Yazın önerilmez leke olusumuna sebep oluyor bılgınz olsn
canım az önce senin dediğin ürünü netten araştırdım.( target pro ) net olarak anlamak için soruyorum sen tam olarak hangisini kullanıyorsun?Benim sorunum cildimde ergenlik döneminde çıkan sivilcelerden kalan çukurlar ve gözenek problemi.evet onu biliyorum fakat yazarken aklıma gelmedi hiç.. Ekim mart arası kullanılması en uygunu..
benim gözeneklerim açıktı baya açıktı hem de delik gibi görünüyodu. O gözenekler sıkılaştı ve pürüzsüz bi görüntü oluştu. Sivilceden kalan gözenekleri sıkılaştırır mı onu bilemiyorum ama benim siyah nokta çukurlarımı kapattı.canım az önce senin dediğin ürünü netten araştırdım.( target pro ) net olarak anlamak için soruyorum sen tam olarak hangisini kullanıyorsun?Benim sorunum cildimde ergenlik döneminde çıkan sivilcelerden kalan çukurlar ve gözenek problemi.
Şimdi baktımda gunluk bakımı falanda var iyidir muhtemelen onlardaonunla hiç alakası yok aksine gözenekleri sıkılaştırdığından sivilce sorununuz da zamanla biter..
ürünün tam adı target pro pore caring serumcanım az önce senin dediğin ürünü netten araştırdım.( target pro ) net olarak anlamak için soruyorum sen tam olarak hangisini kullanıyorsun?Benim sorunum cildimde ergenlik döneminde çıkan sivilcelerden kalan çukurlar ve gözenek problemi.
watsonsun ürünlerini beğeniyorum genelde. Ama bu target pro serisi gerçektdn çok iyi bibi. Kullandığım için de iç rahatlığıyla tavsiye ediyorum.Şimdi baktımda gunluk bakımı falanda var iyidir muhtemelen onlarda