Lekeler, Çiller Cilt (gunes lekeleri) nasıl geçer? ben denedim kesinlikle ise yariyor

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kusura bakma simdi gordum mesajini, sirkeyi tek olarakda kullanabilirsiniz fakat soganla birlikte yaparsan daha iyi sonuc alirsin.bende ilk once sirke ile basladim ama sogan bana daha cabuk etki gosterdi, bir gun ara ile yaptim.

Önemli değil canım. Ben yeniden başlayayım en iyisi. Nasılsa ramazanda yapacak bir şey de yok. Ben de bunu yaparım. Hem zaman da geçer.

ilk defa denedim daha demin.gerçekten bunu paylaştığın içinn çooookkk teşekkürlerhazırlarken ben soğanı limon sıkacağında sıkıp suyunu çıkardım gene aynı şey oluyor tabi. ama amma gözyaşı döktüm acayip yandı gözlerim cildim o kadar yanmadı birde sirke ev yapımı kullandım sonuç isee bu yaz oluşan güneş lekelerim çok az belli oluyor artıkkk heralde bi daha yapsam kaybolacaklar eski güneş lekeleriminde renkleri açıldı en azından keşke her gün yapabilsek bunu neyse araya gün koyuyoruz bende işe yaradı umarım sizlerdede yarar çünkü okudum bazılarında değişiklik olmamış.Hepinize iyi gecelerrrr

Mutlu bir arkadaş daha. Senin adına sevindim.

Ben daha önce domates maskesi, elma sirkesi, limon falan kullanmıştım cildim lekeli olduğu halde pürüzsüzdü ancak böyle asitli şeyler kullanınca yüzüm delik delik oldu gözenek gibi görünüyo şu an ancak gözeneğim falan yoktu. Bildiğiniz deldi yüzümü Sadece sürdüğüm yerler böyle. Burnum ve yanaklarım Çok pişmanım Soğanı da denemey korktum açıkçası Sizde hiç böyle bir şey oldu mu Cildinizi bi yakından inceleyip bana geri dönerseniz sevinirim

sudelveda]
Selam herkese ben daha dun uye oldum sorunum gunes lekeleri arkadasim burada bir yazi okudugunu soyledi bende kendim okumak istedim ama bulamadim yaziyi yinede soyledigi oneriyi denedim ve ilk gunde kesinlikle ise yaradi :)))

Orta boy sogani rendeleyin suzgecten suzun bir sogandan yaklasik 3 yada 4 yemek kasigi su cikiyor bunu bir kaseye alin icine yarim cay bardagi kadar elma sirkesi koyun yuz temizleme pamugunu islatin sulu kalmasin fakat, sirkeli suya batirin 5 dakika kadar yuzunuze yedirin yarim saat yuzunuzde bekletin sonra soguk su ile yikayin sabah aynaya baktiginizda inanamiycaksiniz :)

Sadece sirkede surebilirsiniz ama sirkeyi her gun surmeniz gerekiyor yuzde once kizariklik oluyor korkmayin kizaran bolgeler temizleniyor ama soganli olani tavsiye ederim .

cildinizin hassasiyetine gore bunu iki gunde bir yada haftada uc defa yapabilirsiniz...

ben denedim kesinlikle ise yariyor tabi bu lekelerin derinligine gore degisiyor :)
ayni konu varsa kusuruma bakmayin konumu silebilirsiniz denedigim icin paylasmak istedim tesekkurler ......

Bilgi & paylasim icin tsk ediyorum.

coookkk sevındım sızın adınıza

benım hıc buna benzer sıkayetım olmadı, sogan da nasıl olur bılemıyorum yada yuzunuzun sadece bellı kısmına surun mesela anlınızda leke varsa anlınıza surun. bır gun kucuk bır yere surun nasıl olucak bır bakın umarım zarar vermeden duzelır.

arkadaşlar sizce bu çillerin rengini de açar mı?

bende azda olsa acılma oldu en azından cok belırgın degıller. ayrıca yuzumde gıden lekelerın tekrarı olmadı bu sıcaklarda bıle sılınen yerlerde leke olmadı

kızlar selam bende de leke var yüzümde kendimi bildim bileli ama hiç bişey denemedim daha önce zaten öle abartı da değil.bende gördüm tarifi az önce denedim gecenin bi yarısı üşenmedim soğan rendeledim eşim de bakıyor tuhaf tuhaf yemek yapcam sanıyor herhalneyseki öldüm dirildim küçücük soğan beni ne hale getirdi resmen ağlamaktan burnum pancar gözüm davul yaşlar şipir şipir aktı bu kadar yakcağını tahmin etmiyodum ama ne demişler gülü seven dikenine katlanır işe yarasın da o suyu içmeye de razıyım tarifi aynen uyguladım gözüm çıktı yalnız ya sirkeden midir soğandanmıdır çok yandı..neyseki şu an geçti yalnız kurudu böle yüzümde kalıntı gibi oldu dondu gibi bişlerneyse birazdan yıkıcam benim lekeler güneş lekesi sanırım doğum lekesi olmadığına göre birde benimkiler uuzn süre benimle birlikteler işe yaramayabilir ama sabır gerek bir iki kereyle olmaz sanırım gelişmeleri yazıcam girdikçe pamuk gibi pürüzsüz lekesiz bebek gibi bir ten diliyorum herkese

Bende gecenin bu saatinde üşenmeden yaptım

20 dak. boyunca sürekli pamukla tazeledim, bu arada gözüm yanmasın diye yelpazeyle havalandırdım, pamukla resmen kese yapar gibi ovup durdum, çok kızarmadı.... bakalım yarın sabah nasıl olacak, çok merak ediyorum:18:

Amin aminnnn.

lekelerim çok dudak üstü,yanak, elmacıkta.kimyasal peeling yaptırmıştm 1,5 yıl.ve bunu yaptırdığınız an gündüzleri nerdeyse saat başı güneş koruyucutazelemeniz lazım.eğer unutursanız leke daha fazlasıyla aktifleşiyo .bende olduğu gibi.tabi bi yandan da minik noktalrı sivilceleri sıkcam derken daha lekelendim :44:soğanı yaptım hafifledi gibi ama azıcık.bugün yine yapayım hatırladığım iyi oldu

Kimyasal peeling yaptırmışsınız, onu anlatır mısın?

