Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Denemistim pek bi faydasi yok hani uzun vadede etkili olmuyo. Regl agrisina hareket iyi ya yuru evde dolan dur bacaklar hareket ettikce rahim kasilmalari minimuma iniyo sanci azaliyor
Hareket en faydali sey. Bugun ustune grip de olunca yataga mahkumum.

X xnobodyx cilek bacak dedikleri sey hakkinda onerin var mi ?

Üsenmedim tüm sayfalari okudum.
Bir Allahin kuluda Eye pads kullaniyorum dememis
La Roche posay den goz alti kremi kullandim uzun sure. Etkisini gormedim. Birde eye pads mi denesem? Göz alti morluklari icin.

Üsenmedim tüm sayfalari okudum.
Bir Allahin kuluda Eye pads kullaniyorum dememis
La Roche posay den goz alti kremi kullandim uzun sure. Etkisini gormedim. Birde eye pads mi denesem? Göz alti morluklari icin.
Onu amanita paylaştı sanırım

Hareket en faydali sey. Bugun ustune grip de olunca yataga mahkumum.

X xnobodyx cilek bacak dedikleri sey hakkinda onerin var mi ?
Onun icin dus oncesi at kili fircasi ile bacaklari fircala dusta vucut peelingi kullan ardindan kabak lifi ile guzelce masaj yapıp durulan çık bebeğim fayda saglar. Kil kokleri kalin ise epilasyon oneririm maalesef.
Bencede mevsimsel. Korktum biran. Cunku annemde de var. Anneannemde de. Fakat onlarinki daha belirgin..benim kis da oyle oluyor. Eye pads degil de patch mis
X xnobodyx yi bekleyim. Onerisi vardir belki
Goz alti morluklarin ne derece gormem lazm dermisim oyle bi sorunum yok bilemiyorum ama ışık dolgusu öneriliyor onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…