akşam sirke sürersem yakmaz mı o yarayıııı daha kötü olmazmı sen ne mzndır kullanoysun foto koyabilrmisn cildin benimki gibi mi
yakıyor tabı ama fazla bekletme sırke surdugumde ben yıkamadan yatıyorum ama 5 dakıka boyunca surmuyorum suan ılk zamanlar 5 dakıka yedırerek suruyordum sımdı sırke ıle ıslatıyorum 10 dakıka sonra bır defa daha suruyorum sen bır ıkı gun bırak yuzun sakınlessın
inş düzelir hemencecik.tca siparişi verdim onu kullanıcamm artık bıktım bu leklerdenn
inş düzelir hemencecik.tca siparişi verdim onu kullanıcamm artık bıktım bu leklerdenn
1 soğandan 3 yada 4 yemek kasigi su cikiyor bunu bir kaseye alin icine yarim cay bardagi kadar elma sirkesi koyun
bu karışımı bir şişede muhafaza edip her akşam süreceğiz doğru mu anlamışım:))
benimde elmacık yanaklarımda var 6 senedir ne yaptıysam olmadı ama bu soğanlı sirkeyi deneyeceğim inş geçer.
sogan suyu yuzunuzdeki lekeleri kabartip atiyor
yüzümde hafif bir kızarma oldu. nemlendirici sürdüm. bu geçer mi. cevap yazar mısınız?
sogan suyu yuzunuzdeki lekeleri kabartip atiyor[/QUOTE şimdi tkrr başlasam gene yara olur mu cildimmm
sogan suyu yuzunuzdeki lekeleri kabartip atiyor[/QUOTE şimdi tkrr başlasam gene yara olur mu cildimmm
tabiki ne zaman isterseniz basliyabilirsiniz iki gunde bir yapicaksiniz ve deriniz kabardikca yumusak bir lif ile bastirmadan ovucaksiniz
bende denedim ve hala daha deniyorum yüzüm bebeksi oldu sanki ya gerçekten işe yarıyor :)) çok teşekkür ederm canım benimm :) ama benm herhangi bi kızarıklık olmadı 20dk bekletip yıkıyorumev harika kokuyor amaaaaaa
kızzzzzzzzzçççççççççççççeeeeeeeeeeeeeeeeleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr?
napcaz yarım soğan suyu yarımda elma sirkesi mi?
karştrp pamkla yuzumzu silcekmyiz??
:44:
bi cevap hacııılaaaarrrrrr
peki sirke hangisi elma mı üzüm mü ya da fark edermi?
yarım soganı rendele suyunu sık ıcıne yarım cay bardagı sırke kat yuz temızleme pamugu ıle sıl yarım saat beklet soguk suyla yıka :) hepsı bu
evet elma sırkesı
yarım soganı rendele suyunu sık ıcıne yarım cay bardagı sırke kat yuz temızleme pamugu ıle sıl yarım saat beklet soguk suyla yıka :) hepsı bu
evet elma sırkesı