Lekeler, Çiller Cilt (gunes lekeleri) nasıl geçer? ben denedim kesinlikle ise yariyor

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
akşam sirke sürersem yakmaz mı o yarayıııı daha kötü olmazmı sen ne mzndır kullanoysun foto koyabilrmisn cildin benimki gibi mi

yakıyor tabı ama fazla bekletme sırke surdugumde ben yıkamadan yatıyorum ama 5 dakıka boyunca surmuyorum suan ılk zamanlar 5 dakıka yedırerek suruyordum sımdı sırke ıle ıslatıyorum 10 dakıka sonra bır defa daha suruyorum sen bır ıkı gun bırak yuzun sakınlessın

yakıyor tabı ama fazla bekletme sırke surdugumde ben yıkamadan yatıyorum ama 5 dakıka boyunca surmuyorum suan ılk zamanlar 5 dakıka yedırerek suruyordum sımdı sırke ıle ıslatıyorum 10 dakıka sonra bır defa daha suruyorum sen bır ıkı gun bırak yuzun sakınlessın

inş düzelir hemencecik.tca siparişi verdim onu kullanıcamm artık bıktım bu leklerdenn

inş düzelir hemencecik.tca siparişi verdim onu kullanıcamm artık bıktım bu leklerdenn

tca nedır anlıyamadım. beyaz tenlıysenız yara olur gıbı kızarması normal bende beyaz tenlıyım elmacık kemıklerımde hatta anlımdakı lekelerın uzerınde kızarıklık var hatta asıtın yakmasından dolayı kızarıklıkların uzerınde yara gıbı anlamadım sırkeyı surdugumde nasıl yanıyor anlatamam ama yınede suruyorum bugun butun gun kırmızı yanaklarla gezdım ama olsun yaza ınsaallah turkıyeye gıdıcem lekelı yuzle gıtmek ıstemıyorum bu yuzden katlanıyorum hem lekeler azaldıkca yuzumu cok sevmeye basladım :KK70:

Son düzenleme:

tca nedır anlıyamadım. beyaz tenlıysenız yara olur gıbı kızarması normal bende beyaz tenlıyım elmecık kemıklerımde hatta anlımdakı lekelerın uzerınde kızarıklık var hatta asıtın yakmasından dolayı kızarıklıkların uzerınde yara gıbı anlamadım sırkeyı surdugumde nasıl yanıyor anlatamam ama yınede suruyorum bugun butun gun kırmızı yanaklarla gezdım ama olsun yaza ınsaallah turkıyeye gıdıcem lekelı yuzle gıtmek ıstemıyorum bu yuzden katlanıyorum hem lekeler azaldıkca yuzumu cok sevmeye basladım :KK70:

1 soğandan 3 yada 4 yemek kasigi su cikiyor bunu bir kaseye alin icine yarim cay bardagi kadar elma sirkesi koyun
bu karışımı bir şişede muhafaza edip her akşam süreceğiz doğru mu anlamışım:))

benimde elmacık yanaklarımda var 6 senedir ne yaptıysam olmadı ama bu soğanlı sirkeyi deneyeceğim inş geçer.

1 soğandan 3 yada 4 yemek kasigi su cikiyor bunu bir kaseye alin icine yarim cay bardagi kadar elma sirkesi koyun
bu karışımı bir şişede muhafaza edip her akşam süreceğiz doğru mu anlamışım:))

evet soganin suyunu aliyoruz sirkeyi katin surun fakat ben taze yapiyorum zaten zahmetlide degil yarim sogani rendelemek yetiyor taze yaparsaniz daha iyi olur her gun surucekseniz bir gun sonrada kullanabilirsiniz kokusuna bakin bozulma olmadiysa neden olmasin .....

benimde elmacık yanaklarımda var 6 senedir ne yaptıysam olmadı ama bu soğanlı sirkeyi deneyeceğim inş geçer.

benim buyuk olcude duzeldi bugun bir kac haftadir gormedigim arkadasimi gordum yuzun cok acilmis lekelerin gitmis baya anlinda az kalmis dedi cok mutlu oldum anlatamam insaallah sizinde isinize yarar :)))

yüzümde hafif bir kızarma oldu. nemlendirici sürdüm. bu geçer mi. cevap yazar mısınız?

gec kaldım kusura bakma ancak gırebıldım uyandıgında zaten yuzunun rengını normal goruceksın.
duzenlı yapanların sogandan dolayı yuzu kabarıcak kese ıle degılde yumusak bır lif ıle yuzunuzu cok bastırmadan ovarsanız cıldınızı kızartmadan temızlemıs olursunuz ben hata yaptım yuzumu keseledım baya bır kızardım :KK70:

bende denedim ve hala daha deniyorum yüzüm bebeksi oldu sanki ya gerçekten işe yarıyor :)) çok teşekkür ederm canım benimm :) ama benm herhangi bi kızarıklık olmadı 20dk bekletip yıkıyorum :KK66: ev harika kokuyor amaaaaaa :p

bende denedim ve hala daha deniyorum yüzüm bebeksi oldu sanki ya gerçekten işe yarıyor :)) çok teşekkür ederm canım benimm :) ama benm herhangi bi kızarıklık olmadı 20dk bekletip yıkıyorum :KK66: ev harika kokuyor amaaaaaa :p

selam sekerim....
nasl yaptın yaa banada bi yazarmsn?
anlayamadm bn:44:

kızzzzzzzzzçççççççççççççeeeeeeeeeeeeeeeeleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr?

napcaz yarım soğan suyu yarımda elma sirkesi mi?
karştrp pamkla yuzumzu silcekmyiz??

:44:

bi cevap hacııılaaaarrrrrr

kızzzzzzzzzçççççççççççççeeeeeeeeeeeeeeeeleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr?

napcaz yarım soğan suyu yarımda elma sirkesi mi?
karştrp pamkla yuzumzu silcekmyiz??

:44:

bi cevap hacııılaaaarrrrrr

yarım soganı rendele suyunu sık ıcıne yarım cay bardagı sırke kat yuz temızleme pamugu ıle sıl yarım saat beklet soguk suyla yıka :) hepsı bu

peki sirke hangisi elma mı üzüm mü ya da fark edermi?

evet elma sırkesı

Son düzenleme:
lekelerımde %80 azalma oldu ınanılır gıbı degıl ve lekelerım azaldıkca duzenlı yapmamaya baslamıstım mesela pazartesı yapmıstım en son ve bugun yaptım psıkolojık sanırım duzeldıkce dısıplınsızlestım ama harıka oldu:))) sımdı sadece anlımdakı ınatcılar ve yzumdekı lekelerın etrafında kahve rengı bır cerceve gıbı ama cok az belırgın degıl baskaları yok gıtmıs dıyor ama ben lekelerın yerını bıldıgım ıcın gozume batıyor ...sızlerde de duzelme olan varmı ???

X