Lekeler, Çiller Cilt (gunes lekeleri) nasıl geçer? ben denedim kesinlikle ise yariyor

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

foto koyabilirmisin merak ettim

foto koyabilirmisin merak ettim

eskı halı olmadıgı ıcın koyamıyorum ama yuzum resmen lekesız kısımlar gıbı oldu buyutec ayna ıle bakınca kucukler gorunuyor burnumda bır kac tane var hıc rahatsız etmıyor benı, bunada sukur eger kendım yapmasadım asla ınanmazdım soganın suyundan ne olcak derdım .

ya yorumların hepsini okumadımda sadece yüzdemi işe yarıyor? benm yüzümde yokta sırtımda war bde kolumda var

kızlar merhaba ben hala yapıyorum...çokta memnunum..ya en baştan yüzümün rengi açıldı....birşey dikkatimi çekti..konu sahibi arkadaşım,,,, benim yüzüm soyulmuyor..lifle falanda kese yapmıyorum..

yüzümde hiç kızarmıyor yanlışmı yapıyorum..bu arada benim elma sirkesi organik yani marketlerde satılanlardan değil..kayınvalidem gönderdi..acaba sorun burdamı..birde ben bir yemek kaşığı elma sirkesi bir yemek kaşığı soğan suyu yapıyorum ...elma sirkesi fazlamı olacak

Son düzenleme:

lekelerinizde hafifleme oldumu ?sirkenin hazir olmamasi daha iyi benim soylulma oldu boyle atti sizde belkide rengini acarak yok ediyordur bilemiycem onemli olanda gecmesi zaten gecsinde nasil gecerse gecsin
benimde yuzum en son yaptigimda kizarmadi acaba bagisIklikmi kazandik yanma oldu ama benim sizinde oluyormu yanma ?
ben bir ara arapkizi kullandim bir hafta kadar ama kullanmayi biraktikdan sonra soyulma oldu sogandan diye dusundum bende belkide arapkizin etkisiydi.

sirke ben iki kasik sogana yarim cay bardagi kadar goz kariri katiyorum

Son düzenleme:

evet herkes yüzümde lekelerin azaldığını söylüyor bugğn komşum kahveye geldi ..doğum lekelerimin gittiğini söyledi ...ama benim yüzüm soyulmadı...birazdan yapacağım yine bu sefer elma sirkesini fazla katayım bakalım ne olacak..

canım birde güneş koruyucu arıyordum biliyorsun..eczacım tavsiye etti..solante pigmante 50+ hem güneş koruyucu hemde leke tedavisi için onu aldım 79 yetale...cilt doktorları bile bu ürünü tavsiye ediyorlarmış istersen internetten bak..çok özellikleri olan bir ürün tavsiye ederim..sürünce makyaja bile gerek kalmıyor(zaten fondoten pudra kullanmam ama) sür dışarı çık

güneş koruyucu
nemlendirici
anti aging antioksidan
leke tedavisi için
yani 1 taşla 5 kuş gibi birşey

lekelerinin azalmasina inan cok sevindim insan kendini daha bi iyi hissediyor soyulma olmasin onemli degil soyulma zaten insani biktiriyor resmen kirli kirli geziyormus gibi oldum ben kac gun bikmistim vallahi (

krem tavsiyen icinde cok tesekkur ederim bende lekelerim varken yazin makyaj yapiyordum mecburen oda ama simdi yazin cok rahat edicem insaallah :))))

benim kremimde bioderma 50 elime ne gecerse yeterki derecesi yuksek olsun bazen oglanin kremini bile surup ciktigim oluyor :)))

canım sana tavsiye ettiğim koruyucu için konuda açılmış kadınlar kulubünde tavsiye etmişler..bitince al derim..birde ben kk da çok kür denedim .....ama daha ilk yaptığımda kendimi aynada görünce şaşırdığım ilk kür ..istikrarlı olarak yaptığım ilk ve tek kür diyebilirim..hatta 2 kere eşim bile uyguladı..düşünün artık hangi erkek eşinin uyguladığı kürü denerdemekki farkı gördü..

