kusura bakma simdi gordum mesajini, sirkeyi tek olarakda kullanabilirsiniz fakat soganla birlikte yaparsan daha iyi sonuc alirsin.bende ilk once sirke ile basladim ama sogan bana daha cabuk etki gosterdi, bir gun ara ile yaptim.
ilk defa denedim daha demin.gerçekten bunu paylaştığın içinn çooookkk teşekkürlerhazırlarken ben soğanı limon sıkacağında sıkıp suyunu çıkardım gene aynı şey oluyor tabi. ama amma gözyaşı döktüm acayip yandı gözlerim cildim o kadar yanmadı birde sirke ev yapımı kullandım sonuç isee bu yaz oluşan güneş lekelerim çok az belli oluyor artıkkk heralde bi daha yapsam kaybolacaklar eski güneş lekeleriminde renkleri açıldı en azından keşke her gün yapabilsek bunu neyse araya gün koyuyoruz bende işe yaradı umarım sizlerdede yarar çünkü okudum bazılarında değişiklik olmamış.Hepinize iyi gecelerrrr
Selam herkese ben daha dun uye oldum sorunum gunes lekeleriarkadasim burada bir yazi okudugunu soyledi bende kendim okumak istedim ama bulamadim yaziyi yinede soyledigi oneriyi denedim ve ilk gunde kesinlikle ise yaradi :)))
Orta boy sogani rendeleyin suzgecten suzun bir sogandan yaklasik 3 yada 4 yemek kasigi su cikiyor bunu bir kaseye alin icine yarim cay bardagi kadar elma sirkesi koyun yuz temizleme pamugunu islatin sulu kalmasin fakat, sirkeli suya batirin 5 dakika kadar yuzunuze yedirin yarim saat yuzunuzde bekletin sonra soguk su ile yikayin sabah aynaya baktiginizda inanamiycaksiniz :)
Sadece sirkede surebilirsiniz ama sirkeyi her gun surmeniz gerekiyor yuzde once kizariklik oluyor korkmayin kizaran bolgeler temizleniyor ama soganli olani tavsiye ederim .
cildinizin hassasiyetine gore bunu iki gunde bir yada haftada uc defa yapabilirsiniz...
ben denedim kesinlikle ise yariyor tabi bu lekelerin derinligine gore degisiyor :)
ayni konu varsa kusuruma bakmayin konumu silebilirsiniz denedigim icin paylasmak istedim tesekkurler ......
ilk defa denedim daha demin.gerçekten bunu paylaştığın içinn çooookkk teşekkürlerhazırlarken ben soğanı limon sıkacağında sıkıp suyunu çıkardım gene aynı şey oluyor tabi. ama amma gözyaşı döktüm acayip yandı gözlerim cildim o kadar yanmadı birde sirke ev yapımı kullandım sonuç isee bu yaz oluşan güneş lekelerim çok az belli oluyor artıkkk heralde bi daha yapsam kaybolacaklar eski güneş lekeleriminde renkleri açıldı en azından keşke her gün yapabilsek bunu neyse araya gün koyuyoruz bende işe yaradı umarım sizlerdede yarar çünkü okudum bazılarında değişiklik olmamış.Hepinize iyi gecelerrrr
Ben daha önce domates maskesi, elma sirkesi, limon falan kullanmıştım cildim lekeli olduğu halde pürüzsüzdü ancak böyle asitli şeyler kullanınca yüzüm delik delik oldu gözenek gibi görünüyo şu an ancak gözeneğim falan yoktu. Bildiğiniz deldi yüzümü Sadece sürdüğüm yerler böyle. Burnum ve yanaklarım Çok pişmanım Soğanı da denemey korktum açıkçası Sizde hiç böyle bir şey oldu mu Cildinizi bi yakından inceleyip bana geri dönerseniz sevinirim
arkadaşlar sizce bu çillerin rengini de açar mı?
kızlar selam bende de leke var yüzümde kendimi bildim bileli ama hiç bişey denemedim daha önce zaten öle abartı da değil.bende gördüm tarifi az önce denedim gecenin bi yarısı üşenmedim soğan rendeledim eşim de bakıyor tuhaf tuhaf yemek yapcam sanıyor herhalneyseki öldüm dirildim küçücük soğan beni ne hale getirdi resmen ağlamaktan burnum pancar gözüm davul yaşlar şipir şipir aktı bu kadar yakcağını tahmin etmiyodum ama ne demişler gülü seven dikenine katlanır işe yarasın da o suyu içmeye de razıyım tarifi aynen uyguladım gözüm çıktı yalnız ya sirkeden midir soğandanmıdır çok yandı..neyseki şu an geçti yalnız kurudu böle yüzümde kalıntı gibi oldu dondu gibi bişler neyse birazdan yıkıcam benim lekeler güneş lekesi sanırım doğum lekesi olmadığına göre birde benimkiler uuzn süre benimle birlikteler işe yaramayabilir ama sabır gerek bir iki kereyle olmaz sanırım gelişmeleri yazıcam girdikçe pamuk gibi pürüzsüz lekesiz bebek gibi bir ten diliyorum herkese
lekelerim çok dudak üstü,yanak, elmacıkta.kimyasal peeling yaptırmıştm 1,5 yıl.ve bunu yaptırdığınız an gündüzleri nerdeyse saat başı güneş koruyucutazelemeniz lazım.eğer unutursanız leke daha fazlasıyla aktifleşiyo .bende olduğu gibi.tabi bi yandan da minik noktalrı sivilceleri sıkcam derken daha lekelendim :44:soğanı yaptım hafifledi gibi ama azıcık.bugün yine yapayım hatırladığım iyi oldu
bu kimyasal peelingden sonraki haliniz mi? ben de eylülde yaptırmayı düşünüyordum
hayır bu peelingten önceki halim.çok açık halde sonraki halini bulursam onu da koyayım ya da son halini çekeyim bi ara. açıkcası kimyasalı asla ama asla tavsiye etmiyorum.cidden işe yaramasa tavsiye etmem .madem yüzünde kimyasal bi şey uygulayacaksın tretin dene 1 haftada fark görmezsen gel yapış yakamaama mutlaka güneş kremi kullaaaaaan yanagı da geçtim şuan tek derdim gölgelibıyık bölgem ama loreal fondötenle biraz hafifleştiriyorum.bi de garnier BB kremi pek övüyolar renk dengeleyici diye.kışın tekrar tretin kullancam.ogüne dek uygun olan soğansuyu tatbiği ve güneş kremi +fondöten.