Lekeler, Çiller Cilt (gunes lekeleri) nasıl geçer? ben denedim kesinlikle ise yariyor

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bende yaptım dün kızlar...
3 5 saat öylece kaldı yzmde..
hafif bi kızarklık yaptı sadce o kdar gecyo...
tabi suan bsey olmadı hala aynı yzm...devam tmek lazım...
ama göz yasartyo çok fenaa..
hele sganla srkenn koksu bir araya karsncada pöööffff....
yok yok fazla fena kokmyo..

canım selam

çillerindeki son durum nedir? benm ortaokuldan bu yana çillerim var kışın soluyorlar yazın çoşuyorlar çok memnun kaldığın bi sonuç aldın anladığım kadarıyla son durum nedir.

Canım sen açık tenli misin, koyu tenli mi?:26:

canım selam

çillerindeki son durum nedir? benm ortaokuldan bu yana çillerim var kışın soluyorlar yazın çoşuyorlar çok memnun kaldığın bi sonuç aldın anladığım kadarıyla son durum nedir.

suan daha ıyı durumdayım baya azaldılar benım cil degılde gunesten kararıyor leke oluyor

Canım sen açık tenli misin, koyu tenli mi?:26:

acık tenlıyım bu yuzden gunese cıkınca lekeler dokuluyor resmen yuzume :)))

suan daha ıyı durumdayım baya azaldılar benım cil degılde gunesten kararıyor leke oluyor

acık tenlıyım bu yuzden gunese cıkınca lekeler dokuluyor resmen yuzume :)))

O zaman ben de deneyebilirim.:26: Yarından iti baren deneyip buraya yazıcam ben de.Çok seviyorum beyaz teni ama korumak zor.Güneş lekeleri çok sinir bozucu.Ben gibi duruyo bi de koyulaşınca.

bende merak ettim benim cildim lekeli değil ama annemin var güneş lekeleri ona yapmasını söyleyeceğim inşallah faydasını görür paylaşım için teşekkürler ...

sonuna kadar okudum baktım yapması zor değil hemen kalktım yaptım, 15 dak oluyor yapalı, benim hem yüzüm hemde gözlerim kızardı, gözlerim çıktı ağlamaktan. öyle bir yandıkii, şimdi kurudu yüzümde arada bir pamukla üstünden geçiyorum, 15 dak daha geçsin yıkamak için sabırsızlanıyorum, inşallah faydası olur. yarın yazarım bende sonucu.

selam ben gece uyguladım gözlerim haricinde bir yanma hisstmedim yıkadıktan sonra yüzüm pembemsi oldu sabah ise normale dönmüştü ren açısından bir değişklik yok gibi bu gece de yapmayı düşünüyorum.

eveeeet sonucu yazarım demiştim unutmadan yazayım. bikere soğan ve sirke gözlerimi mahvetti, o kadar kızarmıştı ki kan çanağına döndü. yinede dayandım yarım saat beklettim. biraz kabarmıştı ve kızarmıştı yüzüm, sabah kızarıklık ve kabarıklar geçmişti, ama lekelerimde pek değişme olmamış. sadece cilt rengim hafif açılmıştı. eşime bak yüzüme maske yaptım rengi açılmış mı dedim sanki daha beyaz gibi geldin dedi.

ama yatmadan önce o soğanın kokusunu çıkarabilmek için yüzümü defalarcaa yıkadım, hala kokuyordum üstümdekileri değiştirdim yetmedi geceni bi yarısı duşa girdim, bebe kolanyası sürdüm ama ne fayda ertesi günün akşamına kadar gitmedi burnumdan ve ellerimden o koku benim soğan çok keskindi daha rendelerken bile gözlerim çok yanmıştı, ondan olabilir

bende ayni durumda oluyorum her surmemde aglamakdan mahvoluyorum yuzum gozulerim kipkirmizi oluyor ama yuzumdeki renk farkni herkes soyluyor ozellikle yuzumun en berbat halini goren arkadasim inanamiyor duzenli yapinca yuzdeki renk acilimi lekelerinde acilmasina sebep oluyor arkadasmin annesi yillar once sadece sirke ile yuzundeki lekelerden kurtulmus ben kendi adima cok memnunum umarim sizlerde faydasini gorursunuz.

kızlar ben sivilce lekelerim için elma sirkesi kullanıyorum ama 1yk sirke 1yk su ile karıştırıp sürüyorum.hassas ciltlere sulandırmadan sürülürse çok tahriş edebilir bence biraz sulandırın.soğanlı olanı bende deniyim bi yazarım sonuçları.bir kere kullanmayla hemen etki beklemeyin kızlar evet ilk kullanımda bi farklılık hissetmiştim ben ama bu tarz şeyleri düzenli kullanmak gerekiyor.lekelerin geçmesi için 6ay süre veriyorlar sabır diyorum sadece ve ben bu sirkeyi düzenli kullandığımda arkadaşlarım naptın yüzüne beyazlaşmış güzel olmuş diyorlardı veee unutmadan sirkeyi yıkadıktan sonra bolbol gülsuyu sürün kızlar nemlendiriyor ve pembeleştiriyorr..

Zamanında bende de denemiştim. Benim yaz - kış hiç geçmeyen güneş lekelerim var. Bıyık ve çene bölgeme doğru ve resmen simsiyahtı 3 yıldır. Geçen sene bu tarifi uygulamıştım. Gayet iyi gelmişti ama bir süre sonra kızarıklar yapınca korkup bırakmıştım ama renginde açılmalar epeyce bir farkla oldu ve en güzeli de yeniden koyulaşmadılar eski halinden çok daha iyi hala var olsalarda. :) Şimdi yaza da girmişken nasılsa dışarı çıkamıyorum bu yüzden bari evdeyken buna yeniden başlarım. :) Bende yarından itibaren başlıyacağım. :)

kızlar ben bunu iki üç hafta önce denemiştim ...inanılmaz derecede gözlerim yandıı...sıpır şıpırr gözüm aktı:s ..hiç bir etkiside olmadı ...:s

evet bende faydasını gorenlerdenım :)))

kızlar ben bunu iki üç hafta önce denemiştim ...inanılmaz derecede gözlerim yandıı...sıpır şıpırr gözüm aktı:s ..hiç bir etkiside olmadı ...:s

bende her yaptıgımda gozlerım yanıyor bu aralar sadece sırke yapıyorum :)

evet bende faydasını gorenlerdenım :)))

bende her yaptıgımda gozlerım yanıyor bu aralar sadece sırke yapıyorum :)

Peki tek sirkeyle işe yarıyor mu? Ben her gün yaptığımdan bir süre sonra tahriş olmuş olabilir, sonuçta soğan falan var ya. Peki sen hangi aralıkla yapıyorsun?

Peki tek sirkeyle işe yarıyor mu? Ben her gün yaptığımdan bir süre sonra tahriş olmuş olabilir, sonuçta soğan falan var ya. Peki sen hangi aralıkla yapıyorsun?

kusura bakma simdi gordum mesajini, sirkeyi tek olarakda kullanabilirsiniz fakat soganla birlikte yaparsan daha iyi sonuc alirsin.bende ilk once sirke ile basladim ama sogan bana daha cabuk etki gosterdi, bir gun ara ile yaptim.

benimde özellikle çenemde çıkıyor güneş lekesi çok açık renkte ama genede sevmiyorum normalde yazın hep 50 faktörlük güneş kremi sürerim ama genede çıkıyor sinirimi çok bozuyor.bakalım bende deneyeceğim bunu umarım bende işe yarar bazılarında yaramamış çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…