Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Onun icin dus oncesi at kili fircasi ile bacaklari fircala dusta vucut peelingi kullan ardindan kabak lifi ile guzelce masaj yapıp durulan çık bebeğim fayda saglar. Kil kokleri kalin ise epilasyon oneririm maalesef.

Goz alti morluklarin ne derece gormem lazm dermisim🤪 oyle bi sorunum yok bilemiyorum ama ışık dolgusu öneriliyor onun için
Bacaklari tirasmi ediyosub agda mi ? A Arrietty_

Onun icin dus oncesi at kili fircasi ile bacaklari fircala dusta vucut peelingi kullan ardindan kabak lifi ile guzelce masaj yapıp durulan çık bebeğim fayda saglar. Kil kokleri kalin ise epilasyon oneririm maalesef.

Goz alti morluklarin ne derece gormem lazm dermisim🤪 oyle bi sorunum yok bilemiyorum ama ışık dolgusu öneriliyor onun için
Kalin degil gozenekler var ama.
At kili fircasi 👍

Konjac lifi dedikleri degil dimi bu ?
Aynen canm bak su tarz olanlardan alabilirsin
oval-kabak-lifi.jpg

Ama bu tarz bulursan daha guzel olur
luffa-dogal-kabaklifi-cottonbee.jpg

benimde alerji nedeniyle seboraik dermatit teşhisliyim :) doktorum önerisiyle saçıma vichy dercos cildime bioderma foaming jel yıkama sonra pirdolin nemlendirici vücut bioderma kullanıyorum bioderma çok yeterli gelmiyo onu değiştiricem pirdolinde 40 ml 100 tl çabucak bitiyo pahalıya geliyo ama çok iyi bir nemlendirici sorunlu ciltlere leke içinde bioderma white objektive baya açtı lekeleri hatta bitarafımı yok denilecek hale getirdi

Hala rutin isini cozmeye calisiyorum.
Cosrx food morning gel in kokusu rahatsiz ediyor beni. Iyiki kucuk boy almisim.

Aksam rutinim bu 4luden olusacak.
Kiehls nemlendiricisi bitmek uzere. Oburlerine gecmeden bitireyim.
Bitince yorum yapacagim 😁

16394222498932703738974036927828.jpg

X