Geçti miBütün çeşitlerini aldım bazıları 2 tane gelmiş
Pure olanı denedim şimdi biraz kızardım bakalım inşallah geçer
Geçti canım:)Geçti mi
Fazla etkili o yüzden fazla tutma yüzünde. Ben en fazla 7 - 8 dk bekletiyorum. daha fazlası yüzümü kızartıyor ama geliyor
Yav ben sana en başında söyledim çok tutma diyeş
Geçti canım:)
Hemen soğuk gülsuyu yaptım
Ohoo ben 10-15 dk tuttum
Güzelcee temizlensin dedimYav ben sana en başında söyledim çok tutma diye
Oldu olacak tuz ruhu sür yüzüneGüzelcee temizlensin dedim
Oldu olacak tuz ruhu sür yüzüne
Benim aklımda ama tam kafamda otutturamadım. Fazla yapmak yüzü yoruyor diye biliyorum dikkatli yapmak lazımKusura bakmayın dan diye konuya gireceğim. Ben yüzümde ki gözenek &çukurlar için yüz yogası yapmaya başladım (dün akşamdan beri)sizler de yapıyor musunuz? Kk da bir konu okudum ,cildinde geniş gözenekler bulunan bir üye yüz yogası sayesinde gözeneklerinin tamamen kapandığını yazmış,bende denemekten birşey olmaz diyerek başlamış oldum.
Eee ,yapan var mı ? Ya da çevrenizde yapan birileri var mı ?
Yani hergün değil ama haftada bir kaç kez yapılmalı diyorsun. Anladım. Çok teşekkür ederimBenim aklımda ama tam kafamda otutturamadım. Fazla yapmak yüzü yoruyor diye biliyorum dikkatli yapmak lazım
Parlaması iyidirYüzüm porselen gibi parliyorcok rahatsiz edici
Birde gunduz ve aksam farkli urun kullananlari gordum insta da
Simdi onlarida mi alayimParlaması iyidir
Asitleri akşam rutininde kullanırlar. Gündüz sadece güneş kremi, hyalorinic asid kullanıyorlar
Onlardan yok muSimdi onlarida mi alayim
Kizariklik da gitse hemen
Bir göz atmam lazim. Birseyler daha siparis vermistimOnlardan yok mu
Cosrx dan hyalorinic asid im var onuda hem gunduz hem aksam rutininde kullaniyorum.Parlaması iyidir
Asitleri akşam rutininde kullanırlar. Gündüz sadece güneş kremi, hyalorinic asid kullanıyorlar
Simdii25 dk bha asiti sür bekle
Onu yıkamadan kil maskesini sür talimata göre bekle ve yıka
Son olarak yağ bazlı temizleyiciyi sür 25 dk bekle ve masaj yaparak yüzünü yıka.
Düzenli yaparsan gözenekler 0zeründe inanılmaz başarılı
Evet olmalı. Çünkü ciltteki kiri yüzeye çıkarması lazımSimdii
Illa bha mi olmali
Valla gittiEvet olmalı. Çünkü ciltteki kiri yüzeye çıkarması lazımgitti paracıklar
Bebek gibi taş gibi olacağızValla gitti
Neyse olsunkendimi unutuyorum hep. Birsey olmaz ne