La Roche 50+ kullanıyorum, kapatıcı olarak estee lauder double wear concealer kullanıyorum anca kapatıyor hatta kapatmıyor
coookkk sevındım sızın adınıza
benım hıc buna benzer sıkayetım olmadı, sogan da nasıl olur bılemıyorum yada yuzunuzun sadece bellı kısmına surun mesela anlınızda leke varsa anlınıza surun. bır gun kucuk bır yere surun nasıl olucak bır bakın umarım zarar vermeden duzelır.
bende azda olsa acılma oldu en azından cok belırgın degıller. ayrıca yuzumde gıden lekelerın tekrarı olmadı bu sıcaklarda bıle sılınen yerlerde leke olmadı
teşekkürlerne kadar yol kat ettiniz acaba ve çevrenizdekiler değişimi fark ediyor mu
Hadi bismillah kızlar ben de şimdi başladım süreli 1-2 dakika oldu yıkamayı bekliyorum. Cildim çok hassas hemen kızarıklıklar oldu tabi ama bunu bile bile göze aldım. Sürerken de çok ağladımmİnşallah faydası olur, umutluyum bakalımmm
Uzun süreli kullanan kisilerden yorumlari alabilir miyim? Cok kararsizim ama günes lekelerimle de vedalasmak istiyorum
Ne berbat bir şey lekelerle yaşamak en ben bilirim ama artık tamamen kurtuldum kendimi tanıyamadım birkaç gün bu benmiyim mucize gibi bir şey dedim çevremdekiler şaşırdı inşallah sizde kurtulursunuz
Arkadaşlar bu uygulamayı yapıpda leklerinden kurtulan varmı?
Karışımı buz kalıplarına döküp dondurdum 2 gecedir yüzüme sürüyorum bir kalıp eriyene kadar. işkembe çorbası gibi kokuyorum annem benden kaçıyor fellik fellik. İnşallah bu eziyete değerde işe yarar
umarım işe yarar merakla sonuçlarını bekliyoruz.dönmeyi unutma sakın :)
Karışımı buz kalıplarına döküp dondurdum 2 gecedir yüzüme sürüyorum bir kalıp eriyene kadar. işkembe çorbası gibi kokuyorum annem benden kaçıyor fellik fellik. İnşallah bu eziyete değerde işe yarar
Sabredip uygularsam sonuç yazarım :) 5 gündür uyguluyorum ama koku çok rahatsız edici. Ev halkı tiksinerek kaçıyo benden :)
tamamen olmasada bır cogundan kurtuldum ve en guzel yanı tekrar gerı gelmıyor cok sukur