Selam herkese ben daha dun uye oldum sorunum gunes lekeleriarkadasim burada bir yazi okudugunu soyledi bende kendim okumak istedim ama bulamadim yaziyi yinede soyledigi oneriyi denedim ve ilk gunde kesinlikle ise yaradi :)))
Orta boy sogani rendeleyin suzgecten suzun bir sogandan yaklasik 3 yada 4 yemek kasigi su cikiyor bunu bir kaseye alin icine yarim cay bardagi kadar elma sirkesi koyun yuz temizleme pamugunu islatin sulu kalmasin fakat, sirkeli suya batirin 5 dakika kadar yuzunuze yedirin yarim saat yuzunuzde bekletin sonra soguk su ile yikayin sabah aynaya baktiginizda inanamiycaksiniz :)
Sadece sirkede surebilirsiniz ama sirkeyi her gun surmeniz gerekiyor yuzde once kizariklik oluyor korkmayin kizaran bolgeler temizleniyor ama soganli olani tavsiye ederim .
cildinizin hassasiyetine gore bunu iki gunde bir yada haftada uc defa yapabilirsiniz...
ben denedim kesinlikle ise yariyor tabi bu lekelerin derinligine gore degisiyor :)
ayni konu varsa kusuruma bakmayin konumu silebilirsiniz denedigim icin paylasmak istedim tesekkurler ......
canım selam
çillerindeki son durum nedir? benm ortaokuldan bu yana çillerim var kışın soluyorlar yazın çoşuyorlarçok memnun kaldığın bi sonuç aldın anladığım kadarıyla son durum nedir.
Canım sen açık tenli misin, koyu tenli mi?:26:
suan daha ıyı durumdayım baya azaldılar benım cil degılde gunesten kararıyor leke oluyor
acık tenlıyım bu yuzden gunese cıkınca lekeler dokuluyor resmen yuzume :)))
sonuna kadar okudum baktım yapması zor değil hemen kalktım yaptım, 15 dak oluyor yapalı, benim hem yüzüm hemde gözlerim kızardı, gözlerim çıktı ağlamaktan. öyle bir yandıkii, şimdi kurudu yüzümde arada bir pamukla üstünden geçiyorum, 15 dak daha geçsin yıkamak için sabırsızlanıyorum, inşallah faydası olur. yarın yazarım bende sonucu.
eveeeet sonucu yazarım demiştim unutmadan yazayım. bikere soğan ve sirke gözlerimi mahvetti, o kadar kızarmıştı ki kan çanağına döndü. yinede dayandım yarım saat beklettim. biraz kabarmıştı ve kızarmıştı yüzüm, sabah kızarıklık ve kabarıklar geçmişti, ama lekelerimde pek değişme olmamış. sadece cilt rengim hafif açılmıştı. eşime bak yüzüme maske yaptım rengi açılmış mı dedim sanki daha beyaz gibi geldin dedi.
ama yatmadan önce o soğanın kokusunu çıkarabilmek için yüzümü defalarcaa yıkadım, hala kokuyordum üstümdekileri değiştirdim yetmedi geceni bi yarısı duşa girdim, bebe kolanyası sürdüm ama ne fayda ertesi günün akşamına kadar gitmedi burnumdan ve ellerimden o kokubenim soğan çok keskindi daha rendelerken bile gözlerim çok yanmıştı, ondan olabilir
Zamanında bende de denemiştim. Benim yaz - kış hiç geçmeyen güneş lekelerim var. Bıyık ve çene bölgeme doğru ve resmen simsiyahtı 3 yıldır. Geçen sene bu tarifi uygulamıştım. Gayet iyi gelmişti ama bir süre sonra kızarıklar yapınca korkup bırakmıştım ama renginde açılmalar epeyce bir farkla oldu ve en güzeli de yeniden koyulaşmadılar eski halinden çok daha iyi hala var olsalarda. :) Şimdi yaza da girmişken nasılsa dışarı çıkamıyorum bu yüzden bari evdeyken buna yeniden başlarım. :) Bende yarından itibaren başlıyacağım. :)
kızlar ben bunu iki üç hafta önce denemiştim ...inanılmaz derecede gözlerim yandıı...sıpır şıpırr gözüm aktı:s ..hiç bir etkiside olmadı ...:s
evet bende faydasını gorenlerdenım :)))
bende her yaptıgımda gozlerım yanıyor bu aralar sadece sırke yapıyorum :)
Peki tek sirkeyle işe yarıyor mu? Ben her gün yaptığımdan bir süre sonra tahriş olmuş olabilir, sonuçta soğan falan var ya. Peki sen hangi aralıkla yapıyorsun?