Eki Görüntüle 469831 gözlerimin altında leke vardı sadece.ama kimyasal peeling için sadece leke üzerien değil tüm yüze sürdüler.normal olan yerlerim de hassaslaştı 3-4 haftada bi hastaneye gidip yüzüme asitimsi bi sprey sıktılar. bu asit saniyeler geçtikçe yüzeyi eritiyo ama seyreltilmiş halde olduğu için kezzap modunda değil.ama cildin hassasiyetine göre 2-3 dakkika bekletiliyor.benimki çok hassas olduğu için 2 dakkayı zor gördü. hemen yüzüme saf suyu fısfıslayıp kimyasalın aktivitesini sonlandırdılar.yağ bazlı bepanthen sürdüler sonra güneş kremi sürdürdüler.bu kış boyunca devam etti.yüzüm saatlerce koşmuş gibi kızardı ilk gün özellikle ,sonra yavaştan noramale dönüyodu.insanlar hastanede tüp mü patladı diye tepki veriyodu işelm günleri:) bu halde olaildiğince gündüz vakti dışarı çıkma dedi çıkarsan da güneş kremsizz asla dedi.mutlaka başında şapka olsun dedi.iyi de giydiğim her elbiseye şapka takamayacagıma göre :44:bunu yapamdım.gündüz gölgede bile etkilenir cildin bu yüzden saat başı krem sür dedi.denize gir çık yapınca yinele falan..tabi ben sadece güneş kremi sürdüm.arada bi unuttum ,yüzümdeki noktayı almak için sivilce sıkmak için derken hassas olan yerelere de kalıcı iz bıraktım.durduk yere cildimin içine .... sadece şunu öneriyorum ; doğal olmayan hiçbir şeye başvurmayın.ve güneş kremini hayatınızdan eksik etmeyin lekeniz bile olmasa.bu pigmentlerin ne zaman orataya çıkacagı melanin artışı çıkıcagı belli olmuyor. şimdi şuan gördüğünün yanında dudaküstünde yanyüzlerde ve alnımda lekem var hayırlı olsun bana da. artık fondötensiz hayat yaşamıyorum. lorealın aldım en son arkadaşım aa yüzün iyileşmiş gibi dedi :) bu araad soğansuyu deniyorum.ve bu kış tiretin denilen şeyin epey faydasını gördm.bu eylülde yine başlıcam.tabi güneş kremi unuttuğum için leke yineledi.artık güneş kremsiz hayatım olmayacak ; bi nemlenrici nivea ve göz kalemi sür çık devrim bitti

ve gözlerimin altında ki lekeler aynen sizin gibi... yanaklara doğru da kayıyor
bıyık bölgesinde ise uçlarda var.

bu kimyasal peelingden sonraki haliniz mi? ben de eylülde yaptırmayı düşünüyordum

hayır bu peelingten önceki halim.çok açık halde sonraki halini bulursam onu da koyayım ya da son halini çekeyim bi ara. açıkcası kimyasalı asla ama asla tavsiye etmiyorum.cidden işe yaramasa tavsiye etmem .madem yüzünde kimyasal bi şey uygulayacaksın tretin dene 1 haftada fark görmezsen gel yapış yakama ama mutlaka güneş kremi kullaaaaaan yanagı da geçtim şuan tek derdim gölgelibıyık bölgem ama loreal fondötenle biraz hafifleştiriyorum.bi de garnier BB kremi pek övüyolar renk dengeleyici diye.kışın tekrar tretin kullancam.ogüne dek uygun olan soğansuyu tatbiği ve güneş kremi +fondöten.

La Roche 50+ kullanıyorum, kapatıcı olarak estee lauder double wear concealer kullanıyorum anca kapatıyor hatta kapatmıyor

Tretin düşündüm bir ara ama vazgeçtim cidden işe yarıyor mu acaba? Daha beter olmak var sonunda. :26:

suzanni ,
emin ol kimyasal peelingten daha az kaygın olur.tretin bana cidden yaradı.hem de ertesi gün koyu kısım dudak üstünde sönme oldu.ama bak tamamen geçirdi demiyorum. şunu kabul edin.Hele lekeli insanlar mutlaka güneş kremi kullanmalı.ve bu tarz kremler işlemler özellikle kışın yaptırılmalı.ya ne olcak alıp akşam sürerim demeyin. ben solecrin 50 denedim şimdi sebamed kullaıyorum.ama ben de farklı bir şey alayım diyorum. oriflame dan bu ayın ışıltlı fondötenini sipariş verdim.eğer işe yararsa tavsiye ederim.bir de garnier BB krem deniyen varsa (bu da renk dengeleyici kremmiş)deneyimini biizmle paylaşırsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…