Cilt icin vitamin takviyesi

düzenli ve rutin şekilde kullandığım içşn oldu. Aydınlanma ve ışıltı oldu. Cilt tonum çok hafif açıldı. İnce çizgilerimi de açtı. Ben kremlere değil de serumlara güveniyorum. Yoğun bakım yapıyolar cilde. Gözenek sıkılaştırıcı olarak kullanmadığım tonik kalmadı en sonunda onun için de serum aldım ve daha 1 hafta dolmadan pürüzsüzleşti cildim. Serumlar etkili bakım ürünleri kısacası..
hangi serum olduğunu paylaşır mısınız rica etsem?

düzenli ve rutin şekilde kullandığım içşn oldu. Aydınlanma ve ışıltı oldu. Cilt tonum çok hafif açıldı. İnce çizgilerimi de açtı. Ben kremlere değil de serumlara güveniyorum. Yoğun bakım yapıyolar cilde. Gözenek sıkılaştırıcı olarak kullanmadığım tonik kalmadı en sonunda onun için de serum aldım ve daha 1 hafta dolmadan pürüzsüzleşti cildim. Serumlar etkili bakım ürünleri kısacası..
Kaç yaşında başlamak lazım

Tam da bugun eczanede hydrolic asid sormustum,simdi de konuya denk geldim :)Kadin bana vichy gosterdi,bu asit tek sekilde satilmiyor mu yani illa bir markanin karistirilmis haliyle mi satiliyor?

Tam da bugun eczanede hydrolic asid sormustum,simdi de konuya denk geldim :)Kadin bana vichy gosterdi,bu asit tek sekilde satilmiyor mu yani illa bir markanin karistirilmis haliyle mi satiliyor?
Ben slogarın hyaluronik asit tabletlerini kullanıyorum
Eczacıbaşı’nın serum şeklinde içelibilir formu çıktı şişelerde onuda aldım ama denemedim daha

kizlar ben de bisey sorayim hazir konuyu bulmusken, yuz yogasi hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Ise yarar ama birakinca daha kotu olur diye bir sey duydum. Ne kadar dogru acaba ?

Benim annem yapiyor, 52 yasinda, inanin tek kirisigi yok.
Bende arada yapiyorum ama rutine oturttmak istiyorum.
Super bisey.
Yogaya baslamadan once cildini suyla karistirdigi ni yag ile yaglayarak yapiyor annem.
Bende yag sivilce yaptigi icin, krem kullaniyorum.

Benim annem yapiyor, 52 yasinda, inanin tek kirisigi yok.
Bende arada yapiyorum ama rutine oturttmak istiyorum.
Super bisey.
Yogaya baslamadan once cildini suyla karistirdigi ni yag ile yaglayarak yapiyor annem.
Bende yag sivilce yaptigi icin, krem kullaniyorum.

Ayy cevap yazdiginiz icin coook tesekkur ederim.:KK200:

Bu kadar ise yarayan bir sey mi bu ya ?
Peki olusan kirisikliga bi etkisi olur mu yoksa sadece onlemek icin mi ?
Aysenur yazici demisti, spor yapip biraktiginizda vucudunuz nasil olursa yuz yogasi da onun gibi.
Yapmayi cok istiyorum ama daha cok kiristirir,birakinca daha kotu olur vs duymak korkutuyor ama ise yaradigini soylemenize cok sevindim:KK49:

Bende daha bugün bi tonik aldım ama o kadarda gözle görülür etki edeceğinü sanmıyorum :KK43: gözeneklerimle başa çıkamıyorum . Gözeneklerim yüzünden yanaklarımda habire sivilce çıkıyor. Önereceğiniz bir serum var mı acaba

Ayy cevap yazdiginiz icin coook tesekkur ederim.:KK200:

Bu kadar ise yarayan bir sey mi bu ya ?
Peki olusan kirisikliga bi etkisi olur mu yoksa sadece onlemek icin mi ?
Aysenur yazici demisti, spor yapip biraktiginizda vucudunuz nasil olursa yuz yogasi da onun gibi.
Yapmayi cok istiyorum ama daha cok kiristirir,birakinca daha kotu olur vs duymak korkutuyor ama ise yaradigini soylemenize cok sevindim:KK49:

Bunun oldukca yararli oldugunu ben de duydum ve hatta su gunlerde ben de buna baslamayi dusunuyorum.

Topu topu gunde kac dakikanizi alacak ki simdiden ya birakirsam diye kaygilaniyorsunuz?

Bunun oldukca yararli oldugunu ben de duydum ve hatta su gunlerde ben de buna baslamayi dusunuyorum.

Topu topu gunde kac dakikanizi alacak ki simdiden ya birakirsam diye kaygilaniyorsunuz?

Evet ama ne bileyim. Insanlik halidir bazen oyle donemler geliyor ki 5 dakikalik seyi yapamiyorum. Daha kotu olma ihtimali biraz korkuttu acikcasi.
Bir de daha fazla kirisir diyenler var ondan da cekindim acikcasi.
Yoksa ben de baslamak istiyorum.

Bende daha bugün bi tonik aldım ama o kadarda gözle görülür etki edeceğinü sanmıyorum :KK43: gözeneklerimle başa çıkamıyorum . Gözeneklerim yüzünden yanaklarımda habire sivilce çıkıyor. Önereceğiniz bir serum var mı acaba
watsons un target pro gözenek sıkılaştırıcı serumunu kullanıyorum inanılmaz memnunum. Cildim pürüzsüz deliklerden eser kalmadı çok şükür kesinlikle tavsiye ederim.

X