neyse uzatmayayım..bugün kayınvalidem yine gönderdi artvinden sirke...yarın gidip alacağım..kayınvalidem içiyorum sanıyor..diyor kii içme guu o kadar sirkeyi naptınn(çok göndermiştide)

Son düzenleme:
dememek istiyorum ama sogan sirke kokuyla yataga girsem ..kocısım kovalar beninapsam bilemedim :

dememek istiyorum ama sogan sirke kokuyla yataga girsem ..kocısım kovalar beninapsam bilemedim :

canım soğanlı sirkeli kokuyla yatağa girmiyorsun yıkıyorsun,,,,, yıkayıncada koku falan kalmıyor zatensür nemlendiricini veya gece kremini ohh miss gibi..zaten eşin değişikliği görünce eminim sesini çıkartmayacaktır...

hımmm tmmm o zaman ..simdi demicem ...ne kadar süre kalsın yüzümde ?

temmuzda turkiyede olucam insaallah ozaman yedekli alirim kremden tekrar tesekkur edeirm :)))

hımmm tmmm o zaman ..simdi demicem ...ne kadar süre kalsın yüzümde ?

30 dk yeterli oluyor canım ...walla benim eşim bakımı çok sever hatta ben bazen üşeniyorum..bu akşam soğan kürünü yapmıcanmı diye uyarıyor..kalkıp yapıyorum..canım ben soğandır sarımsaktır kürlerim hep bu şekilde zeytinyağlı sarımsaklı bakım yağım var onu yaparım saçlarıma haftda bir..kaşlarıma sarımsak sürer yatarım ..alıştı koçişim napsın..bağışıklık yaptı kokular herhalde...

heheheheh cok tatlisin yaaa ne guzel , birde zeytin yagi surerim ben mesela bugun sogan yapmadim yerine zeytin yagi surdum :))

slm melek sen ne zamandır uyguluyorsun bu soğan kürünü ve yüzünde nası etkisi oldu lekelerin güneş lekesimiydi? bende iki gündür yapıyorum aslında hergün yapsak ne gibi zararı olur ben ilk yaptığımda artan karışımı kavanoza koyup buzdolabında sakladım bugünde onu sürdüm yarın ara verip pazartesi tekrar sürcem inşallah faydası olur bizlerede.

canım ben 15 gündür uyguluyorum haftada bir gece dinlendiriyorum yüzümü......tatlım taze yapmanı tavsiye ederim karışımı,, her akşam yenisini yap...benim yüzümde ilk geçen lekelerim bıyık bölgesinde..... bembeyaz duruyor şimdi önceden çok kötü duruyordu..bakın kızlar lekelerim gitmedi daha duruyor ama yüzümün rengi açıldı yüzümün rengi açıldıkça haliyle lekelerin de rengi açılıyor...ama mesajımda da belirttiğim gibi bu kürü uygularken güneş koruyucu kullanın derim..bir taraftan geçirirken diğer taraftan tekrar çıkarmayalım...

soğanla sirkeyi yaptım bende hiç etki yapmadı ama 4 haftaönce biryerde okumuştum sirke limon karışımını sürmüştüm buda işe yaramdı dedim yanlız ben farkında olmadan yüzümde kızarmalar oluşmaya başladı bende doktora gittim doktor alerji olmuşun dedi ilaç verdi ama arkadaşlarım senin yüzüne nurmu geldi diye söylüyorlardı ama benim aklıma sirkeyle limonun yapacağı hiç gelmemişti meğeresem alerji değil harbiden limon ve sirkenin etkisiymiş meğersem yüzüm soyulmaya başlamış şimdi anladımki benim cildime limon ve sirke iyi geliyor belkide esmer tenli olduğum içindir 2 günden beri sirke ve limona başladımyine yüzüm kabarmaya başladı inş iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…