- 12 Aralık 2010
- 84
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nihayet beyazlamış :))cnmm lekelerin hala duruyor mu daha gitmedi mi keşke resmini koysaydın
cnm güzelce anlatırmısın nasıl yapıcagımızı bide bu kırmızılık sabaha gidiyo mu oğlumu okula getirip götürüyorum bana garip bakmasını istemem.sonrasnda kullandığın bi krem felan varmı kızarıklık için
Benim cildim kızarmadı gözlerim akti resmen doğru yapmadım mı acaba pamuğu ilk önce suya sürdüm ama sıktım o pamuğu sirkeli soğanlı suya surup lekelri yerlere masaj yaptım yarım saat sonra yıkıcam doğrumu yapmışım biri cvp versin lütfen
sudelveda cnm cildin soyuldumu benim hafif soyuldu bu yüzden mi acaba
Bu da güzel bir yöntemmiş. Benim de güneş lekelerim güneşte çoğalıyor.
Cilt rengimi açmaya yardım eder de kurtulurum inşallah
hetrgün soğanlı olanı yapabiliyormuyuzzzz
Soğanların rendeleme yaparken göz yaktığından niye kimse bahsetmiyor.
bende dün soğanlı sirke ile başladım ve şimdi sadece sirkeli gecemdeyim :) sürdüm bekliyorum bakalım sonuçlar nasıl olacak :))) bu arada bugün abim yüzün niye beyaz dedi :S bu kadar çabuk etki edeceğini düşünmemiştim (aslında beyazım ama hiç bugünkü gibi şaşırarak söylememişti) :))
benim cildim yara oldu ya kıpkırmızı mahvettim yüzümü ne yapıcam şimdi ben
Ilk benimde oyle oldu kizardim tahris olur gibi oldu ama sonra duzeliyor bir iki gun yapma yetin yagi sur yada nemlendirici iyi geliyor
yetin yağı ne cnmmmm hametan sürüyorum sabah berii valla eşimin yannda duramıyorum çok kötü oldu cildim yarına düzzelirmi acaba
duzelır ınsaallah benımde aynı suan, kızarıklık oluyor asıt yaktıgı ıcın ama kızaran yerlerde leke felan kalmıyor benım kızaran yerdekı lekelerım gıttı
gercek zeytın yagı salatalara kullandıgımdan suruyorum ben suan yuzumde yag var hatta aksam sırke ıle sılıp yarım saat sonrada arap kızı surucem
bu yara kendimi soyulacak nolucak bilgilendirimisin kaç gün böle gezicem.her uygulamada böyle mi olucak cildimm