Aha ile bha bir hep onlarin urunlerindeÖneri veremiyorum çünkü ben türk markası kullanıyorumthe ordinary sizde orijinaldir ona bakabilirsin
Siz neler konuşuyorsunuz böyle sevgili hanımefendiAha ile bha bir hep onlarin urunlerinde
Bakım rutinini anlatsana hele biSiz neler konuşuyorsunuz böyle sevgili hanımefenditerket burayı tosbik terket
Yok ki rutinBakım rutinini anlatsana hele bi
İlk sayfaya baksanaYok ki rutinişte her gün duştan sonra yıka sil sür artık sabah mı olur akşam mı. Ya iki krem aradı en az 10 dk beklenecekmis kim bekler onu
Cok pis islerSiz neler konuşuyorsunuz böyle sevgili hanımefenditerket burayı tosbik terket
Yilan gibi deri atiyorum whehehehehhehe
Denemistim pek bi faydasi yok hani uzun vadede etkili olmuyo. Regl agrisina hareket iyi ya yuru evde dolan dur bacaklar hareket ettikce rahim kasilmalari minimuma iniyo sanci azaliyorRegl agrisina care mi
Hareket en faydali sey. Bugun ustune grip de olunca yataga mahkumum.Denemistim pek bi faydasi yok hani uzun vadede etkili olmuyo. Regl agrisina hareket iyi ya yuru evde dolan dur bacaklar hareket ettikce rahim kasilmalari minimuma iniyo sanci azaliyor
Onu amanita paylaştı sanırımÜsenmedim tüm sayfalari okudum.
Bir Allahin kuluda Eye pads kullaniyorum dememis
La Roche posay den goz alti kremi kullandim uzun sure. Etkisini gormedim. Birde eye pads mi denesem? Göz alti morluklari icin.
Isana dan olanlar miydi acabaOnu amanita paylaştı sanırım
Bu gözaltı morluğu kalıtsal ise gitmez diyollaIsana dan olanlar miydi acabapek incelemedim k beauty hosuma gittigi icin
Deme oyle deme.Bu gözaltı morluğu kalıtsal ise gitmez diyolla
O zaman mevsimsel. Yani ürünler işe yararDeme oyle deme.
Kisin daha kotu gibi. Yorgun gorunuyorum. Yazin farkli. Foti atiyorum. Kaldiracagim tekrar. Cok cok az oluyor yazin
Suan daha fena. Atmaya cesaretim yok
Onun icin dus oncesi at kili fircasi ile bacaklari fircala dusta vucut peelingi kullan ardindan kabak lifi ile guzelce masaj yapıp durulan çık bebeğim fayda saglar. Kil kokleri kalin ise epilasyon oneririm maalesef.
Goz alti morluklarin ne derece gormem lazm dermisim