- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Burnumdaki siyah noktalardan kurtulacak miyim onu soyle banaBebek gibi taş gibi olacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burnumdaki siyah noktalardan kurtulacak miyim onu soyle banaBebek gibi taş gibi olacağız
Benim baya baya gitti valla. MutluyumBurnumdaki siyah noktalardan kurtulacak miyim onu soyle bana
Deme iste Boyle seylerBenim baya baya gitti valla. Mutluyum
Cilt bakımı sabır ve düzen istiyor sonrasında karşılığını alıyorsunDeme iste Boyle seyler
Su rutin cilt bakimina basliyali cok olmadi ama fark goruyorum. Burnumda ki siyah lekeler haric.
Vicks diyince soyle oluyorumGülsuyu, bir de vicks her derde deva
Gül suyu alerjiktir her cilde olmazGülsuyu, bir de vicks her derde deva
Ahahaha ya vicks demeyinVicks diyince soyle oluyorum
Bencede. KK da cok goruyorum. Her derde deva mubarek. En cok da atesli /oksuren cocuklaraAhahaha ya vicks demeyin
tamam tamam at kestanesi şeysi de olurVicks diyince soyle oluyorum
İşlenmemiş has bulacağız diye neler yapıyoruz alerjisini de yerim onunGül suyu alerjiktir her cilde olmaz
Bak şimdi Gülsuyu yüzüne, yani vücudun giriş kismi; vicks de totona, o da malum. İşte bitti gittiAhahaha ya vicks demeyin
O netamam tamam at kestanesi şeysi de olur
Şimdi üzdün beni bak neren agrirsa oranın mucize kremi
Regl agrisina care miŞimdi üzdün beni bak neren agrirsa oranın mucize kremi
Kesin ona da çaredir Annem kenarda 5 kutusu olmayınca tribe giriyorRegl agrisina care mi
Öneri veremiyorum çünkü ben türk markası kullanıyorum the ordinary sizde orijinaldir ona bakabilirsinKenarda gülme calci
Deli gibi bha li birseyler ariyorum.